- 23 Nisan 2013
- 149
- 82
- 98
Ewet ılk denemm dun yumurta toplama yaptıkKan değerimin biri düşmeyince durdurduk geçen ay. Bu ay tekrar başladık, Hayırlısı herşeyin. Sizin ilk denemenizmi Halit bey'de?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet ılk denemm dun yumurta toplama yaptıkKan değerimin biri düşmeyince durdurduk geçen ay. Bu ay tekrar başladık, Hayırlısı herşeyin. Sizin ilk denemenizmi Halit bey'de?
Yok sanırım sgk ıle anlasması demek urfalısın yumurtalar toplanırken yan tarafta bı hasta vardı serum takıyorken bılgılerını alıyorlardı o da urfadan gelmıs 3 asılama 2-3 kerede tüp yaptırdım dedı Hıc unutmam kız ıgneyı saplarken acıdımı dedı tutsun çocuğum olsunda acısın dedı O cumle ıcıme ısledıOrda kalicak yer varmı ben urfada oturuyorumnasil olacak bilmiyorum siz istanbuldan olduğunuz için çok sanslisimiz bizde seçenek yok
Bebegın var mı derken yok uğraşıyorum olması ıcınBetty bebeğin varmi
Geçmiş olsun, sağlıklı & Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah. Toplama işlemi ağrılımıydı yada sonrası? Bundan sonraki süreç nedir? Bende bu hafta iğnelere devam ediyorum. Haftaya kontrol inşallah.Ewet ılk denemm dun yumurta toplama yaptık
agrılıydı bende baskı yapıyodu yumurtalar ama herkeze aynı olmuyo o yuzden Hıc takılma buna sımdı her gun hastaneden arıyolar su kadar yumurta var su kadar dollendı su kadar ı su aşamaya geldı dıe beklıyorum her gun 5 gun bu sekılde arıycaklar mıs sonrasını bnde bılmıyom ama bı kez adet olursun ondan sonra ancak yapar dedı genetık ıstermı bunlar malıyet Hıc Nasıl olur bılmıyorumGeçmiş olsun, sağlıklı & Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah. Toplama işlemi ağrılımıydı yada sonrası? Bundan sonraki süreç nedir? Bende bu hafta iğnelere devam ediyorum. Haftaya kontrol inşallah.
agrılıydı bende baskı yapıyodu yumurtalar ama herkeze aynı olmuyo o yuzden Hıc takılma buna sımdı her gun hastaneden arıyolar su kadar yumurta var su kadar dollendı su kadar ı su aşamaya geldı dıe beklıyorum her gun 5 gun bu sekılde arıycaklar mıs sonrasını bnde bılmıyom ama bı kez adet olursun ondan sonra ancak yapar dedı genetık ıstermı bunlar malıyet Hıc Nasıl olur bılmıyorumGeçmiş olsun, sağlıklı & Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah. Toplama işlemi ağrılımıydı yada sonrası? Bundan sonraki süreç nedir? Bende bu hafta iğnelere devam ediyorum. Haftaya kontrol inşallah.
Toplama oncesı sonrası
agrılıydı bende baskı yapıyodu yumurtalar ama herkeze aynı olmuyo o yuzden Hıc takılma buna sımdı her gun hastaneden arıyolar su kadar yumurta var su kadar dollendı su kadar ı su aşamaya geldı dıe beklıyorum her gun 5 gun bu sekılde arıycaklar mıs sonrasını bnde bılmıyom ama bı kez adet olursun ondan sonra ancak yapar dedı genetık ıstermı bunlar malıyet Hıc Nasıl olur bılmıyorum
Pardon ama yas kac çalışıyorum ben aynen cok yavas bi de hep be olcak diosun dusunup duruyo rum guguman kusu gibi Tek eglencem her gun hastaneden ariyolar Su kadar yumurta gelisti soyle oldu die insanlara karsi kulagimi kapatmak istiyorum neden oyle yapmis nie soyle diyip duruyolar yoruldum hem maddi hem maneviEvet, bu süreç çok maliyetli. Herşey ekstraya giriyor, Allah güç kuvvet versin. Bize yaşımızdan dolayı embryolara genetik testi tavsiye etmisti. Gerçi o aşamaya henüz gelemedik ama öyle olursa embryio başına alıyorlar genetik test ücretini. Bu zaman diliminde neler yapıyorsunuz, vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz? Çalışıyormusunuz? Zaman çok ağır işliyor böyle günleri sayarken![]()
Çok geçmiş olsun ve sağlıklı güzel sonuçların olsun inşallah. Ben fsh konusunda bir yorum getiremiyorum ama Halit bey ile görüştükten sonra sonucu burdan paylaşırsan sevinirim. Merak ettim tavsiye edeceği süreci.Herkese merhaba..Arkadaşlar fsh değerleri yüksek çıkıp, Dr.Halit beyle görüşen varmı.Ben randevu aldım ama her doktor gibi o da ilaçları bırak artık çocuğun olmaz dermi(( Bilgilendirirseniz çok sevinirim..Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin..
Hangı asamadasın canımSlm
Bende halit firat erdene gidiyorum herkez nerede kizlar uzun zaman olmus girmiyeli