Dr. Mehmet Altıparmak Burun Estetiği

Merhaba. Ameliyat sonrası Mehmet bey sorunlarınıza çözüm bulamadı mı acaba neden memnun değilsiniz. Genel olarak yorumlar çok iyi ve bende yakın zamanda skemdisine muayene olup burun estetiği için randevu isteyeceğim gerçi siz ameliyat olalı 5 yıl olmuş.
Burnum önden yamuk bildiginiz yamuk! revizyon yapmasına ragmen yamuk. İlk ameliyat olacagım zaman burnumda yamukluk kırık veya benzeri bi sorun yoktu genişti daraltacağım derken yamuk bir burun ile kaldım. Üstelik ikinci ameliyatta 'yapamam düzeltemem' deseydi keşke de bi kere daha çocuk işi gibi bıçak altına yatırmasaydı. zerre de fark yok ilk ameliyat yamuklugu ile ikinci ameliyat yamuklugu arasında belki daha fazla yamuk bile olabilir.
son bir kez 3. revizyon ameliyatı olacağım ama bir çok cerrah 3. ameliyatı yapmıyor yapan kişiler de 25-45 bin arası fiyat veriyor.
Ben size ameliyat olun yada olmayın demem diyemem başımdan geçenleri yazdım anlattım sürecimi de paylaştım.

Arkadaşlar ben de meme büyütme yaptırmak istiyorum , burun estetiği dışında meme büyütme yaptıran var mı ? Ne dersiniz çok kararsızım ?
Meme büyütme yapan herhangi bir hastası ile iletişimim olmadı maalesef.

Back
X