Dr Muhitdin Eski Hakkında Görüşleriniz

Lifetimelearner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
19
0
86
38
Merhabalar,

Yıllardır burun estetiği olmak istiyorum. Muhitdin Eski ile yakın zamanda görüşmem var. Ama emin de olamıyorum. Küçük bir burnum var zaten. Görünüş olarak da fena değil aslında. Ama yandan kemerli ve biraz da nefes problemim var. Muhitdin Beye ameliyat olanlar yorum paylaşabilir mi?

Maalesef kimse açtığım konuya yorum yapmamış. Ben update edeyim. Görüşme ücreti 3 bin Temmuz 2025. Ama ameliyat olursanız düşüyorlar. Doktor bey ne çok ilgili ne ilgisiz. Kendine fazlasıyla güvendiği için öyle çok da sizi ikna etmek gibi bir derdi yok. Ama bana oldukça uzun sayılabilecek bir zaman ayırdı. Kafamdaki soruları sordum. Yüzümün küçük olmadığını ama burnumun küçük olduğunu, uzun zamandır kemerli burnum için ameliyat istediğimi ama kafamda bir türlü bunun matematiğini oturtamadığımı anlattım. Mesela dudak ve burun mesafem zaten uzun. Burun ameliyatı dudak mesafesi yakın insanlara inanılmaz yakışıyor. Burnu kaldırınca çok hoş duruyor. Ama bu (filtrum) mesafesi uzunsa daha da uzuyor hoş olmuyor. Alnım bombeli olmadığı için burun kökü indirilmezse avatar gibi olur yandan. Tüm bunları anlatınca evet çok kolay bir burun olmayabilir ama doğru adrestesin dedi. Burnu küçültmeden de şekillendirebileceğini söyledi. Bol bol yaptığı ameliyat örnekleri üzerinden konuştuk. Uzun yıllar kapalı teknik araştıran biri olarak açık teknik ile çalışan Muhitdin Beye çok kafam yattı. Hala ameliyat konusunda kararsızım. Bu iş biraz da şans işi çünkü ama yine de görüşmemi aktarmak istedim.

Back