Dr.Meral Sönmezer Hakkında..

hatic_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
151
0
96
Ankara
Arkadaşlar merhaba..15 haftalık hamileyim..Kontrollerim için ankara güven hast.dr.Meral hanıma gidiyorum fakat bugün hast.aradım dr.hast.ayrılmış ve yerine kimin geleceği belli değilmiş.Meral hanımdan çok memnundum ve hast.den tabiki:(((bu durumda ya dr.umu yada hast.yi değiştirmek zorunda kalıcam..çok kararsızım.

Arkadaşlar merhaba..15 haftalık hamileyim..Kontrollerim için ankara güven hast.dr.Meral hanıma gidiyorum fakat bugün hast.aradım dr.hast.ayrılmış ve yerine kimin geleceği belli değilmiş.Meral hanımdan çok memnundum ve hast.den tabiki:(((bu durumda ya dr.umu yada hast.yi değiştirmek zorunda kalıcam..çok kararsızım.

canım haklısın çok iyi doktor.bayındır hastanesine gitti.ama emin ol onun yerine hastaneden biri gelirse hastanenin doktorları çok iyi.içini rahat tut.ama meral hoca süper biri.

Sağol canım evet Meral hanımdan çok memnundum ve doğumumuda Güven hastanesinde düşünüyodum.Umarım yerine iyi biri gelir.Yoksa Bayındır hast.de kontrollerime devam etmek zorunda kalıcam...

yerine sibel hanım yada aslı hanım bakarlar.özellikle sibel hanım çok iyi doktor.tabi aslı hanımda.bence hastaneni değiştirme.

meral hocadan bende memnundum.ama bayındır sgk ile anlaşmalı değil o yüzden düşünmüyorum.sibel hoca geldi önce yerine ama bugün aradım oda bakmıyomus şimdi sgklı hastalara.kimin ne zaman geleceği de belli değil.3lü tarama yaptırmam gerekiyo ama randevu alamıyorum.bende şaşırmıs durumdayım.sabit doktor tek hastane olsun diye gidiyoruz onlarda böle ortada bırakıyolar insanı.güven hastanesini bırakıcam bu gidişle:(

engineer21 haklısın bende 11inde endokrin kont.için gittim.Hastnede hasta alımlarıyla ilgilenen Yıldız hanımla görüştüm.Oda net bişi solemedi.Yani Kadın hast.kimin geleceği henüz belli değil.18inde yani p.tesi bi doktor başlıyabilirmiş arayın dediler.benimde üçlü tarama testim var ama hala bekliyorum netleşmesinii.

Konunuzu içeriği nedeniyle taşıyorum,anlayışınıza teşekkürler..
canım haklısın çok iyi doktor.bayındır hastanesine gitti.ama emin ol onun yerine hastaneden biri gelirse hastanenin doktorları çok iyi.içini rahat tut.ama meral hoca süper biri.

Meral hanim benimde kizimin dogumunu 9 sene evvel yapmisti yillardir hep ona gidiyorum.Cok sempatik ve iyi bir doktor hastaneden ayrildi ancak Çukurambar da muayene açti ...ben doktorumu nerede olsa bulur giderim merak edenlere adresini verebilirim arkadaslar

Back
X