Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba cok sevındım adına bende ayse hanıma yaptırdım daha evlenmeme 1 sene var olurda bısey olursa tekrar gıtmem gerekecek akın beye en son kontrlerı yaptırmısmıydın
merhaba cok sevındım adına bende ayse hanıma yaptırdım daha evlenmeme 1 sene var olurda bısey olursa tekrar gıtmem gerekecek akın beye en son kontrlerı yaptırmısmıydın
arkadaşım merhaba bende uzun süredir bu işlemi araştırıyorum kafam çok karışık. kalıcı işlem yaptırmak istiyorum ama burada bir sürü doktor ismi var. burada yazılı olan doktorlarla telefonda arayıp konuştum ama tam net olmamakla beraber 2 doktor arasında kaldım bende. bu arada senin adına çok sevindim . umarım bende aynı sonuca ulaşırım . aslında şişli med akın bey çok ağır basıyor ama hala kararsızım maalesef. başka akın beyle ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba?