dr. muhammet dilbere ameliyat olan var mı ????

layetenahi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
13
0
1
31
arkadaşlar merhaba ben burun ameliyatı olmak istiyorum ve kafam karmakarışık sürekli farklı şeyler okuyorum muhammet beyi çok duydum ve uzun araştırma yaptım ama hala kararsızım ameliyat olam varsa yorumlarını alabilirmiyim

arkadaşlar merhaba ben burun ameliyatı olmak istiyorum ve kafam karmakarışık sürekli farklı şeyler okuyorum muhammet beyi çok duydum ve uzun araştırma yaptım ama hala kararsızım ameliyat olam varsa yorumlarını alabilirmiyim
yaptırdığıma çok pişmanım. İstemediğim şeyler yapılmış burnuma ve zamanı geri alamıyorum. Doktorların yaptığı burunlara instagram hesabından bakarsan hepsi birbirinin aynı ama sen de o kutu gibi burunlardan istiyorsan yaptır.

ne zaman yaptırdın çok mu kötü oldu

çok üzüldüm şuan dahada tedirgin oldum :(

çok üzüldüm şuan dahada tedirgin oldum :KK43:
Tedirgin olma bütün doktorların instagram da paylaştığı yapılmış burunlara bak öyle bir şey istiyorsan yaptır. Keşke onları görseydim yatırdığım kaporayı da bırakır ameliyat olmazdım.

peki önerdiğin bi doktor var mı ?
Eğer burnunda sevdiğin taraflar varsa olma onları da kaybetmemek için. Kendinle barışık ol o burun sana ailenden yadigar. Seni beğenen o şekilde beğensin ya da hiç beğenmesin. İnan ki karşındaki kişiler o şekilde beğeniyorlardır seni. Sen bazı kusurları fazla abarttığını düşün. Daha küçük bi burnun yüzündeki diğer kusurları ortaya çıkarcağını düşün. Ne bileyim içimden geçenler bunlar. Doktor tavsiyesi e hiçbiri e hiçbiri. Kendini ameliyat sonrası anlamsız bulmaaa

Eğer burnunda sevdiğin taraflar varsa olma onları da kaybetmemek için. Kendinle barışık ol o burun sana ailenden yadigar. Seni beğenen o şekilde beğensin ya da hiç beğenmesin. İnan ki karşındaki kişiler o şekilde beğeniyorlardır seni. Sen bazı kusurları fazla abarttığını düşün. Daha küçük bi burnun yüzündeki diğer kusurları ortaya çıkarcağını düşün. Ne bileyim içimden geçenler bunlar. Doktor tavsiyesi e hiçbiri e hiçbiri. Kendini ameliyat sonrası anlamsız bulmaaa
Bu kadar karşıysan neden ameliyat olduğunu anlayamadım. Kaç yaşındasın?

burnum bana göre çok kemerli barışık değilim sanki herkes hoşnut değilmiş gibi geliyor

ortası sırt kısmı be burun ucu düşüklüğü var uzun ne bileyim açıkçası beğenmediğim için şuan birsürü bahane yazabilirim

sanırım bu durumlara düşmem de obsesif kompulsif hastası olmam yatıyor biraz da. Bunun sebebi de yıllar önce yaşadığım kendimle ilgili bi travma. Her ne kadar o günleri atlattıysam da bu rahatsızlık bana yadigar kalmıştı. Başka takıntılarım yüzünden asıl önemli olan ameliyat sonucunun istemediğim gibi olabileceğini hiç düşünmedim. Ama şimdi düşünüyorum 2 aydır 24 saat. :(

24 ocak çarşamba günü amelyiat oldum
Şuan 3.günüm
İlk 2 gün ve ameliyat gününde katarsak 3 gün işkence gibiydi
Hayattan soğudum ölmek istedim acıdan cok şişti gözlerim ağrım çok oldu
Şuan daha toparladım burnumun kalkıklığıda inmeye başladı az önce teyzem bizdeydi 3 gün öncesine göre baya inmiş dedi.
Gökalp dizdara oldum hastanede çalıştığı için ameliyat pahalı değil hatta çok ucuz
Ucuz olmasından dolayı korkmustum ama muayeneye gittiğimde tesadüfen taburxu olab birini gördüm cocuk gayet iyi konustu
Ameliyat günüde tamponları cıkartmaya gelen biriyle konustum o da iyi oldugunu söyledi
Ameliyata daha bi pozitif girdim onuda görünce
Ameliyat sonrası bikaç gün beni çok zorladı sadece
Arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim doktora 1 haftada karar verip oldum

24 ocak çarşamba günü amelyiat oldum
Şuan 3.günüm
İlk 2 gün ve ameliyat gününde katarsak 3 gün işkence gibiydi
Hayattan soğudum ölmek istedim acıdan cok şişti gözlerim ağrım çok oldu
Şuan daha toparladım burnumun kalkıklığıda inmeye başladı az önce teyzem bizdeydi 3 gün öncesine göre baya inmiş dedi.
Gökalp dizdara oldum hastanede çalıştığı için ameliyat pahalı değil hatta çok ucuz
Ucuz olmasından dolayı korkmustum ama muayeneye gittiğimde tesadüfen taburxu olab birini gördüm cocuk gayet iyi konustu
Ameliyat günüde tamponları cıkartmaya gelen biriyle konustum o da iyi oldugunu söyledi
Ameliyata daha bi pozitif girdim onuda görünce
Ameliyat sonrası bikaç gün beni çok zorladı sadece
Arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim doktora 1 haftada karar verip oldum
Evet iniyo. Onu sorun yapma. Benim de sorun yaptığım alçı çıkınca farkettiğim burun sırtı kemiğimin çok törpülenmiş olmasıydı

peki senden bi fotoğraf istesem dediğin kadar mı merak ettim

Back
X