• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çocuk bakmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leyls
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocan madem çalıştırmıyor 3 işte çalışıp geceleri hamallık yapıp baksın sana yapacak bir şey yok kimse 2 çocuklu eve çocuk emanet etmez. Zaten 1 yaşında bebekle dışarıda da çalışamazsın mesleğin yoksa
Çok biliyorsunuz hammalik yapsinda geceleri calisinda bilmem ne de .kimse kimseye zorla birşey yaptirmiyor .bu benim tercihim . Fikriniz bana karşı değil eşime karşı

REnkler ve zevkler tartışılmaz .sizin tercihiniz .
fakat bu renk ve zevk mevzusu değil ki. Hem çocuğunu emanet ediyor hemde karşılığında bir ücret ödüyor doğal olarak tek ilgi ve dikkat çocuğunda olsun ister her anne baba. Başka bir işte çalışırken yanınıza çocuklarınızı götüremiyorsunuz yada yaptığınız işi bırakıp ben eve gideyim yemek yapıp geleyim diyemiyorsunuz. Buda kazancı olan bir iş neticede ve emanet edilen bir can. Bu yüzden başka bir iş düşünmek çok daha iyi olacaktır

fakat bu renk ve zevk mevzusu değil ki. Hem çocuğunu emanet ediyor hemde karşılığında bir ücret ödüyor doğal olarak tek ilgi ve dikkat çocuğunda olsun ister her anne baba. Başka bir işte çalışırken yanınıza çocuklarınızı götüremiyorsunuz yada yaptığınız işi bırakıp ben eve gideyim yemek yapıp geleyim diyemiyorsunuz. Buda kazancı olan bir iş neticede ve emanet edilen bir can. Bu yüzden başka bir iş düşünmek çok daha iyi olacaktır
Evet cok haklısınız

Boksuzsa boksuz de abi. Olmadı mı boklu dönemler? Küçüğünün 1 yaşı düşün. 🤣
Ben çok eşyalı olmadığım için cok dağılmadım ya he her hafta yer sil bilmem ne yapmadım ama evin dağılmasına izin vermedim her gece topluyodum dağılırsa toplayamazdım çünkü 🤣🤣 ama kendim cok dağıldım o bi gerçek💔

bir kızım var kızım tablet vb şeylerle büyümedi evimide hiç b.k götürmedi bence yanlış düşünüyorsunuz. 3 yaşındayken birlikte kek börek vs yapıyorduk ben temizlik yaparken onada bir oyun uyduruyordum. Düzen varsa o düzen devam ediyor ne ev ne çocuk ne eş nede kişinin kendisi kendini ihmal etmiyor. Ama aşırı zor bir çocuksa o ayrı tabi.
Tek çocuk hiç çocukmuş dostum ☺️

Sadece büyük olan olsaydı ben isterdim ancak küçük olanla kabul edeceklerini hiç sanmıyorum

Kocan seni aldatmış kısıtlıyor daha ne olsun ya ne bu kocam da kocam kafası
Ben bir konu açtım fikir için maşallah .eski konularıma kadar bakmışsınız . Bu kadar mı misiniz yani .

Back
X