- Konu Sahibi pimpinellaa
selam bayanlar. yakın tarihte Kocaeli Üniversite Hastanesi'nde Murat Şahin Alagöz'e burnumu yaptıracağım.Aranızda daha önce ona yaptırmış olan var mı ?bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bayanlar. yakın tarihte Kocaeli Üniversite Hastanesi'nde Murat Şahin Alagöz'e burnumu yaptıracağım.Aranızda daha önce ona yaptırmış olan var mı ?bilmiyorumkismile
merhaba pimpinellaa bende şahin alagözle burun estetiği için görüşmeyi düşünüyorum. senin ameliyatın nasıl geçti acaba sonuçtan memnun musun ne zaman oldun ameliyatını hastane şartları nasıldı fiyat ne kadar bana yardımcı olabilirsen çok ama çok sevinirim
ben oldum, baya bir sürede geride kaldı. size tavsiyem biraz daha araştırın olumlu olumsuz birşey söylemek istemiyorum tek diyebileceğim alternatif pek çok doktorun oldugu mümkünse çevrenizde ameliyat olan kişilere bakın ve oyle seçin derim.
mrb. ben ameliyat olucam yakın zamanda tonguç işken ile şahin alagöz arasında kararsızım, memnun olup olmadığını yazarsan çok büyük iyilik yapmış olursun tatlım.
Murat Şahin Alagöze ameliyat oldunuz mu acabaMurat Şahin Alagöz'e yakın zamanda burun ameliyatı olan var mı? Ya da uzun zaman önce ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen.
ben oldum, baya bir sürede geride kaldı. size tavsiyem biraz daha araştırın olumlu olumsuz birşey söylemek istemiyorum tek diyebileceğim alternatif pek çok doktorun oldugu mümkünse çevrenizde ameliyat olan kişilere bakın ve oyle seçin derim.
merhaba..ben Sahin Alagozden randevu aldim..2.burun op.icin lutfen deneyimini yazar misin
revizyon oldunuzmu acabaMerhaba tam olarak ne gibi şikayetleri niz var
Bende revizyon olucam