Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Cnm bak sen hemen yarın bi devlet hastanesinin genetik bölümünden randevu al hemen veriyolar yogunluk olmuyor git dr'a söyle düşüklerim var tüp bebek yaptırıcam istanbulda de bu testi yaptırabilirmiyiz de bir ayda fln çıkıyor cnm "yavaş giden menzile varır" o yüzden acele etme hemen yaptırıcam diye her şeyden emin ol
Cok tesekkur ederim. Bakalim yarin bi ilkay hnma sorucam. Hayirlisi olsun herseyon hakkinda.

Amin canım inşallah hiç bir şey çıkmayacak ve evet bizde anne olucaz yeni bir sayfa açıcaz hep beraber yeni anne olmaya çalışanlar için ekip oluşturucaz ekibin başı tabiki sara :KK70:ayyy hayali bile güzelll

Çok tatlısın canım yaaa inşallah hepimiz anne olacaz ben buna inanıyorum sizde inanın hep beraber tüp bebek anneleri topigi açarız

Kızlarrr günaydııınn
Dün yazamadım hastaneden haber verilmiyor 4. Gün bilginiz olsun. Çok takmadıgımı düşünüyordum amaan ne oldu ne oldu diye ama her sabah uyku ile uyanıklık arası minik ponçillerimi düşünüyorum ayyyy yerim siziiii.
Bu gün haber gelicek gece kabuslar gördüm hep soruyorum kaç tane diye cvp alamıyorum.kötü bir rüyaydı amaannn sadece bir rüyaaa her şey iyi olacak sanırım umarım inşallahhh:anneadayı::anne::KK200:

Kızlarrr günaydııınn
Dün yazamadım hastaneden haber verilmiyor 4. Gün bilginiz olsun. Çok takmadıgımı düşünüyordum amaan ne oldu ne oldu diye ama her sabah uyku ile uyanıklık arası minik ponçillerimi düşünüyorum ayyyy yerim siziiii.
Bu gün haber gelicek gece kabuslar gördüm hep soruyorum kaç tane diye cvp alamıyorum.kötü bir rüyaydı amaannn sadece bir rüyaaa her şey iyi olacak sanırım umarım inşallahhh:anneadayı::anne::KK200:
Eminin herşey çok güzel olacak cnm içini rahat tut iyi şeyler düşün

Kızlarrr günaydııınn

Hastaneden her gün aramazlarki canım ama sen çok merak edersen arayıp sorabilirsin bugün aradilarmi merak ediyorum haber alınca yaz muhakkak

Ayy giremedim sabahtan beri ayy deveciailesi'nin haberinden sonra benim 4 dondurulmuş embriyonun pek ehemmiyeti kalmadı ama olsunn ayyyy ilk bebişimiz keşke neler yaptıgını anlatabilseydi ama evet belki zararı olur.

Hastaneden her gün aramazlarki canım ama sen çok merak edersen arayıp sorabilirsin bugün aradilarmi merak ediyorum haber alınca yaz muhakkak
Burda arıyolar cnm sadece 4 gün aramıcaz dedi ben aradıgımda daha yeni bitirmişler işlemi şimdi dondurduk aramalara geçmemiştim dedi ayy sagolsun gökhan bey çok ilgili

Burda arıyolar cnm sadece 4 gün aramıcaz dedi ben aradıgımda daha yeni bitirmişler işlemi şimdi dondurduk aramalara geçmemiştim dedi ayy sagolsun gökhan bey çok ilgili

Şimdi dondurduk derken kaçıncı gün embriyosu oldu bebislerin bide dondurulduguna gore bu ay transferin olmayacak degilmi

Şimdi dondurduk derken kaçıncı gün embriyosu oldu bebislerin bide dondurulduguna gore bu ay transferin olmayacak degilmi
5.gün bu ay histereskopim var sonraki ay transfer inşallah bir aksilik olmazsa benim rahim problemli T şeklinde ve yamuk bu sebepten transfer olamıyor

Back
X