dr. muhammet dilbere ameliyat olan var mı ????

Eğer burnunda sevdiğin taraflar varsa olma onları da kaybetmemek için. Kendinle barışık ol o burun sana ailenden yadigar. Seni beğenen o şekilde beğensin ya da hiç beğenmesin. İnan ki karşındaki kişiler o şekilde beğeniyorlardır seni. Sen bazı kusurları fazla abarttığını düşün. Daha küçük bi burnun yüzündeki diğer kusurları ortaya çıkarcağını düşün. Ne bileyim içimden geçenler bunlar. Doktor tavsiyesi e hiçbiri e hiçbiri. Kendini ameliyat sonrası anlamsız bulmaaa

Eşim beni estetik siz beğendi seni böyle seviyorum ısrarla yaptırma dedi 2 hafta önce burun estetiği oldum bunu eşime ve kendime nasıl yaptım diyorum aynaya bakmak istemiyorum

Kızcağız doktor tavsiyesi istiyor pişman olan herkes gelmiş. Ben de kötü bir estetik ameliyat geçirdim ve şimdi revizyon için doktor araştırıyorum burnumda bir ton sorun var, bi kere eğri burun delikleri biri yukarıda biri daha aşağıda şekli kötü burnumun sağ tarafında alakasız bir kıkırdak çıkıntısı var üst orta kısımda da kemiklerin birleştiği yerde bir boşluk var içi de allah bilir nasıl ki çok iyi nefes alamıyorum bütün bunlara rağmen iyi ki yaptırmışım diyorum eski burnumu asla tercih etmezdim. Arkadaş da memnun değil demek ki burnundan, yaptıracak, düşünmüş araştırmış üstüne bir de konu açmış doktoru soruyor, lütfen yaptırma demek yerine doktoru yorumlayın veya iyi bir doktor tavsiyesinde bulunun ve topic e giren diğer insanlar da faydalansın. Zaten burnu yaptırmayacak olsak bu topicte işimiz ne?

Kızcağız doktor tavsiyesi istiyor pişman olan herkes gelmiş. Ben de kötü bir estetik ameliyat geçirdim ve şimdi revizyon için doktor araştırıyorum burnumda bir ton sorun var, bi kere eğri burun delikleri biri yukarıda biri daha aşağıda şekli kötü burnumun sağ tarafında alakasız bir kıkırdak çıkıntısı var üst orta kısımda da kemiklerin birleştiği yerde bir boşluk var içi de allah bilir nasıl ki çok iyi nefes alamıyorum bütün bunlara rağmen iyi ki yaptırmışım diyorum eski burnumu asla tercih etmezdim. Arkadaş da memnun değil demek ki burnundan, yaptıracak, düşünmüş araştırmış üstüne bir de konu açmış doktoru soruyor, lütfen yaptırma demek yerine doktoru yorumlayın veya iyi bir doktor tavsiyesinde bulunun ve topic e giren diğer insanlar da faydalansın. Zaten burnu yaptırmayacak olsak bu topicte işimiz ne?
Aynı düşüncede değilim eski burnumu seviyodum ve onunla bir ömür boyu yaşardım.

Doktor tavsiyesi olarak psikiyatrist tavsiye ediyorum. Önce onunla görüş sonra tekrar düşün.

sizi anlıyorum kötü bi tecrübe hemde yüzde en önemli nokta ama ben çok mutsuzum bu burunla inanın doğru düzgün bir fotoğraf karem bile yok çekmiyorum çekemiyorum gerçekten tavsiye edebileceğiniz bir doktor yokmu yada yaptıran arkadaşlar muhammet beyle ilgili yorumlarını yazabilirler mi lütfeennnnn

Back
X