Dr. Naci Çelik Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhabalar arkadaşlar bende naci beye ameliyat olamayı düşünüyorum nerdeyse 1 senedir burun estetiklerini araştırıyorum lütfen bana da yardımcı olabilirmisiniz :(

naci beye burun ameliyatı olan arkadaşlar resimlerinizi görmem münkün mü ? cidden caresiz durumdayım bian önce doktora karar vermek istiyorum. en zor süreç doktor secmek sizde anlarsınız yardım edin lütfen :(((

Ben de Naci Çelik hakkında araştırma yapıyorum. Dün kendisiyle randevum vardı görüştük. Pozitif bir görüşme olsa da benim bazı takıntılarım var. Kedi burnu, minik burun yapay burun vs gibi burunlar çok oluyo. Tabiki estetik bu doğal olmicak ama çok fazla da yapay itici olmamalı. Gerçekten karar vermek çok zor, ki ben ameliyat olmaya bile karar veremiyorum. Korkuyprum ya beğenmez pişman olursam diye. Gerçekten revizyon işleriyle uğraşmak psikolojimi yorar e bunun maddiyatı da var tabiki. Yeni dönemlerde özellikle amliyat olmuş olan arkadaşlar bizimle fotoğraf ve bilgi paylaşımında olursa seviniriz. İllaki memnun olanlar değil memnun kalmayanlardan da yorum almayı özellikle isterim. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar
Ben de Naci bey'e burun ve çene ameliyatı oldum.
Ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı oldu.Şişliklerim de inmek üzere.Burnum şu anda bile çok başarılı surat ifademi değiştirmeden burnumdaki şekil bozukluğunu giderdi doktorum, kendime yabancılık çekmiyorum:)Sadece burun ameliyatı için görüşmeye gitmiştim ama cene protezinin profilimi düzelteceğini 3 boyutlu olarak gösterdi:)
Doktor arayışında olanlara Naci Bey'i öneririm. Hasta memnuniyetini ön planda tutarken net ve güven veren tavrı ve de bilgisiyle sizi çok iyi yönlendirecektir.
Selamlar blckbrry, ameliyat olalı uzun zaman olmuş ama fotograf paylaşma şansın olursa mutlu olurum. Teşekkürler

Merhabalar
Ben de Naci bey'e burun ve çene ameliyatı oldum.
Ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı oldu.Şişliklerim de inmek üzere.Burnum şu anda bile çok başarılı surat ifademi değiştirmeden burnumdaki şekil bozukluğunu giderdi doktorum, kendime yabancılık çekmiyorum:)Sadece burun ameliyatı için görüşmeye gitmiştim ama cene protezinin profilimi düzelteceğini 3 boyutlu olarak gösterdi:)
Doktor arayışında olanlara Naci Bey'i öneririm. Hasta memnuniyetini ön planda tutarken net ve güven veren tavrı ve de bilgisiyle sizi çok iyi yönlendirecektir.
Canım keske cene fotonu paylassn medpor mu taktı? fiyatı ne

Merhaba Naci Bey'in yaptigi burunlara ait hic foto bulamamak cok ilginc. Bu devirde cogu dr foto hatta videolarla insanlari aydinlatiyor. Bizler de Dr'un tarzini anlayabiliyoruz ve kendimize yakin olani secebiliyoruz boylece. Lutfen Naci Celik'e burun ameliyati olanlar guncel bilgilerini ve fotograflarini paylasabilir mi?

yüze yağ enjeksiyonu Burun ve göz ameliyatı olmayı istiyorum. Naci çeliğin yüz kontürü hakkındaki yazısını okudum.naci beye estetik yaptıran varsa bilgilendirirse çok sevinirim.kafam çok karışık.

Back
X