Dr.M.Tonguç İŞKEN Hasta yorumları (Burun Estetiği)

tonguç bey kreme falan karşı :) ameliyattan sonra yardımcıları antibiyotik+krem+ağrı kesici yazıyolar reçeteye...okyanus suyunu devlet karşılamıyor ama almanda fayda var sıkar sıkar durursun nefes açıyor çünkü. yine aqmeliyattan sonra bepanten tavsiye ederim çünkü verdikleri krem göz kremi ( burundada kullanılıyormuş) pek hoşlanmadım ama sürdüm , ameliyattan sonra burun içini nemli tutman çok önemli çünkü tamponları sabitlemek için ufak bi dikiş var çıkartırken acımıyor nemli olunca sinek gibi kayıyor..1 hafta sonra tamponları çıkarcaklar..

Perşembe günü akşam üstü ameliyat oldum yüzüm şişdi ve morardı burnumdan da hala kan geliyor normalmi?

normal cnm çok normal, o damlayan kan tamponda biriken kan, ben de telaş yapıyordum ama tamponu çıkartınca biticek o damlama işi .) ben sargı bezi almıştım hastaneden bol bol, dk başı silmekten bıktıgım için sargı beziyle tampon yapmıştım bantlayarak :)

İyiyim canım.Hastanedeyim hala drenlerimden kan geliyor.Kesilmeden çıkamazmışım.Senin öorluk ve şişliklerin çok normal..Kan akmasıda canını sıkma

Gecmis olsun canim oldun demeki ameliyatin. Hersey gönlüne olur insallah:KK19: Bu defa

Merhaba kızlar. Daha önce yazmıştım ameliyattan hemen sonra. Şu an ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçmiş durumda. Burun ameliyatı estetik açısından şans işi biraz da. İlk 6 ay çok memnundum sanırım şişliklerden anlamadım. Sonrasında burnumun gitgide yamuk olduğunu fark ettim. Kontrole gittiğimde kendisi de kabul etti. Hatta iş yerimde Tonguç beye ameliyat olan birine denk geldim. Aynı dertten muzdarip. Simetrik değil! Ben nisan ayına başka bir dr. a gün aldm. 2. Defa ameliyat olacağım.

Merhaba kızlar. Daha önce yazmıştım ameliyattan hemen sonra. Şu an ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçmiş durumda. Burun ameliyatı estetik açısından şans işi biraz da. İlk 6 ay çok memnundum sanırım şişliklerden anlamadım. Sonrasında burnumun gitgide yamuk olduğunu fark ettim. Kontrole gittiğimde kendisi de kabul etti. Hatta iş yerimde Tonguç beye ameliyat olan birine denk geldim. Aynı dertten muzdarip. Simetrik değil! Ben nisan ayına başka bir dr. a gün aldm. 2. Defa ameliyat olacağım.

yamuk derken, ucumu düştü
, kem,k mi yamuldu ala ala entresan valla

Sa

Sağol canım.Evet perşembe günü oldum.Biraz iyileşiyim konuda acarım.Hala hastanedeyim.375 cc hıght profil kullanıldı.Tongu bey elinden geleni yaptı.Umarım mutlu olurum.

Çok geçmiş olsun mutlu etsin sonuç seni inş.

Yarın alcım ve tamponlar çıkacak sonrasında bandaj yapıyor değilmi?

cnm geçmiş olsun , nasılsın nasıl geçti cnm. evet tamponları ve alçıyı çıkarınca , 3 tane bandaj takılıyor bant (alçı çıkınca ani şişmeleri önlemek için) ve o bandajlar da 1 hafta kalacak burnunda.

alçı ve tampon polikilinikte çıkartılıyor haberin olsun.. tonguç beyin odasında boş boşa bekleme dün kontrol için sıradaydım bi kaç kişiyi ortam steril değil diye polikliniğe yolladı . halbuki 2 saat sıra beklemişlerdi yazık oldu yani...en iyisi gitmeden bir ara sor ya kendine ya sekreterlerine bi sor kim çıkartıcak tamponu diye

Ameliyat iyi geçti. Şuanda 5. Günümdeyim. Ameliyat sonrası 3 gün hakikaten zordu ağrım hiç olmadı ancak sürekli yatmak sıktı beni. Yüzüme yağ dolgusu da yaptırdım yağı karnımdan liposaction ile alındı bu yüzden o bölge baya bi ağrı yaptı yatıp kalkarken. Yağ dolgusu kaş altı ve göz cevresine yapıldı ama sanki elmacık kemiğimin üzerine toplandı:) anlamadım bişey. Telefonla konuştuğumda odama gel burda çıkartabilirim dedi yarın belki gitmeden tekrar ararım. Ağrı sızı oluyormu? Bu arada senin burnun nasıl oldu sanırım 1 ay geçti üzerinden memnunmusun?

evet dün birinci ay kontrolundeydim , baktı inceledi sıkıntı yok dedi masajı azaltalım dedi..

memnunum güzel yani nefes almada problem yok, şekilde güzel ..benim alçı çıktı dümdüzdü , kimisinde çıkıntı oluyor (kıkırdak eklenenlerde) ve o kemerimsi tümsek masajla düzeliyor. ama ben sabırlı olamazdım yani tümsek çıkmadı Allahtan , uç kısmı şiş benim işte o baya zaman alcak inmesi, geri kalan şeylerden memnunum ...zor zamanları atlattın artık tampon alınsın gerisi kolay

Bakalım ben nasıl bir burunla karşılaşacağım ama benim ucumda baya şiş. Benim kemerim yoktu burun ucum düşüktü ve delikler küçültüldü. Sağ burun deliğimde sanki et parcası büyümüş az önce fatk ettim

Back
X