Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

HSLA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
25
0
0
Karaman
burnumda hem görüntü açısından,hemde sağlık açısından problemlerim var. amliyat olmaktan şimdilik korkmuyorum.ama doğal değilde yapay görünmesinden hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. sanıyorum şans işi. ben hüseyin altun la yarın görüşmeye gideceğim fakat ne yapıcam bilmiyorum.bir yaptırabilsem bu işin içinden çıkabilsem çok mutlu olucam .lütfen yarımcı olun.hüseyin altun estetik ameliyat olan varmı?

ben açmıştım konuyu ben cevap vereyim.evet amaliyat oldum.ve herşey çok güzel.ister olun hüseyin beye ister olmayın ama ben memnunum her açıdan çok teşekkürler

ben açmıştım konuyu ben cevap vereyim.evet amaliyat oldum.ve herşey çok güzel.ister olun hüseyin beye ister olmayın ama ben memnunum her açıdan çok teşekkürler

bende şubatın ilk haftası hüseyin beye ameliyat olacağım.. yei burnundan memnunmusun? tam istediğin şekildemi oldu? nefes durumun nasıl? biraz anlatırsan memnun olurum canım

hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.

hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.[/tşk ed

tşk ederim canım açıklamaların için :) benimde bir ayım kaldı ameliyat olmama. ve çok heyecanlıyım. biran önce olsamda bende yeni burnuşuma kavuşsam. hüseyin beye çok güveniyorum. hayırlısı

neden bekliyorsun madem olacaksın hemen ol.beklemeye ne gerek var.bende 2 hafta sonra lacaktım ama düşündüm de ne gerek var. hemen 2 gün sonrası için randevu aldım. yıllarca o şekilde yaşadım daha fazla yaşamanın ne gereği var. dedim. kararlıysan beklemek ne yarar.yaptır hemen bitsin. korkma ve endişelenme sedyeye yattığımı hatırlıyorum.ondan sonrasını hiç hatırlamıyorum. odaya çıktığımda ameliyat oldummu diye sormuşum o kadar kolay yani

neden bekliyorsun madem olacaksın hemen ol.beklemeye ne gerek var.bende 2 hafta sonra lacaktım ama düşündüm de ne gerek var. hemen 2 gün sonrası için randevu aldım. yıllarca o şekilde yaşadım daha fazla yaşamanın ne gereği var. dedim. kararlıysan beklemek ne yarar.yaptır hemen bitsin. korkma ve endişelenme sedyeye yattığımı hatırlıyorum.ondan sonrasını hiç hatırlamıyorum. odaya çıktığımda ameliyat oldummu diye sormuşum o kadar kolay yani

canımm inan beklemezdim.. bana kalsa muayene olduğum günün ertesi ameliyat olurdum. lakin gel görki ameliyat masrafını anca denkleştiriyorum o tarihte.. o sebepten bekliyorum yani.. bana kalsa ben çoktannn ameliyat olmuşş şişliklerim morluklarım inmişti yeni burnumla güle hoplaya oynamaya başlamıştım bile.. ama işte durum böle olunca önmüzdeki ayın ilk günlerine kaldı. çok çok azkaldı bir aydan . beklememe değecek sanırım senin anlattıklarına ve memnuniyetine göre..ay yoksa sen omusun? ameliyat günü aldığım gün bir bayan geldi oturdu yanıma.burnu bir aylık ameliyatlıydı..çok çok memnun olduğunu sölemişti hatta resimlerini bile göstermişti ameliyat önce ve sonrası fotolarını telden.. o senmisimn yoksa :) epey sohbet etmiştik o bayanla :::)))

anlıyorum madiyatta önemli.ama ben değildim yani ben kimseye resmimi göstermedim.öyle bir durum olmadı.sana diyeceğim korkma sakın orada benim gibi olan bir kaç kişi daha vardı onlarda aynı şeyi söylüyorlardı.

ben bu yazdıklarını ve orda konuştuğum bayanın sözlerini dşündükçe korkularım en az seviyelere kadar indi inan.. bilmiyorum ama sanırım güzel geçicek herşey..canım doktor sana bilgisayarda tasarım çizmişimiydi? çizdiyse eğer ameliyat sonucun o çizdiği gibi oldumu birebir? yoksa biraz farklılıklar oldumu?bunuda çok merak ediyorum. beni burnum kemerli ama kemerimden çok benim beğenmediğim yer burnumun sırt kısmı.. yani yüzüm önden bakılınca başlangıç yani sırt kısmı geniş duruyo..o alanı daraltırsa ben çok mutlu olucam kendime olan güvenim gelecek.. yani burnumun yandan bakılınca kavisli yada düz olması çok önrmli değil beni için. genişliğinin daraltılması önemli. :) burun ucum düzgün ama.. burun ucum kaldırılmayacakmış düz olacakmış doktor öle dedi. senin burnun kalkıkmı yaptı ucunu? ayy ne kadar çok soru sordum dimiii :)))))))))))) ama napim benim yerimde oldun zamanında.. ve meraklarımı hoşgör canım benim

