- 3 Eylül 2025
- 6
- 0
- 1
- 47
- Konu Sahibi yellowrose75
-
merhaba yaptırdığınız işlemden memnun kaldınızmı bende 1 ay önce sıvı yüz germe işlemi yaptırttım ama yüzümü sadece şişirdi şimdi arayıp şikayet ettim ve hafta sonu tekrar gideceğimdr.Mert Gencoglu icin yorum yapayim, kendisine gittim iletisimi cok cok iyi. Videolarda ne goruyorsaniz aynisi kendisi, sicak ve samimi. Klinigi de de cok kalabalikti. Yalniz cok bekleyen var diye ilgi alaka zayif doktorun yanina girene kadar. Islem kampanyalari var diye yogunluk var sanirim
merhaba daha önce sanırım mert hocaya gittiniz memnun kaldınızmı bende 1 ay önce gittim işlemden hiç memnun kalmadım hatta bu hafta sonra tekrar gideceğim eğer yüzümü düzeltmezlerse heryere şikayette bulunacağımMerhaba bende çok merak ediyorum ve yakın zamanda randevum var
Acaba nasıl geçti ne yaptırdınız
Memnunmusunuz
Çok önemlidir:))
merhaba ben sivi yuzgerne yaptirmadim botox ve dudak dolgusu yaptirdin memnun kalmistim. Kontrolde sizin talep ettiginiz sekilde duzeltme yaptilarmi?merhaba yaptırdığınız işlemden memnun kaldınızmı bende 1 ay önce sıvı yüz germe işlemi yaptırttım ama yüzümü sadece şişirdi şimdi arayıp şikayet ettim ve hafta sonu tekrar gideceğim
zaten ben işlemden 1 hafta sonra yüzümdeki işlemin olmadığını yüzümde parça parça şişmeler ve sertlikler olduğunu yazıp belirttim sonra bana bol su içmemi ve kontrolde masajla eritileceğini ve düzeleceğini söylediler sınra 15 gün sonra gittiğimde masaj yapıldı fakat yüzüm daha da şişt hatta botoks uygulamamdada gözkapağımda hafif düşüklük oldu bunları tekrar dile getirdim ve bu hafta sobu cumartesi geleceğimi ve ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyorum dedim yüzüme anladığım kadarıyla sıvı yüz germe adı altında dolguyu bocaladılarmerhaba ben sivi yuzgerne yaptirmadim botox ve dudak dolgusu yaptirdin memnun kalmistim. Kontrolde sizin talep ettiginiz sekilde duzeltme yaptilarmi?
Bir de kendisinin ofisini biliyorsunuz bir disci ile ortak kullaniyorlar sanirim ve cok kalabalik. Diger hastalarla konusabilecek bir ortam yok. Sarisin hasta danismani bir kadin ve bir hemsiresiza
evet hatta instgrmadad yoğunluğunu paylaşıyorlar ama kalabalık sanıyoruz aslında dişçiyede gelen çok hasta var birde insanlar resimlerden yanılıyor çok oynama oluyor resimlerde ben şikayet ettiğimde yüzümde şişikler var dediğimde banA KONTROLDE ÇEKTİKLERİ RESİMİ GÖNDERDİLER AMA BENİM AYNADA GÖRDÜĞÜM RESİMLE YÜZÜMÜN ALAKASI YOK BAKALIM CUMARTESİ NASIL BİR AÇIKLAMA YAPACAKLARmerhaba ben sivi yuzgerne yaptirmadim botox ve dudak dolgusu yaptirdin memnun kalmistim. Kontrolde sizin talep ettiginiz sekilde duzeltme yaptilarmi?
