Dr.M.Tonguç İŞKEN Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Ben oldum henüz bant var burnumda. Cuma günü çıkacak kısmetse. Halen olmadıysanız fikir olması açısından foto yollayabilirm. Kemik kırdırma fln olmadığı için lokal anestezi ile oldum. Burun ucu kaldırma ve hafif törpüleme 1 saat sürdü tam.

canm nasıl yani? biraz anlatırmısın.kemik kırdrma olmayınca dahaöı basitleşiyo işlem?

canım bende tonguc beyle gecen yıl ağustosta ameliyatı oldum. eş zamanlı alt göz kapağımdaki et benini de aldırdım . gözümden yana hiç bi problem yok kirpiklerim hala sağlam ve dikiş izlerim hiç belli değil. ancak burnumda problm yaşıorum.. 9. ayıma girdim ve burnum önden bakıldıgında hala şiş gibi duruyo. profilden baktıgımda hiç bi sıkıntı yok tam istediğim gibi aynı şekilde burun ucumda öle... burun ucunun o hafif kalkıklığı, burun deliklerimin büyüklüğü aynı ameliyat öncesi tasarladıgımız gibi . ama önden baktıgım da sanki gecen hafta ameliyattan çıkmışım gibi şiş. ben daha ameliyattan yeni çıkmıştım, muayene ye geldi tonguç bey ve alçıda problem oldugunu söledi çıkardı tekrar yapıştırdı falan. acaba ondan mı diorum çünkü nefes problemim falan düzeldi çok rahatım , kemerli görüntü gitti hersey herseyyy tammda bu önden görüntü canımı sıkıo :50:

canım son durumun nasıl. ben tonguç beye 12 gun oldu ameliyat olalı alçı cıktıgında senınde tarıf ettıgın gıbı onden cok şiş idi.
seninki geçti mi tonguç beye sordun mu

yakın zamanda Tonguç Bey e ameliyat olanların son durumu nasıl? ben de mayıs ortalarında olacagım ama halen korkularım var, şişlik yassılıklardan bahsediyorsunuz, nasıl düzelmeler var mı?

Ben izmitte yaşıyorum ve tonguç beyin adını çok duyuyorum acaba ona ameliyat olan varmı..???

Merhaba ben 7 ay once tonguc beye ameliyat oldum. Kendisi cok yoğun cok fazla hastasi oldugu icin cok ozel olarak.ilgilenemiyo ama yanina gittiginiz zaman sizi dinliyo vakit ayiriyo ve yuzunuze uygun en dogal goruntuyu sagliyor..hic agri yasamadim sadece stres oldum.. ilk 3 gunu atlattiktan sonra gerisi cok basit.. bir hafta da toparliyor 10 gun sonra rahatlilla ise başlamıştım. Fotomu paylasiyim hemen.. demem o ki guvenebilirsiniz gercekten isini biliyor

Cevabın için teşekkür ederim:) Evet gerçekten çok sıra var son gittiğimde 2 saat bekledim. Ama ne yazikki yapmış olduğu sadece bir burun gördüm. Benim kaygım doğal durmaması hani okka gibi bir burun istemiyorum. Sen ne zaman oldun iyileşme süreçi nasıldı zormuydu?

valla cnm daha 2 hafta oldu tazeyim yani, ama olanları çok gördüm ve memnun kaldım, benim şuanda sadece bandaj var oda haftaya çıkıcak..belki sizle denk gelmiş bile olabiliriz :D bu pazartesi gittim ben randevuya kuyruk merdivenlere kadar gidiyordu :) ayrıca 2 tane erkek vardı burun yaptırmış burunları gayet hoşuma gitti, 1 tane de bayan vardı sırada onunda burnu hoşuma gitti. işte fiyat burundaki soruna göre 7 bin tl ye kadar çıkıyor, tomografi rontgen falan ücretsiz. acısız sancısız bir dönem geçirdim ilk 3 gün sıkıntı çekersin sonra çorap söküğü gibi geliyor. doktor çok yoğun ama güler yüzlü çok efendi pozitif alçak gönüllü egosuz bir adam hoşuma gitti, ilk bakışta sorunlarını söylüyor zaten kanatlar çökük vs... sormak istediğin şeyler olursa yardım olurum

daha çok yeni o zaman:) yeni burnunuzla mutlu mesut yaşayın... kim bilir belkide karşılaşmışızdır. Asansöre çarpan burnunu baya bir yamultan bir bayan vardı siz olabilirmisiniz acaba diye aklımdan geçmiyor değil:) benim daha ameliyat günüm belli değil mart ayı içersinde yapılacak ancak tarih henüz belli değil. Tonguç bey bana madem ameliyat olacaksın hazır açmışken göz altında çökme var orayada kök hüce dolgusu yapalım dedi. Sizede böle bişey yapıldımı? Birde merak ettiğim tasarım felan yaptımı bilgisayarda aşağa yukarı nasıl görüneceğini gösterdimi ameliyat öncesi.

