- 10 Mayıs 2014
- 229
- 106
- 123
Tahliller filan yapildi rahimHangı asamadasın canım
Filmi cekildi daha baslamadik anliycagin :) siz hangi asamadasiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahliller filan yapildi rahimHangı asamadasın canım
Merhaba Can'ım yumurtalar toplantı genetıge gıttı olumsuz geldı gene gıttı 1 normal geldı sımdı kan testı ve tekrar rahım fılmı ıstedı kan testını verdım rahım fılmı haftaya yada sonrakı hafta cektırcem 2 yıl olcak cektırelı tekrar ıstedı bakalımTahliller filan yapildi rahim
Filmi cekildi daha baslamadik anliycagin :) siz hangi asamadasiniz
Slm arkadaslar ben ilk kez giriyorum ..sans eseri bu doktoru buldum..tedavi olmaya baslayan arkadaslar ortalama ne kadar suren bir tedavi ve herkesin durumuna göre eminim fiatlar degisiyordur ama ortalama toplam ne harcadiniz çok sordum biliyorum ama bide oncesinde hangi tahliller isteniyor
Dogru sure ve fiyat Yok ALLAH yardimcimiz olsun1. Süre belirlemek pek mümkün değil, gidişata göre uzuyor..tedavi yarıda kesiliyor yada transfere kadar gidiyor.
2. Tahliller yaşa ve geçmisteki tahlillerinize göre değişiyor.
3. Bu doktora para dayanmıyor...üst tavan yok, hersey ekstra.
Daha detaylı bilgi için özelden yazabilirsin. Geçmiş olsun.
ben de gitmeyi düşünüyorum bu doktora hangi hastanede acabaDogru sure ve fiyat Yok ALLAH yardimcimiz olsun
Slm canim nasil gidiyor tedaviMerhaba Can'ım yumurtalar toplantı genetıge gıttı olumsuz geldı gene gıttı 1 normal geldı sımdı kan testı ve tekrar rahım fılmı ıstedı kan testını verdım rahım fılmı haftaya yada sonrakı hafta cektırcem 2 yıl olcak cektırelı tekrar ıstedı bakalım
Yorucu cd56 7 çıkmış ıns tutarda bu adet olduğumda 1500 tl serum vercek bıde ılac yazdı onları kullancam uygun derse transfer yapcakSlm canim nasil gidiyor tedavi
Canim %5 olsun istiyoruz dedi 7 cikmis benimkiBetyy1987
Onuda dusurmek icin ilac serum veriyoO zaman benim bayagi bir yüksek o zaman
Ilk denemem memnunmuyum artık o kadar masraf ve Zaman gectıkı sonucun ıyı olmasını ıstıyorum herseyı arastırıyo hersey ektra Masraf ıns sonuç ıyı olur deydı derımSiz doktordan memnu musunuz peki kacincı denemeniz olacak