Arkadaslar, ben baya kararsiz kaldim. Seneye ameliyat olmayi düsünüyorum.
Ama doktor konusunda karar veremedim.
Dr. Yakup Avsarin ismi cok gecti forumda. Dr. Ilker Manavbasi hakkinda birsey göremedim.
Benim burnum kalin ve etli. Bu tür ameliyatlar biraz daha zormus.
Bilgisi olan varmi?
Arkadaslar, ben baya kararsiz kaldim. Seneye ameliyat olmayi düsünüyorum.
Ama doktor konusunda karar veremedim.
Dr. Yakup Avsarin ismi cok gecti forumda. Dr. Ilker Manavbasi hakkinda birsey göremedim.
Benim burnum kalin ve etli. Bu tür ameliyatlar biraz daha zormus.
Bilgisi olan varmi?
Ben dr yakup avsara oldum ameliyatimi cokta memnunum sukurler olsun, dr ilker manavbasini hic duymadim daha eger 2si arasinda kararsizsan bence bir git gorus kendileriylen onlar sana daha guzel bilgiler verir sende o bilgilere gore daha kolay secimini yapabilirsin diye dusunuyorum:)
Resimlerini gördüm ve begendim
yurtdisinda kaldigim icin, doktorlara gidip görüsmek kolay olmiyacak.
ben kararimi burda verip sonra ameliyat olmaya gitmek istiyorum. calistigim icin zaman acisindan benim icin daha iyi olur.
Dr. Ilker Manavbasini televizyon cok izledim. Onunda kendine göre bir teknigi varmis, ayrica Dr. Onur Erol ile calismis.
Resimlerini gördüm ve begendim
yurtdisinda kaldigim icin, doktorlara gidip görüsmek kolay olmiyacak.
ben kararimi burda verip sonra ameliyat olmaya gitmek istiyorum. calistigim icin zaman acisindan benim icin daha iyi olur.
Dr. Ilker Manavbasini televizyon cok izledim. Onunda kendine göre bir teknigi varmis, ayrica Dr. Onur Erol ile calismis.
Pardon bilmiyordum seninde yurtdisinda yasadigini, evet zor olur tabiki bilirim:) Ben bir kac onur erol burunu gormustum ve kisisel tercih tabiki ama ben cok yapay bulmustum resmen ben estetikliyim dennen burunlardi Cok zor bu doktor secimi basarilar cnm
Ben dr yakup avsara oldum ameliyatimi cokta memnunum sukurler olsun, dr ilker manavbasini hic duymadim daha eger 2si arasinda kararsizsan bence bir git gorus kendileriylen onlar sana daha guzel bilgiler verir sende o bilgilere gore daha kolay secimini yapabilirsin diye dusunuyorum:)
Melide burnunuz çok güzel olmuş.Keşke size sorularımı canlı sorabilseydim .İstanbuldayım öğretmenim nasıl sorarım acaba yönetim yağmurluk yardım edebilir miiii