Aynı şekilde bende onu araştırıyorum.Tavsiye eder misiniz?
Benim 3 gün sonra tam bir yıl olucak. Ve sonuçtan çok memnunum. Her seyi geçtim ne kadar yoğun olursa olsun sizinle daima ilgilenen bir doktor. Bu zamana kadar bir problem yaşamadım ben. O yüzden hiç düşünmeden tavsiye ederim. Sadece bir randevu aldığınızda bile ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Yeterli güveni hemen hissedersiniz :)
peki burnunuz ne zaman iyileşti?
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bu kadar soru sordum ama vazgeçtim :)Bir hafta sonra günlük işlerinize dönebiliyosunuz. Yani ben tabiki darbelerden korunmaya dikkat ederek dışarıya çıkmaya falan başlamıştım :)
Canım geç cvp için özür. Benim burundaki sorunum çözüldü diyemem ameliyat tamamen estetik amaçlıydı nefes sorunum yoktu ameliyattan sonra da olmadı ama burnumun üzerindeki o iki cizgi lekesi duruyor ve malesef burnum dikkalı bakıldıgında bır taraf tam törpülenmemiş gibi yamuk bundan dolayı da bütün fotolarda ışık yansımasıyla burnum bildigin yamuk görünüyor birde burun deliklerim orantısız.merhaba bende dr. Mehmet Bey'e burun estetiği yaptırmak istiyorum sizce yaptırmalı mıyım? sorununuz çözüldü mü?
ücret olarak benim birşey söylemem dogru olmayacaktır ama doktorla direk iletişime geçerseniz o size bilgi veriyor.Merak ettiğim diğer konu ise ne kadar ücret ödediniz acaba?
Sizin adınıza sevindim.. Bende doktorun ilgi alakası üzerine hiç birşey söyleyemem gecenin bir saatinde attıgım tripleri dahi olgunlukla karşılayıp beni kırmadı:) Güven konusuna gelince ben çok güvenerek gitmiştim zaten ve hiç tereddüt etmedim evet sonucta burnumda sorun var ve istedigim gibi degil ama çözümü de vardır inanıyorum.Benim 3 gün sonra tam bir yıl olucak. Ve sonuçtan çok memnunum. Her seyi geçtim ne kadar yoğun olursa olsun sizinle daima ilgilenen bir doktor. Bu zamana kadar bir problem yaşamadım ben. O yüzden hiç düşünmeden tavsiye ederim. Sadece bir randevu aldığınızda bile ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Yeterli güveni hemen hissedersiniz :)
Mrhaba bende yaptırmak istiyorum Mehmet beye acaba fotoğrafınıź varsa gorebilirmiyim.Bide fiyat olarak ne kadara yaptırdınız...Benim 3 gün sonra tam bir yıl olucak. Ve sonuçtan çok memnunum. Her seyi geçtim ne kadar yoğun olursa olsun sizinle daima ilgilenen bir doktor. Bu zamana kadar bir problem yaşamadım ben. O yüzden hiç düşünmeden tavsiye ederim. Sadece bir randevu aldığınızda bile ne demek istediğimi anlarsınız zaten. Yeterli güveni hemen hissedersiniz :)
Nisa Hanım merhana siz Mehmet Bey'e burun estetiği oldunuz mi acaba memnun kaldınız mı?Mrhaba bende yaptırmak istiyorum Mehmet beye acaba fotoğrafınıź varsa gorebilirmiyim.Bide fiyat olarak ne kadara yaptırdınız...
Siz Mehmet Bey'e burun estetiği oldunuz mu acaba olduysanız memnun kaldınız mı acil yardım lütfenmerhaba bende dr. Mehmet Bey'e burun estetiği yaptırmak istiyorum sizce yaptırmalı mıyım? sorununuz çözüldü mü?
Merak ettiğim diğer konu ise ne kadar ücret ödediniz
Siz Mehmet Bey'e burun estetiği oldunuz mu acaba olduysanız memnun kaldınız mıAynı şekilde bende onu araştırıyorum.Tavsiye eder misiniz?
Başka Mehmet Bey'e burun estetiği olan var mı acaba varsa memnun kaldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?