Dr. Mustafa Karaca veya Dr.Şaban Çelebiye Burun Ameliyatı Olanlar Buraya

Beren29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
1
0
1
37
Arkadaşlar iki doktor arasında seçim yapıcam ama kararsız kaldım İkisininde alanında iyi olduğunu duydum Şaban Çelebi kbb,Mustafa Karaca plastik cerrah benim burnumda nefes almada problem yok sadece sağa doğru kayıyor doğal görünen bir burun olsun istiyorum takıntılı biriyim bu doktorlarla ilgili bilgi sahibi olan kişilerden samimi yorumlar bekliyorum:)

Ben ocak ayında Şaban Çelebi ' ye ameliyat oldum. Memorial Bahçelievlerde gerçekleşti. Gerek hastane çalışanları gerekse doktorumun hemşiresi İlknur hanım oldukça ilgiliydi. Bu kadar dakik bu kadar titiz ve ameliyat sonrası daki günlerde dahi bu kadar ilgili ve alakalı olmalarını beklemiyordum açıkçası. Burnumun şeklinden de son derece memnunum. Ben doktorun estetisyen olmasından yana değildim çünkü deviasyon sorunumdan edişeliydim daha çok. Hem bu sorunumu çözdü hem de şahane bir burun şekline sahip oldum. Kısacası mutluyum tavsiye ederim.

Bende Şaban Çelebi’ye ameliyat olalı 10 gün oldu. Kendisi ve ekibi ameliyat öncesi ve sonrası gereken ilgi alakayı gösteriyor. Şaban Hoca’yla kesinlikle yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederim. Bende 4 doktor arasında kalmıştım, hocanın burnumun şekli konusundaki gerçekçi görüşü cezbetti beni. Velhasıl yeni burnum beklediğimden çok çok daha güzel oldu. Tabii şuan bantlı sonrasını bende merak ediyorum.

Bende Şaban Çelebi’ye ameliyat olalı 10 gün oldu. Kendisi ve ekibi ameliyat öncesi ve sonrası gereken ilgi alakayı gösteriyor. Şaban Hoca’yla kesinlikle yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederim. Bende 4 doktor arasında kalmıştım, hocanın burnumun şekli konusundaki gerçekçi görüşü cezbetti beni. Velhasıl yeni burnum beklediğimden çok çok daha güzel oldu. Tabii şuan bantlı sonrasını bende merak ediyorum.
Ameliyat icin nekadar ödediniz? Ameliyat sonrasi ağrı yada aşırı şişlik-morarma oldumu?

daha çok ayrıntı paylaşabilir misiniz acaba ben de istanbuldayım,burnumla alakalı problemlerim var,doktor araştırmaya başladım ama aşırı korkuyorum korkunun ecele faydası yok :olamaz:

Merhaba, bende Mustafa Karaca istiyorum. Yaptıklarını çok beğeniyorum. Hatta bazıları mükemmele yakın. Olanlar varsa biraz yazarsa sevinirim.

Olumlu, olumsuz yorumlar, en önemlisi fiyat paylaşan olursa çok seviniriz

Merhaba, burnunuzdan memnun musunuz?

Back
X