Dr.Mehmet Kartal

seawoise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
4
2
38
Estetik yaptıracak herkes e önerim, yapıldıgına dair ödeme makbuzu vb belgelerin saklanması gerektigidir, madur olan varsa direk şikayet de bulunurlarsa yüze hasar vermekten cezası cok büyük olması gerek.
 
Son düzenleme:
Merhaba maalesef estetik olurken bi kaç ünlünün parasız gittigi doktorlara degil de para verip gittigi doktorlara gitmenizi öneririm sonrasında cok üzülebilirsiniz ! Bana da Mehmet bey öyle adi dolgu kullanıp cene ve göz altı dolgusu yaptı ki, bela oldu çok kötü bir görüntü :KK43: ve yamuk, ama tüm doktorlar sen yamukluga dua et kör kalmaman mucize dediler. 4 yıl geçti asla erimiyor ve erimeyeceği söyleniyor. ya da 10 -20 yıla belki gececekmiş. Elyaf dolgu denilen Bir marka asla yüze uygulanmaması gerekiyormuş (hele bunu göz altına uygulayan doktor degildir asla dendi) tam olarak 10 a yakın doktor gezdim kimse düzeltmeye cesaret edemedi, kim yaptıysa ona git dendi, hepsi kullanılan dolguya şok oldu , şöyle rezil bir durum daha var ilk yamuk yapıldığında sekreterligini yapan eşine kibarca düzeltme icin kendi şehrimde bir doktora gideceğimi doktorun markasını ögrenmek istediğini söyledim, bana kullanmadıkları halde iyi marka dolgu kullandıklarını söyledi, yeni gittigim doktor yalan oldugunu hemen anladı, hem kazıklanmış hem de hiç bir cerrahın yüze kullanmadıgı cok adi ve kötü marka dolgu kullanılmış! Sonrasında eşi olan sekreteri kullanılan gerçek markayı söyledi, Neyse en son gecen ay İstanbul da bir doktor ile çok yüksek bir ücret ile dolguyu boşaltması icin başvurdum, ama doktor ısrarla dolgu markasına inanamıyor (cünkü bu dolgu markası yüze uygulanmazmış) emin olmak icin tekrar görüşmemi istedi,sekretligini yapan eşine kibar bir dil ile rica ettirdim kuzenine ama nafile yine ses yok. Şuan dokunduramadan bekliyorum
Dava açın, bilirkişiler incelesin durumunuzu...

Gerçekten yüze uygulanmamasi gereken bir dolgu maddesi kullanmışsa ciddi miktarda tazminat bile alırsınız
 
bu kişiyi ben de takip ediyorum, yazdıklarınıza öncelikle üzüldüm sonra da şaşırdım. Kendi doktorumu bir kez daha sevgiyle kucakladım .
 
X