Dr mra tüp bebek

Bbkebk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
781
893
53
Merhaba 2 yıllık evliyim sebepsiz infertilite denildi asilama yaptım 3 kez olumsuz Bahceci Mehmet reşit asoglu hakkında ne düşünürsünüz

Merhaba 2 yıllık evliyim sebepsiz infertilite denildi asilama yaptım 3 kez olumsuz Bahceci Mehmet reşit asoglu hakkında ne düşünürsünüz
Ben başladım pazartesi günü Mehmet hoca yumurta toplama icin gun verecek :)

Ben başladım pazartesi günü Mehmet hoca yumurta toplama icin gun verecek :)
Merhaba yumurta toplamanız oldu mu? Mehmet beyden memnun kaldınız mı? Donmuş transfer mi olacak? Özelden yazacaktım ama yazamadım siz yazabilirseniz bana ulaşır mısınız?

Merhaba yumurta toplamanız oldu mu? Mehmet beyden memnun kaldınız mı? Donmuş transfer mi olacak? Özelden yazacaktım ama yazamadım siz yazabilirseniz bana ulaşır mısınız?
Merhaba evet yaptırdım mesajım geldi mi sizlere

12 de girdim 17 gece odaya gelmişim tekrardan Mac’imin 10 dakika sürdü

Merhaba ben de mehmet reşit beye gideceğim memnun musunuz önerir misiniz
Ne durumdasınız
Çok şükür memnunum aslında doktorla çok gorusemiyoruz sadece muayene sırasında aşırı aşırı yoğun bir doktor 3oda çalışıyor asistanı da bi o kadar kibar ve ilgili bazıları çok vakit harcamıyoruz diye kızıyor ama ben şu yönden bakıyorum Dr işinde çok başarılı laboratuvar zaten çok iyi o sebepten benim işim görülüyor ben oturup sohbet etmektense sorunlarım çözülsün güzel sonuçlar almak icin gidiyorum insallah da öyle olur

Merhaba biz de bülent erol da tedavideyiz bahçecide. Tüp bebek için Mehmet bey i nasıl buldunuz memnun kaldınız mı özelden yazamadım size. Süreciniz nasıl işleyecek
Merhaba baya öncesinden randevu almıştım eylul ayi doluydu ekim de almıştım ben şuan muhtemelen kasım ayi doludur inanılmaz yoğun çalışıyor başka odalar da bir kaç hasta varken Mehmet hocanın hastaları masallah çok fazla
Süreç şu şekilde başladı
Regl iken muayene daha sonra iğne ile yumurta büyütme yumurta çatlatma opu işlemi yanı yumurta toplama çok şükür 1. 3. Ve bugün 5.gün laboratuvar tarafından arandım yumurta donduruldu regl olunca gideceğim ya taze transfer ya da dondurulmuş olarak karar vereceğiz

Ah canım hadi hayırlı olsun bende napıcam bilmiyorum karar vermek en güzeli

Canım peki direk tüp bebek okey mi diyor yoksa başka tedavileri de değerlendiriyormmu

Süreciniz çok kısa ilerliyor sanırım. Takviye vs verilmedi mi öncesinde?

ne takviyesi kullanıyorsunuz şuan. gitmeden önce tahliller istendi mi ya da adetin 2. günü sizde hangi tahlillere bakılıyor. ekstra ücret alınıyor mu
Argifertil diye bir vitamin verildi günde 3defa hap eşime de aynı şekilde yumurta toplamadan sonra içmeyi bıraktım
2.günü gittiğimde ise kan alındı Protestan ve e2 ye bakıldı gerçi her gittiğimde kan alındı e2 değerine baktılar sadece ilk muayenede para veriyorsunuz gerisi tup bebek fiyatı extra ücret yok

Fiyat ne kadar ?

Merhaba
Kaç yumurtanız toplandı kaç embriyo oluştu acaba? İnşallah hepsi saglıklıdır hayırlısıyla tutar dondurularak mı yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…