- Konu Sahibi EstetikEditor
naci bey'e ameliyat yaptıranlar beni ekleyebilir mi acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sisell de zamanında Naci Bey e ameliyat olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/267766-sisell41-burun-estetigi-ameliyatib.html
Selamlar blckbrry, ameliyat olalı uzun zaman olmuş ama fotograf paylaşma şansın olursa mutlu olurum. TeşekkürlerMerhabalar
Ben de Naci bey'e burun ve çene ameliyatı oldum.
Ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı oldu.Şişliklerim de inmek üzere.Burnum şu anda bile çok başarılı surat ifademi değiştirmeden burnumdaki şekil bozukluğunu giderdi doktorum, kendime yabancılık çekmiyorum:)Sadece burun ameliyatı için görüşmeye gitmiştim ama cene protezinin profilimi düzelteceğini 3 boyutlu olarak gösterdi:)
Doktor arayışında olanlara Naci Bey'i öneririm. Hasta memnuniyetini ön planda tutarken net ve güven veren tavrı ve de bilgisiyle sizi çok iyi yönlendirecektir.
Canım keske cene fotonu paylassn medpor mu taktı? fiyatı neMerhabalar
Ben de Naci bey'e burun ve çene ameliyatı oldum.
Ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı oldu.Şişliklerim de inmek üzere.Burnum şu anda bile çok başarılı surat ifademi değiştirmeden burnumdaki şekil bozukluğunu giderdi doktorum, kendime yabancılık çekmiyorum:)Sadece burun ameliyatı için görüşmeye gitmiştim ama cene protezinin profilimi düzelteceğini 3 boyutlu olarak gösterdi:)
Doktor arayışında olanlara Naci Bey'i öneririm. Hasta memnuniyetini ön planda tutarken net ve güven veren tavrı ve de bilgisiyle sizi çok iyi yönlendirecektir.
Kardeşiniz ameliyat olduysa resim atma imkanınız var mı acabaMerhaba,
Kardesim bu hafta naci beye ameliyat olacak biz yeteri kadar resim gormedik yardimci olabilir misiniz rica etsem?