o dolguyu bana da söyledi ama ben istemedim, kasık, baldır kısmından falan alıyolarmış şırınga ile dolgu yapıyolarmış ama benim maddi durmum yoktu o bakımdan istemedim. evet fotograf çiziyor çizim yapıyor cnm aşağı yukarı gösterdi ama ben dedi sorunsuz burun yapıcam yüzünüze en çok yakışan bende doğal istiyordum kavissiz yani erkek burun tasarımları gibi düz bir burun dudakla 90 derece pürüzsüz bunu istedim yani, ama bazı kişilere çizim yapmamış anlıyamadım vakti az sanırım ondan. zaten biri odaya girdimi 30 dk çıkmıyosa söylenmeye başlıyorlar kessin çizim yapıyor diye :DD Bide tomografi istemesi lazımdı sizden rontgen yani ondan sonra bi anestesi raporu ister sonrası ameliyat zaten

Tomografi, anestezi raporu herşeyi yaptırdım birtek gün vermesini bekliyorum. Normalde 10 Şubatta yapacaktı ancak o hafta izinli olduğu için mart ayına erteledik ama tarih belli değil ne yazık ki. Peki yapmış olduğu burun sizin istediğiniz gibi düzmü oldu yoksa daha çok tonguç hocanın sizin yüzünüze uygun bulduğu burunumu yaptı.

• Beğen
Reactions: ffz
2 haftalık olduğu için net bişey diyemiyorum ama düz yani istediğim gibi şu anda, sonra ne olur bilemem ama gayet memnunum, ameliyatta uyuyosun zaten bişey hissetme yok da , sonrası sadece ilk 3 gün cehennem gibi geçiyor o 3 günü atlatınca gerisi kolaymış iyki olmuşum diyebiliyorum. benim ameliyat biraz kanamalı oldu 3 gün çok çektim yani

hadi hayırlı olsun.. gitmeden hastane alt katta çiçekciden(gazete vs) jel buz torbaları al gözüne koymak için, çünkü ameliyattan sonra 24 saat boyunca 15 dk ara ile buz koyuluyor gözlere ve bunu refekatçin yapıyor. bide ameliyat günü olabildiğince erken git, yani fazla beklemiyolar 5 dk bile geç gitsen yerine birini alabiliyolar, dikkatli ol..şimdiden hayırlı olsun az kalmış yorumlarını bekliyoruz :)

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Hastane için hazırlayacağım çanta/bavul için önerilerin varmı? bana ameliyattan bir gün önce gel yatışını yapalım dedi bu ameliyat öncesi de hastanede kalacağım anlamınamı geliyor yoksa yatışı bir gün önce yapıp ertesi gün evden erkenden ameliyat olmaya mı gideceğim. Birde hoca o kadar yoğunki ameliyatla ilgili doğru düzgün bişey konuşamadım bile herşeyi ameliyattan bir gün önce gel konuşalım dedi. Ameliyatlar saat kaçta başlıyor erken git derken?

genelde 1 gün önceden yatırıyolar ama evin yakınsa çıkış izni veriyorlar yani evinde kalabilirsin. amelyat saati vercek sabah gelin derse 7:00 da orda olmak lazım ki ben ordaydım. ilk beni yaptılar yanımda kalan bi çocuk vardı o akşama kadar bekledi o psikolojiyi düşünsene aç karnına bekliyosun falan zor yani o bakımdan saati iyi öğren. ameliyattan sonrada 1 gün yatıcaksın hastanede sonra taburcu edicekler. tonguç bey görmeden taburcu olma , çünkü anında postalamaya çalışıyor polikiliniktekiler (boş yatak açmak için :p) , bavula gerek yok, anadan üryan giriyoruz zaten ameliyata. sadece önden düğmeli iliklemeli kazak pijamamsı bişey alabilirsin atlet falan bol olmalı kafadan geçirirken değmicek şekilde. bi de eşofman altı tamamdır.. 1 gün önceden herşeyi konuş nasıl burun istiyosun falan..bi boş kağıt hazırla aklına gelen soruları oraya yaz ameliyata kadar :) sonra vah tüh olmasın , kavis istiyonmu ucu kalkık olsunmu vs her şeyi kafanda tasarla git

genelde 1 gün önceden yatırıyolar ama evin yakınsa çıkış izni veriyorlar yani evinde kalabilirsin. amelyat saati vercek sabah gelin derse 7:00 da orda olmak lazım ki ben ordaydım. ilk beni yaptılar yanımda kalan bi çocuk vardı o akşama kadar bekledi o psikolojiyi düşünsene aç karnına bekliyosun falan zor yani o bakımdan saati iyi öğren. ameliyattan sonrada 1 gün yatıcaksın hastanede sonra taburcu edicekler. tonguç bey görmeden taburcu olma , çünkü anında postalamaya çalışıyor polikiliniktekiler (boş yatak açmak için :p) , bavula gerek yok, anadan üryan giriyoruz zaten ameliyata. sadece önden düğmeli iliklemeli kazak pijamamsı bişey alabilirsin atlet falan bol olmalı kafadan geçirirken değmicek şekilde. bi de eşofman altı tamamdır.. 1 gün önceden herşeyi konuş nasıl burun istiyosun falan..bi boş kağıt hazırla aklına gelen soruları oraya yaz ameliyata kadar :) sonra vah tüh olmasın , kavis istiyonmu ucu kalkık olsunmu vs her şeyi kafanda tasarla git
Tavsiyelerin için teşekkür ederim... aklımda birçok soruya cevap buldum:) Arnica krem kullandınmı peki ameliyat öncesi?

Back
X