Dr.İsrael Aruh kızlar banada bi bakın

Israel Aruh a giden arkadaslar memnun musunuz? Gidenlerden yorum bekliyorum. Ben de uzun suredir ugrasiyorum. Tekrar doktor arastiriyorum. Fikir alabilir miyim sizlerden?
Ben çok araştırdım arkadaşım son karar Hüseyin ceyberi gidicem galiba medikal park ile calisiyor

İsrail beye ulaşmak randevu almak iletişim kurmak zor bu işte ilgi iletişim gerektiriyor ama onu bu Dr bulamamış kime sorsam bence Dr önce beni psikolojik rahatlatmali ve moral ne bileyim zor İsrail bey ile denildi bana

Çok sevindim adinizainsallah bende bu mucizeyi yaşarım ben de israel hocaya başlayacağım insallah bu ay yolunda gderse şu hormon düzeyleri filan:/ ben de aynı durumdayım hatta sizden daha kötü benm amh 0.06 yaş 31 umut oldunuz bana
Merhaba.mini tüp yaptırdınızmı? Sonucunuz nedir?

Ben çok araştırdım arkadaşım son karar Hüseyin ceyberi gidicem galiba medikal park ile calisiyor
Canım bu doktoru başka birinden de duymuştum, gidip memnun kaldın mı? Bana da bir arkadaşım ısrarla israel aruh'u önerdi, kararsız kaldım çok.

Bende İzmir’de yeniyım tavmergene başladım suan beklıyorum bazı tahlillerimin çıkmasını ama bu hastane hakkında hiç iyı bısey duymadım israil beyi düşünüyorum bende ama kararsızım rezervim düşük olduğu için iyı bı doktor arayışındayım vicdan merhamet sahibi işinin ehli olan birini arıyorum bu konuda bana bilgılerını tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarımı beklıyorum

Durumunuz ne oldu bende tedavıye başladım ama doktor konusunda kararsızım sizin sorun neydı bırde sonucunuzu merak ettım bende yenıyım izmırde

Bende İzmir’de yeniyım tavmergene başladım suan beklıyorum bazı tahlillerimin çıkmasını ama bu hastane hakkında hiç iyı bısey duymadım israil beyi düşünüyorum bende ama kararsızım rezervim düşük olduğu için iyı bı doktor arayışındayım vicdan merhamet sahibi işinin ehli olan birini arıyorum bu konuda bana bilgılerını tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarımı beklıyorum
Merhaba nasıl iyi şeyler duymadınız bahsedermisiniz bende dün tedaviye başladım Tavmergen klinikte

Bol sanslar canim malesef tanimiyorum doktoru ama bahceci klinigi hic duydunmu bilmiyorum onlarda oldukca basarili ve cok subeleri var. Istanbul ve ankara gibi yerdede var ve doktorlari cok basarili.

Back
X