Bir de kendisinin ofisini biliyorsunuz bir disci ile ortak kullaniyorlar sanirim ve cok kalabalik. Diger hastalarla konusabilecek bir ortam yok. Sarisin hasta danismani bir kadin ve bir hemsiresi vardi
Sanirim sivi yuz germe isleminde de juvaderm kullaniliyor yani dolgu. Nasil oluyorsa ilk yaptiklari anda cok guzel oluyor. Doktor isminin arkasinda durur diye dusunuyorum baya reklam yapiyor cunkuzaten ben işlemden 1 hafta sonra yüzümdeki işlemin olmadığını yüzümde parça parça şişmeler ve sertlikler olduğunu yazıp belirttim sonra bana bol su içmemi ve kontrolde masajla eritileceğini ve düzeleceğini söylediler sınra 15 gün sonra gittiğimde masaj yapıldı fakat yüzüm daha da şişt hatta botoks uygulamamdada gözkapağımda hafif düşüklük oldu bunları tekrar dile getirdim ve bu hafta sobu cumartesi geleceğimi ve ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyorum dedim yüzüme anladığım kadarıyla sıvı yüz germe adı altında dolguyu bocaladılar
Hemsiresi iyiydi genel anlamda ama hasta danismani ongorusmeyi yapan kisi icin ayni seyi soyleyemeyecegimevet hatta instgrmadad yoğunluğunu paylaşıyorlar ama kalabalık sanıyoruz aslında dişçiyede gelen çok hasta var birde insanlar resimlerden yanılıyor çok oynama oluyor resimlerde ben şikayet ettiğimde yüzümde şişikler var dediğimde banA KONTROLDE ÇEKTİKLERİ RESİMİ GÖNDERDİLER AMA BENİM AYNADA GÖRDÜĞÜM RESİMLE YÜZÜMÜN ALAKASI YOK BAKALIM CUMARTESİ NASIL BİR AÇIKLAMA YAPACAKLAR
hemşireside aynayı vermiyor elinden tepeden tepeden göstertmeye çalışıyor ve kafa karışıklığı çok yaptırttırıyorlar bakalım cumartesi nasıl bir tutumla karşılaşacağımHemsiresi iyiydi genel anlamda ama hasta danismani ongorusmeyi yapan kisi icin ayni seyi soyleyemeyecegim
Peki siz randevuya tek mi gittiniz?hemşireside aynayı vermiyor elinden tepeden tepeden göstertmeye çalışıyor ve kafa karışıklığı çok yaptırttırıyorlar bakalım cumartesi nasıl bir tutumla karşılaşacağım
Merhaba doktora gidebildiniz mi doktor beklediginiz duzeltmeleri yapti mievet hatta instgrmadad yoğunluğunu paylaşıyorlar ama kalabalık sanıyoruz aslında dişçiyede gelen çok hasta var birde insanlar resimlerden yanılıyor çok oynama oluyor resimlerde ben şikayet ettiğimde yüzümde şişikler var dediğimde banA KONTROLDE ÇEKTİKLERİ RESİMİ GÖNDERDİLER AMA BENİM AYNADA GÖRDÜĞÜM RESİMLE YÜZÜMÜN ALAKASI YOK BAKALIM CUMARTESİ NASIL BİR AÇIKLAMA YAPACAKLAR
ben gittimhemşireside aynayı vermiyor elinden tepeden tepeden göstertmeye çalışıyor ve kafa karışıklığı çok yaptırttırıyorlar bakalım cumartesi nasıl bir
bende gittim aşırı merak ediyordum kızlar yorumları gerçek mi diye gerçekten gerçekmiş instada nasılsa yüzyüzede öyleydi ya. memnun kalmamama şaşırdım şuan. Doktora ben işlem yapalım diye tutturdum resmen, elmacıklarımı ve çenemi istiyordum gerek olmadığını söyledi sıvı yüz germeyede aynı şekilde ihtiyacım yokmuş. Sevindimm:)) botox yaptık ve mezoterapi seanslarına başladık. samimi ve içten birini istiyorsanız kesinlikle doğru yermerhaba daha önce sanırım mert hocaya gittiniz memnun kaldınızmı bende 1 ay önce gittim işlemden hiç memnun kalmadım hatta bu hafta sonra tekrar gideceğim eğer yüzümü düzeltmezlerse heryere şikayette bulunacağım
katılıyorum cansu hanım bende aynı tereddüt ile gittim ama bütün kaygılarımı yok etti samimiyeti ile. sıvı yüz gerdirme yaptırdım, yüz büyümesin ve şişmesin diye küçük cc ler ile başlıyor, başka bi yerle daha görüşmüştüm bana 9cc demişlerdi. mert bey tüm yüzüme 4cc yaptı ve tam istediğim gibi bir sonuç oldu. çok memnunum herkes tavsiye ederimben gittim
bende gittim aşırı merak ediyordum kızlar yorumları gerçek mi diye gerçekten gerçekmiş instada nasılsa yüzyüzede öyleydi ya. memnun kalmamama şaşırdım şuan. Doktora ben işlem yapalım diye tutturdum resmen, elmacıklarımı ve çenemi istiyordum gerek olmadığını söyledi sıvı yüz germeyede aynı şekilde ihtiyacım yokmuş. Sevindimm:)) botox yaptık ve mezoterapi seanslarına başladık. samimi ve içten birini istiyorsanız kesinlikle doğru yer
katılıyorum cansu hanım bende aynı tereddüt ile gittim ama bütün kaygılarımı yok etti samimiyeti ile. sıvı yüz gerdirme yaptırdım, yüz büyümesin ve şişmesin diye küçük cc ler ile başlıyor, başka bi yerle daha görüşmüştüm bana 9cc demişlerdi. mert bey tüm yüzüme 4cc yaptı ve tam istediğim gibi bir sonuç oldu. çok memnunum herkes tavsiye eder
ay gerçekten kızlar farklı klinikler gibi en azından gerek olmadığı halde işlem yapmayan bir hoca bulmuş oldum o kadar samimi bir ortam var ki hoca çok güler yüzlü samimi bir çok işlem istedim ihtiyacım olmadığını yaşın daha genç çok işlem yapmayalım diyerek sadece botoks ve mezoterapi uygulama sağladık hem cildimin kaltitesini arttırmak amaçlı zaten botoks yıllardır yaptırıyorum mert hocanın işlemlerini görünce denemek istedim çok memnun kaldım hatta botoks tekrar için bile gittim yeniden iyi ki diyorum :)İki doktor arasında kaldım. Botoks ve mezoterapi için. İyi veya kötü yorum yapabilecek olan var mı? İkisi de nişantaşında.