doktor bana bilgisayrda nasıl olacağını gösterdi ve ben beğenmedim.kimsenin kolay kolay cesaret edemediğini yaptım.benim istediğim doğal görünmesi ve ifademin değişmemesiydi bunuda doktora dile getirdim.yani gözüm kara girdim ameliyata tamamen güven ve hislerim doğru olacağını söyledi.hiç tereddüt etmedim. benim eski burnum önden bakınca ucu tamamen aşağıdaydı, yandanda bir o kadar rahatsız edici duruyordu bu yüzden burnumu hep kaldırıyordum.benim beklentim bu doğrultuda beni memnun etti. bu yüzden iyileşme dönemimde çok uzun sürmedi.yani şişliklerim ve morarmalarımda çabuk toparlantı bu cildin ince veya kalın olmasıylada ilgili ama zaten iki şekildede geçiyor önemli olan yüz ifadenin değişmemesi çok fazlasıyla doğal görnmesini bekleyemezsin ama en azından ben ve benim çevrem gerçekten çok beğedi bir an bile tereddt etmedim. umarım sende memnun kalacaksın.

umarım canım.. umarım herşey güzel olur..şaka maka derken20 günden az bi zamanım kaldı.. günler su gibi akıp geçiyo.devamlı ameliyatla ilgili linkleri okuyorum taktım iyice :) ameliyat videolarına hiç bakmamaya çalışıyorum izlemiyorum.. sadece ameliyat olmuş arkadaşların resimlerine bakınıp geziniyorum bol bol. burda aynı doktora ameliyat olan bir sen bide olacak olan ben varım sanırım.. hiç denk gelmedim burda doktorumuza ameliyat olanı..Anladığım kadarıyla doktorumuz çok mütavazi. nette pek görmüyorum canım.. sen nasılsın görüşmeyeli?

zaten ticari kaygıyla bu işi yapan çok doktor var.fakat duyduğum ve anladığım kadarıyla hüseyin bey nette pek yok.yani bu işi ticari kaygılarını düşünüp yapmıyor.her ameliyat olanda bu siteyi bilemiyebiliri.bende bir arkadaşım aracılığı ile burayı keşfettim.kendim için en iyi yaptığım şeylerden biride hüseyin beye ameliyat olmak. keşke daha önce olsaydım. aslında o kadar bildik isimde doktorlar var ki , bu kadar övülmesi ve anlatılması beni ister istemez şüpelendirdi yani araştırmayı yaparken belirli bir kaç doktorun bu kadar anlatılmasına kuşkulanmadım desem yalan olur. yani kısaca reklam her zaman iyi olmuyor.

Kesinlikle haklısın canım..Biz şanslıyız sanırım.. Dua et benim için.. Gelişmeleri an be an anlatırım sana

canım eğer senin için bir mahsuru yoksa ve rahatsız olmazsan birşey isteyeceğim senden.. yeni burnunla çekilmiş olduğun tek bir foto..bakmamda bir mahsuru varmı? en azından burda olmasa bile meil adresinden görebilmem münkünmü? özel msj yazma hakkım olmadığı için henüz, özel msj yazamıyorum sana canım.Eğer beni kırmayıp olur dersen gerçekten çok mutlu olurum. ama olmaz dersende inan anlayışla karşılarım.. f a c e dende ekleme yapmadan profil resminede bakabilirim istersen..

burdan gösteremem yani istmem, ayrıca zaten buradan yetkim de yok.ama mail adresini verirsen görebilrisn

sana ilk halimi ve sonraki halimi gösterebilrirm.arada ki fark acayip belli,ama nasıl mail adresini verceksin bilemiyorum.yani bu net olayını ben pek bilmiyorum.

resimlerimi çekip bilgisayara koymadım.yani bu benim kendimle ilgili bir durum.kimin ne düşündüğü veya görsünler diye bir endişe içine girmedim ama senin için yeni foto çektirip koyacağım söz sadece sen gör diye ben seni nasıl eklerim istersen yardımcı ol bana sadece ,iyi düşün sadece iyi olur umarım bak görürsün sadece iyi düşün inan yardımı oluyor.ben kendimden biliyorum :)

Back
X