Dr Hayati Akbaş'ın instagram hesabına baktım resmen hastaları evrim geçirmiş bambaşka biri olmuşlar yüz gençleştirme ameliyatıyla.
Kesin çok pahalı bir ameliyat belli, onun için bu ameliyatı olmak için para biriktiriyorum.
Ama aklıma takılan bişey var bu konuda.
Iyi bir doktora benziyor ama bu doktora giden her hasta bu şekil iyi bir sonuç elde ediyormu gerçekten, yoksa bu instagramda resimlerini gördüğüm hastalar sadece iyi sonuç elde edenlermi acaba?
Bir tane kadınla mahkemelik olmuştu. Kadının yüzünü mahvetmiş haberlerde görmüştüm. Sonra adamı komple engelledim instagramdan falan. Yanlışlıkla unuturum da bu haberi giderim olurum ona falan diye. Zaten kendisi de olumsuz yorum yapanı engelliyor
Bir tane kadınla mahkemelik olmuştu. Kadının yüzünü mahvetmiş haberlerde görmüştüm. Sonra adamı komple engelledim instagramdan falan. Yanlışlıkla unuturum da bu haberi giderim olurum ona falan diye. Zaten kendisi de olumsuz yorum yapanı engelliyor
seyhan soylu yu komple yuz operasyonu yapti, 100 bin odemis, instadan bakin her anini paylasti,
kizlar bence sol gozunde hata var , sol goz kucuk kalmis , ilk gunler daha kotuydu simdi makyajla kapatiyor ama bariz hata var, ben boyle yazdim diye beni instadan engellledi, bi baksaniza ,bana mi oyle geliyor.
bu arada cok guvenilir yerden okudum seyhan soylu nun gercek yasi 65 mis, yaaa nasil olduu aynen genc kiz oldu.
seyhan soylu yu komple yuz operasyonu yapti, 100 bin odemis, instadan bakin her anini paylasti,
kizlar bence sol gozunde hata var , sol goz kucuk kalmis , ilk gunler daha kotuydu simdi makyajla kapatiyor ama bariz hata var, ben boyle yazdim diye beni instadan engellledi, bi baksaniza ,bana mi oyle geliyor.
bu arada cok guvenilir yerden okudum seyhan soylu nun gercek yasi 65 mis, yaaa nasil olduu aynen genc kiz oldu.
Sürekli çıkıyor instada falan karşıma. Gördüğümde adeta şok geciriyorum ne kadar güzel yapmis diye. Fakat nedense burada olumsuz yorumlar da gördügum için biraz cekintiliyim bu doktora karsi
Nasil yapiyor bilmiyorum ama bu adamin insta sayfasina girdigimde kendime gelemiyorum. Birde hakkinda cok olumsuz yorum var neye inanacagimi sasirdim ama adam gercekten mucizeler yaratiyor