Merhaba, ben geçen ay botox yaptırdım. İşlemden öncesinde kaygılarım çok fazlaydı. O yüzden Dr. Mert Gençoğlu’na iyice araştırıp gittim. Sosyal medyada göründüğü gibi mi çok merak ediyordum. Gerçekten öyleymiş kızlar ne gördüyseniz hatta daha fazlasına şahit oldum. İlgi ve alaka, güler yüzlülük daha nicesi…ben çok memnun kaldım normalde böyle önerilerde de bulunmam ama Dr. Mert gençoğlunu sizlere de kesinlikle tavsiye ediyorummDoktor Mert Gençoğlu'na işlem yaptıran varmı kızlar? güvenilir midir, kullanılan ürünler orjinal midir? orjinal olmayan ürünlerle işlem yada kutu değiştiren klinikler duyduğumuz için soruyorum.
Merhaba botox fiyati hala kampanyada mi?Merhaba, ben geçen ay botox yaptırdım. İşlemden öncesinde kaygılarım çok fazlaydı. O yüzden Dr. Mert Gençoğlu’na iyice araştırıp gittim. Sosyal medyada göründüğü gibi mi çok merak ediyordum. Gerçekten öyleymiş kızlar ne gördüyseniz hatta daha fazlasına şahit oldum. İlgi ve alaka, güler yüzlülük daha nicesi…ben çok memnun kaldım normalde böyle önerilerde de bulunmam ama Dr. Mert gençoğlunu sizlere de kesinlikle tavsiye ediyorumm
Bende iki hafta önce sivi yuz germe islemini yaptik 4 cc yapti bana hoca yeterli olucsgini soyledi ondan once iki yere daha gitmistim biri 12 cc biri 9 cc onerdi ama doktorla gorusturmediler asiri estetikli bir kadin bana 12 cc yi satmaya calisti bende siserim diye korktum islem almadan cikmistim mert hoca 4 cc yapmisti ve tam olarak istedigim gibi oldu ortayuzumde uyku cizgisinden kaynakli bir yorgunluk vardi cene yanlarin ve cene ucumda eksiklik vardi ben cok fark etmemistim ama hoca onu da yapti ihtiyacim oldugunu yapana kadar anlamamistim tum calislanlar asiri ilgiliydi bugun kontrole gittim ayni ilgiyi yine gordum top top olanlar normal zaten suyla beraber dagiliyorlar nerdeyse her islemde oluyor o hocaya sivi yuz germenin icinde dolgu varmi diye sordugumda bana evet dedi zaten diger yerlere sordugumda saf vitamin enjekte ettiklerini soylemislerdi ama ben arastirdim vitaminle yuz yukariya kalkmaz illaki dolgu olmasi lazim bu sivi yuzde dolgu ve vitamin karisimi digerleri dolgu degil vitamin diyip kandiriyolar en azindan mert hoca durust fazla cc de onermedi ben cok memnun kaldim arkadaslarimi da goturucemzaten ben işlemden 1 hafta sonra yüzümdeki işlemin olmadığını yüzümde parça parça şişmeler ve sertlikler olduğunu yazıp belirttim sonra bana bol su içmemi ve kontrolde masajla eritileceğini ve düzeleceğini söylediler sınra 15 gün sonra gittiğimde masaj yapıldı fakat yüzüm daha da şişt hatta botoks uygulamamdada gözkapağımda hafif düşüklük oldu bunları tekrar dile getirdim ve bu hafta sobu cumartesi geleceğimi ve ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyorum dedim yüzüme anladığım kadarıyla sıvı yüz germe adı altında dolguyu bocaladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?