- 18 Mart 2025
- 257
- 387
- 18
Mümkün değil ki , bir de kim emanet eder3.ye bakmak ister miydin küçük 1 yaşken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mümkün değil ki , bir de kim emanet eder3.ye bakmak ister miydin küçük 1 yaşken?
REnkler ve zevkler tartışılmaz .sizin tercihiniz .Çocuk baktıracak olsam iki küçük çocuğu olan birini tercih etmezdim mesela
Çok biliyorsunuz hammalik yapsinda geceleri calisinda bilmem ne de .kimse kimseye zorla birşey yaptirmiyor .bu benim tercihim . Fikriniz bana karşı değil eşime karşıKocan madem çalıştırmıyor 3 işte çalışıp geceleri hamallık yapıp baksın sana yapacak bir şey yok kimse 2 çocuklu eve çocuk emanet etmez. Zaten 1 yaşında bebekle dışarıda da çalışamazsın mesleğin yoksa
fakat bu renk ve zevk mevzusu değil ki. Hem çocuğunu emanet ediyor hemde karşılığında bir ücret ödüyor doğal olarak tek ilgi ve dikkat çocuğunda olsun ister her anne baba. Başka bir işte çalışırken yanınıza çocuklarınızı götüremiyorsunuz yada yaptığınız işi bırakıp ben eve gideyim yemek yapıp geleyim diyemiyorsunuz. Buda kazancı olan bir iş neticede ve emanet edilen bir can. Bu yüzden başka bir iş düşünmek çok daha iyi olacaktırREnkler ve zevkler tartışılmaz .sizin tercihiniz .
Evet cok haklısınızfakat bu renk ve zevk mevzusu değil ki. Hem çocuğunu emanet ediyor hemde karşılığında bir ücret ödüyor doğal olarak tek ilgi ve dikkat çocuğunda olsun ister her anne baba. Başka bir işte çalışırken yanınıza çocuklarınızı götüremiyorsunuz yada yaptığınız işi bırakıp ben eve gideyim yemek yapıp geleyim diyemiyorsunuz. Buda kazancı olan bir iş neticede ve emanet edilen bir can. Bu yüzden başka bir iş düşünmek çok daha iyi olacaktır
Ben çok eşyalı olmadığım için cok dağılmadım ya he her hafta yer sil bilmem ne yapmadım ama evin dağılmasına izin vermedim her gece topluyodum dağılırsa toplayamazdım çünküBoksuzsa boksuz de abi. Olmadı mı boklu dönemler? Küçüğünün 1 yaşı düşün.![]()
Tek çocuk hiç çocukmuş dostumbir kızım var kızım tablet vb şeylerle büyümedi evimide hiç b.k götürmedi bence yanlış düşünüyorsunuz. 3 yaşındayken birlikte kek börek vs yapıyorduk ben temizlik yaparken onada bir oyun uyduruyordum. Düzen varsa o düzen devam ediyor ne ev ne çocuk ne eş nede kişinin kendisi kendini ihmal etmiyor. Ama aşırı zor bir çocuksa o ayrı tabi.
Mantıklı her insan gibi hayır.. ruh ve beden sağlığımı yitirmemek için hayır3.ye bakmak ister miydin küçük 1 yaşken?
Doğru didin vallahi ilk oğlumda tintindim herkes bakıp bakıp Aboov hiç dogurmamıs gibi derdi Evıme kendıme eşimeTek çocuk hiç çocukmuş dostum![]()
Evet eşin tuhaf korunacak yeri yokÇok biliyorsunuz hammalik yapsinda geceleri calisinda bilmem ne de .kimse kimseye zorla birşey yaptirmiyor .bu benim tercihim . Fikriniz bana karşı değil eşime karşı
10 yaşına geldi zaten kk de okuduklarım yüzünden ikinci çocuktan yıllar önce vazgeçtik hiç çocuktan devam bizTek çocuk hiç çocukmuş dostum![]()
Tabi tabi öyledirEvet eşin tuhaf korunacak yeri yok
Kocan seni aldatmış kısıtlıyor daha ne olsun ya ne bu kocam da kocam kafasıTabi tabi öyledir
Ben bir konu açtım fikir için maşallah .eski konularıma kadar bakmışsınız . Bu kadar mı misiniz yani .Kocan seni aldatmış kısıtlıyor daha ne olsun ya ne bu kocam da kocam kafası
Tuhaf geldi çünkü onu bu kadar savunmanBen bir konu açtım fikir için maşallah .eski konularıma kadar bakmışsınız . Bu kadar mı misiniz yani .
Tamam apllaaaa öyle olsunnnn .