Dr. Naci Çelik Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Umutsuzluğa kapılacak birşey yok ki canım. Doktorlarla sen görüştün kararı sen vereceksin. Burda yazılan herşeye de körü körüne inanma derim. Memnun hastalarını bu siteye yönlendiren doktorlar var. Bir bakıyorsun foruma dünyadaki tek iyi doktor onlar sanki. Sonra biri ağzından kaçırıveriyor doktor gelip buraya yazmamı istedi diye. Burayı okuyan da diyor ki aman adam mükemmel hiç mutsuz hastası yok. Ya da biri geliyor Y doktoru kötülüyor bir sürü şey yazıyor. Sonra bakıyoruz siteden atılmış meğer amacı o dr.u kötülemekmiş. Ya da bazı üyelerin adının altında reklam amaçlı üyelik yazar. Adam kendi reklamını yapmak için girmiş meğerse. O nedenle burda yazılanları tabii ki referans al ama önce ne istediğini, istediğinin sana uygun olup olmadığını rahatlıkla konuşabileceğin doktoru bul. mutsuzluğa kapılacak birşey yok şimdide. Ameliyat sonrası bekleme süreci zaten yeterince sinir bozucu..

Ay bu arada neden hiç ifade kullanamıyorum acaba. Explorer yüzünden mi ki..?

arkadaşlar merhaba,ben de karar verme aşamasındayım,bir iki doktor üzerinde yoğunlaştım,Naci Çelik'in hastaları olarak da sizlerin burunlarınızı görmek isterim.Arkadaşlık talebimi kabul ederseniz sevinirim.

kızlar selam,

naci bey'e burun ameliyatı olmuş kişilerden yardım bekliyorum. Resimlerini görebileceğim kimse var mı? Şimdiden teşekkürler...

Mrb herkese. Ben Naci beyle mailde görustum, yurdisinda yasadigim icin bana bir resim gönderdi, burnumun nasil olabilecegine.
Bana cok güvenli bir Doktor gibi geldi, ama bu amaliyata 3500 Euro istedi. Acaba bu yurtdisindan geldigim icinmi?

Mrb herkese. Ben Naci beyle mailde görustum, yurdisinda yasadigim icin bana bir resim gönderdi, burnumun nasil olabilecegine.
Bana cok güvenli bir Doktor gibi geldi, ama bu amaliyata 3500 Euro istedi. Acaba bu yurtdisindan geldigim icinmi?

Canım yaklaşık 8 ay önce Naci beyin ameliyat ücreti 5000-5500 tl civarıydı. Fiyatı artmış olabilir ya da yurt dışından gelenlere paket hizmetleri oluyor bildiğim ulaşım ve konaklama da dahil öyle de olabilir.

Merhabalar
Ben de Naci bey'e burun ve çene ameliyatı oldum.
Ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı oldu.Şişliklerim de inmek üzere.Burnum şu anda bile çok başarılı surat ifademi değiştirmeden burnumdaki şekil bozukluğunu giderdi doktorum, kendime yabancılık çekmiyorum:)Sadece burun ameliyatı için görüşmeye gitmiştim ama cene protezinin profilimi düzelteceğini 3 boyutlu olarak gösterdi:)
Doktor arayışında olanlara Naci Bey'i öneririm. Hasta memnuniyetini ön planda tutarken net ve güven veren tavrı ve de bilgisiyle sizi çok iyi yönlendirecektir.

Merhabalar
Ben de Naci bey'e burun ve çene ameliyatı oldum.
Ameliyat sonrası ne ağrı ne sızı oldu.Şişliklerim de inmek üzere.Burnum şu anda bile çok başarılı surat ifademi değiştirmeden burnumdaki şekil bozukluğunu giderdi doktorum, kendime yabancılık çekmiyorum:)Sadece burun ameliyatı için görüşmeye gitmiştim ama cene protezinin profilimi düzelteceğini 3 boyutlu olarak gösterdi:)
Doktor arayışında olanlara Naci Bey'i öneririm. Hasta memnuniyetini ön planda tutarken net ve güven veren tavrı ve de bilgisiyle sizi çok iyi yönlendirecektir.

Merhabe blckbrry,

acaba burnun icin ödedigin fiyati ögrenebilirmiyim. Bende Burnumu Naci beye yapmayi düsünüyorum, benim ikinci ameliyatim olucak.

canım sanırım revizyon ameliyatının fiyatı farklı oluyor naci beyle görüş derim ben
benim cene burun birlikte olduğu için burun ameliyatını tam bilmiyorum
sanırım 6000-7000 arası buruna göre değişiyor primer rhinoplasty seninki revizyon olcak o yüzden randevu almanı öneririm
naci bey'i zaten gönülden öneririm 3 boyutlu programla sana gösteriyo şeklini süpriz yaşamıyorsun
ve ne yapılabileceğini net olarak ifade ettiği için beklentilerini o yönde tutuyorsun hayal kırıklığı yaşamıyorsun

Arkadaşlar,

Burnum büyük ve kemerli Doğal bir burun olsun istiyorum. Kime ameliyat olmalıyım? Naci Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?

Şimdiden teşekkürler

Dok Naci beyin ameliyat ettigi burunlarin bazilarini internette bulmak mumkunmudur?
Bazi yorumlar yapilmis ve gercekten merak ettim.

Back
X