Dr. Murat Şahin Alagöz Hasta Yorumları (Burun Estetiği) - Kocaeli

pimpinellaa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
93
3
296
Bingöl
selam bayanlar. yakın tarihte Kocaeli Üniversite Hastanesi'nde Murat Şahin Alagöz'e burnumu yaptıracağım.Aranızda daha önce ona yaptırmış olan var mı ?bilmiyorumkismile

selam bayanlar. yakın tarihte Kocaeli Üniversite Hastanesi'nde Murat Şahin Alagöz'e burnumu yaptıracağım.Aranızda daha önce ona yaptırmış olan var mı ?bilmiyorumkismile

merhaba pimpinellaa bende şahin alagözle burun estetiği için görüşmeyi düşünüyorum. senin ameliyatın nasıl geçti acaba sonuçtan memnun musun ne zaman oldun ameliyatını hastane şartları nasıldı fiyat ne kadar bana yardımcı olabilirsen çok ama çok sevinirim

merhaba pimpinellaa bende şahin alagözle burun estetiği için görüşmeyi düşünüyorum. senin ameliyatın nasıl geçti acaba sonuçtan memnun musun ne zaman oldun ameliyatını hastane şartları nasıldı fiyat ne kadar bana yardımcı olabilirsen çok ama çok sevinirim

siz şahin alagoz e gittinizmı delapania ??bende önümüzdeki hafta düşünüyorum.

kızlar merhaba.. ben başka bi doktora yaptırdım burnum hiç iyi olmadı nefeste alamıyorum murat beye revizyon olmak istiyorum. siz yaptrdınz mı ameliyatınızı burunlarınız nasıl oldu?

ben oldum, baya bir sürede geride kaldı. size tavsiyem biraz daha araştırın olumlu olumsuz birşey söylemek istemiyorum tek diyebileceğim alternatif pek çok doktorun oldugu mümkünse çevrenizde ameliyat olan kişilere bakın ve oyle seçin derim.

ben oldum, baya bir sürede geride kaldı. size tavsiyem biraz daha araştırın olumlu olumsuz birşey söylemek istemiyorum tek diyebileceğim alternatif pek çok doktorun oldugu mümkünse çevrenizde ameliyat olan kişilere bakın ve oyle seçin derim.

mrb. ben ameliyat olucam yakın zamanda tonguç işken ile şahin alagöz arasında kararsızım, memnun olup olmadığını yazarsan çok büyük iyilik yapmış olursun tatlım.

Murat Şahin Alagöz'e yakın zamanda burun ameliyatı olan var mı? Ya da uzun zaman önce ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen.

merhaba ben bugun gorustum..haftaya gun alacagim..bana guven verdi ama yine de Zubeyir Orter ile ikisi arasinda cok zorlandim..

dr Sahin Alagozden randevu aldim 2.burun op.icin..lutfen yazar misin sen memnun kaldin mi??

Doktor zubeyir örtere karin germe oldum karnim hala sarkik icine sicti batirdi gidednde 12 milyar param kimseye tavsiye etmem haakret etti bana gerizekali dedi amaliyatimi duzeltmedi sonra duzeltip ustune 5 milyar istedi hayatimda gordugum en iki yuzlu bi doktor

Back
X