• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çocuk bakmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leyls
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesele senin evin benim evim değil ki iki çocuğun olduğu eve bakmak için çocuk bırakmak dünyanın en mantıksız işi.. sizin çok mükemmel ya da vasat altı olmanızla alakası yok bu durumun emaneten bir saat bile olsa 2 çocuklu birine çocuk bırakılmaz.. bundan değişik anlamlar çıkarmanız tamamen sizin bilinçaltınız ve sanrılarınızla ilgili
Tamam apllaaaa öyle olsunnnn .

Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Yarım gün kendi evinde baktıran arkadaşım var 10 bin veriyor hafta sonu felan tatil ama onun çocukları büyük siz kime bırakıp bakıcaksınız

Yarım gün kendi evinde baktıran arkadaşım var 10 bin veriyor hafta sonu felan tatil ama onun çocukları büyük siz kime bırakıp bakıcaksınız
Çocuklarımla birlikldr evde bakabilirdim ama zor biraz .artik çünkü burda ki insanların görüşüne saygı duyarım ama beni bu konuda soguttular

kızlar kiracıyim eşim 5 aydır kibrisda çalışıyor ve benide oraya götürmek istiyor herşey tamam pasaport bilet falan
birde neden çalışmak istiyorsun ev birikimi için mi?

Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Şahsen ben çocuğumu çocuğu olan birine emanet etmem.
Misal kavga etseler tarafsız olabilecek misiniz ? Her ihtiyacında sabırlı olabilecek misiniz ? Bakımına muhtaç 1 bebeğiniz var. Bencede önce kendi çocuklarınıza bakın.

Tek takıldığım kıbrıs pasaport istiyor mu yahu? Ne zaman değişti bu

Neden mi calismak istiyorum eşime katkıda bulunmak için ve borclarmiz var onu kapatmak jcin

Bir umutla gittik olmayinca geri dönmek zorunda kaldık yapacak birşey yok hayat şartları
Hayat şartı olur mu? Gebe kalmak için nasıl uğraşmışsın 2. Çocuk için çocukların iyi şartları haketmez miydi? Sen daha iyi şartları haketmez miydin? Adam bir iş yerinde sabır dahi edemiyor

Hayat şartı olur mu? Gebe kalmak için nasıl uğraşmışsın 2. Çocuk için çocukların iyi şartları haketmez miydi? Sen daha iyi şartları haketmez miydin? Adam bir iş yerinde sabır dahi edemiyor
Tabiki ben ve çocuklarım hak etmek isterdik .
Evet is konusunda biraz sıkıntılı . aslında eşimde istemez ama insanlar zor istedikleri işi cikartmadiklari için patronlari baskıcı ve eşimde baskıya gelemiyor e insanda zaten .robot değil

Tabiki ben ve çocuklarım hak etmek isterdik .
Evet is konusunda biraz sıkıntılı . aslında eşimde istemez ama insanlar zor istedikleri işi cikartmadiklari için patronlari baskıcı ve eşimde baskıya gelemiyor e insanda zaten .robot değil
Ay fayans döşemeci mi?

Madem öyle ülke ülke gezeceğine girsin bir inşaata çalışsın neyini beğenmiyor inşaatın

Ay fayans döşemeci mi?

Madem öyle ülke ülke gezeceğine girsin bir inşaata çalışsın neyini beğenmiyor inşaatın
Yok izolazyoncuydu .
Gercek mesleği fırıncı fırında çalışıyor şuan

Yok izalasyoncuydu .
Gercek mesleği fırıncı fırında çalışıyor şuan
Bence sen bu adama destek olmak yerine gözlemlemeye başla bakalım 2 çocukla herhangi bir iş yerinde bir daha 1 yıldan fazla çalışamazsa(sabretmezse) maalesef ki kocan yaşam becerisi olarak yeterli değil demektir.

Sen 2 çocukla asla çalışmak zorunda değilsin.

Son düzenleme:
Back
X