Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiDr. Murat Mermerkaya (üroloji-Gaziantep) hakkında fikri olan var mı?
Biz gittik cok memnun kaldik tavsiye ederim. Ama cok yoğun cakisiyor. Muhtemelen ondan cevap veremiyorum mesajlara. Bide varikosel azosperm vs dedi mesajla bilinemez ameliyat vs. Onun icin olabilir.
Eşim azospermi hastası 2.5 yıldır evliyiz Gaziantep'te bir çok doktora gittik bazısı çok fazla kestirip attı Murat beyde tedavi görüyoruz şimdi altı aylık bı tedavi verdi bugün son kontroldeyiz bende kendisi hakkında çok şey duydum eşimin tahlillerini daha once de bı çok kez gönderdim cevapladı sonunda kendisiyle tedaviye devam etmeye karar verdik bakalım bugün sonuç ne olacak tabi bizim işimiz biraz daha zor azospermi olduğu için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun