- Konu Sahibi kardelen12
25 mesaj atmaliyim 10 eksik
ayniyim ben de senin gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 mesaj atmaliyim 10 eksik
Lütfeeeeen arkadaslar. Nazim Cerkes hakkinda daha cok bilgiye ihtiyacim var. Revizyon ameliyati olacagiiiiiiiiiiiiiim
ben kotu bir Nazim Cerkes ornegi gordum ve vaz gectim kendisinden.
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kusura bakmayın msj hakkımı doldurmam lazım ö.dilerim
Arkadaşlar merhaba,
Ben Prof. Dr. Nazım ÇERKEŞ'in asistanıyım. İsmim Aynil ONUR YÜKSEL.
Buraya yazmaktaki sebebim. Son zamanlarda birçok hastamız Kadınlar Kulübü'nde Nazım hocamız ile ilgili çok az bilgi olduğu ve doğrusunu söylemek gerekirse sanıyorum bazı kötü niyetli kişilerin burada gerçek olmayan bazı karalama ifadelerde bulunduğu yönünde bize bilgi veriyorlar.
Ben de biraz bilgi vermek isterim.
Prof. Dr. Nazım ÇERKEŞ burun ameliyatları konusunda tüm dünyada en önde gelen estetik cerrahlardan birisidir.
Her yıl 20 kadar uluslararası estetik cerrahi kongresine davet edilir ve buralarda kendi uyguladığı kendi geliştirdiği burun ameliyatı tekniklerini anlatan konferanslar ve eğitim amaçlı canlı ameliyat gösterimleri gerçekleştirir.
Aynı zamanda bu büyük organizasyonlarda kendisini izleyen estetik cerrahlar, İstanbula gelerek ve burada bir hafta kalarak Nazım hocamızın ameliyatlarını yakından izlemektedirler.
Örneğin 2014 yılında davet edildiği bazı kongreleri aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
http://www.cosmed-clinic.com/estetik-cerrahi-kongre.htm
Öncesi sonrası resimleri görmek isteyen kişiler olmuş. Buradan hasta resimleri göstermemiz çok uygun olmayacaktır.
Ancak isterseniz bize ayuksel@cosmed-clinic.com adresine ya da 0532 474 7806 numaralı telefonumuza bilgilerinizi iletirseniz daha önce ameliyat olmuş bazı hastalarımızın öncesi sonrası resimlerini size gönderebilirim.
Son olarak NAZIM HOCANIN BURUN AMELİYATLARINDAKİ FELSEFESİNİ DE KISACA AÇIKLAYAYIM.
BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI OLDUĞUNUZ BAŞKALARI TARAFINDAN ANLAŞILMAYACAK KADAR DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ ; SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NEFES ALABİLEN
< ESTETİK DOĞAL VE FONKSİYONEL BURUNLAR >
Saygılarımızla,
Aynil ONUR YÜKSEL
Halkla İlişkiler
0532 474 7806
ayuksel@cosmed-clinic.com
www.cosmed-clinic.com
Arkadaşlar merhaba,
Ben Prof. Dr. Nazım ÇERKEŞ'in asistanıyım. İsmim Aynil ONUR YÜKSEL.
Buraya yazmaktaki sebebim. Son zamanlarda birçok hastamız Kadınlar Kulübü'nde Nazım hocamız ile ilgili çok az bilgi olduğu ve doğrusunu söylemek gerekirse sanıyorum bazı kötü niyetli kişilerin burada gerçek olmayan bazı karalama ifadelerde bulunduğu yönünde bize bilgi veriyorlar.
Ben de biraz bilgi vermek isterim.
Prof. Dr. Nazım ÇERKEŞ burun ameliyatları konusunda tüm dünyada en önde gelen estetik cerrahlardan birisidir.
Her yıl 20 kadar uluslararası estetik cerrahi kongresine davet edilir ve buralarda kendi uyguladığı kendi geliştirdiği burun ameliyatı tekniklerini anlatan konferanslar ve eğitim amaçlı canlı ameliyat gösterimleri gerçekleştirir.
Aynı zamanda bu büyük organizasyonlarda kendisini izleyen estetik cerrahlar, İstanbula gelerek ve burada bir hafta kalarak Nazım hocamızın ameliyatlarını yakından izlemektedirler.
Örneğin 2014 yılında davet edildiği bazı kongreleri aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
http://www.cosmed-clinic.com/estetik-cerrahi-kongre.htm
Öncesi sonrası resimleri görmek isteyen kişiler olmuş. Buradan hasta resimleri göstermemiz çok uygun olmayacaktır.
Ancak isterseniz bize ayuksel@cosmed-clinic.com adresine ya da 0532 474 7806 numaralı telefonumuza bilgilerinizi iletirseniz daha önce ameliyat olmuş bazı hastalarımızın öncesi sonrası resimlerini size gönderebilirim.
Son olarak NAZIM HOCANIN BURUN AMELİYATLARINDAKİ FELSEFESİNİ DE KISACA AÇIKLAYAYIM.
BURUN ESTETİĞİ AMELİYATI OLDUĞUNUZ BAŞKALARI TARAFINDAN ANLAŞILMAYACAK KADAR DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ ; SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NEFES ALABİLEN
< ESTETİK DOĞAL VE FONKSİYONEL BURUNLAR >
Saygılarımızla,
Aynil ONUR YÜKSEL
Halkla İlişkiler
0532 474 7806
www.cosmed-clinic.com
Nazim cerlese revizyon mu olmustunuz siz?Evet Aynil hanım o kadar doğal burunlar yapıyor ki nazım bey mesela normalde burnunun üstünde kemer olmayan birine kemer oluşturup madur edebiliyor sonra da bu maduriyetini hiçbir şekilde gidermiyor....
Kendisiyle ilgili hatalı işlem yapıldığına dair belgem de var elimde fakat yurtdışında olmam sebebiyle konuyla ilgilenemiyorum.
Nazım Beyin başarıları madur ettiği insanların çok da umrunda olduğunu zannetmiyorum. Zira biz o başarılara güvenerek gittiğimiz ve ortalamanın üstünde ücretler ödediğimiz sayın Nazım Beyin marifetli elleriyle eski burnumuzu arar konuma geldiik.
Eğer bu kadar umrunuzdaysa Nazım Beyin reputationı bence madur edilen bu hastaların maduriyetini gidermek gerekir ve maduriyetini gidermekten kastım Nazım Beyin ellerinde yeniden aynı sonuçla karşılaşmak değil, ya hastanın güveneceği belki başka bir dra yönlendirmek yada en azından ücretini iade etmek.
Size gerçekten söylenebilecek artık söz yok çünkü empati yapmaktan yoksunuz anladığım kadarıyla..
Buradan Nazım Beye küçük burnumu kocaman yapıp üstüne birde kemer koyduğu için teşekkürlerimi sunuyorum tekrar...
Bende Nazim beye burun ameliyati oldum vede gayet memnunum ayrica kendisi hastalarina karsi cok kibardir yazilan yorumlar gercek disi resim isteyen olursa gonderebilirimSayın Guilty87,
Prof. Dr. Nazım Çerkeş'in asistanıyım. İsmim Ayni Onur Yüksel....
Bir hastamızın bilgilendirmesiyle haberim oldu buradaki yazınızdan. Hocamız burun ameliyatları konusunda başarısı ve uzmanlığı tüm dünyada taktir toplamaktadır. Ve tüm hastaları da ameliyatlarından son derece memnundur. Bu şekilde maduriyeti olan hiçbir hastamız olduğunu zannetmiyorum.
Bu nedenle sizden ricam benim cep telefonuma yada email adresime lütfen isminizi ve ameliyat sonrası fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz?
Gsm: 0532 474 7806
E-mail: : ayuksel@cosmed-clinic.com
Telefonum 24 saat açıktır. Bana kim olduğunuzu bildirirseniz memnun olurum.
Ve şunu son olarak belirtmek istiyorum. Burada Nazım hoca hakkında bilgi almak için başvuran arkadaşlar email yada cep numaramdan bana günün her saati ulaşabilirsiniz. Size hocamızın yapmış olduğu ameliyatların öncesi ve sonrası resimlerini gönderebilirim. Yaklaşık 50'ye yakın hastanın hem yandan hem de karşıdan çekilmiş resimlerini içeren bir link gönderebilirim. Daha önce 6 kez - 7 kez burun ameliyatı olmuş kişilerde yapılmış çok başarılı ameliyatların öncesi sonrası resimlerini gönderebilirim.
Not: Öncesi sonrası resimleri incelerken mutlaka karşıdan çekilmiş resimleri görmek gerekir. Çünkü burun ameliyatlarında hatalar özellikle karşıdan çekilen resimler üzerinde belirgin olmaktadır (eğrilik var mı? burun delikleri ve kanatlarının duruşu, büyüklüğü eşit mi? vb) Yapılan bütün ameliyatların karşıdan çekilmiş resimlerini Nazım hocamız gururla göstermektedir.
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim. TÜRKİYE'NİN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİLİM İNSANLARINDAN BİRİ... VE ÜLKEMİZİ ULUSLARARASI BİLİMSEL ARENADA MÜTHİŞ BİR BAŞARIYLA TEMSİL EDEN ÇOK İYİ BİR CERRAH HAKKINDA BURADA BU YAZILARI YAZIYOR OLMAK GERÇEKTEN ÜZÜCÜ...
Bunu nasıl tanımlamak gerekir bilemiyorum. Dilimizde meyve veren ağaç taşlanır diye bir söz vardır, durumun izahı bu mudur gerçekten bilemiyorum.
Sorularınız olursan bana yazmaktan yada aramaktan çekinmeyin.
Aynil Onur Yüksel
0532 474 7806
www.cosmed-clinic.com/burun-estetigi-rinoplasti.htm
Bende Nazim beye burun ameliyati oldum vede gayet memnunum ayrica kendisi hastalarina karsi cok kibardir yazilan yorumlar gercek disi resim isteyen olursa gonderebilirimSayın Guilty87,
Prof. Dr. Nazım Çerkeş'in asistanıyım. İsmim Ayni Onur Yüksel....
Bir hastamızın bilgilendirmesiyle haberim oldu buradaki yazınızdan. Hocamız burun ameliyatları konusunda başarısı ve uzmanlığı tüm dünyada taktir toplamaktadır. Ve tüm hastaları da ameliyatlarından son derece memnundur. Bu şekilde maduriyeti olan hiçbir hastamız olduğunu zannetmiyorum.
Bu nedenle sizden ricam benim cep telefonuma yada email adresime lütfen isminizi ve ameliyat sonrası fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz?
Gsm: 0532 474 7806
E-mail: : ayuksel@cosmed-clinic.com
Telefonum 24 saat açıktır. Bana kim olduğunuzu bildirirseniz memnun olurum.
Ve şunu son olarak belirtmek istiyorum. Burada Nazım hoca hakkında bilgi almak için başvuran arkadaşlar email yada cep numaramdan bana günün her saati ulaşabilirsiniz. Size hocamızın yapmış olduğu ameliyatların öncesi ve sonrası resimlerini gönderebilirim. Yaklaşık 50'ye yakın hastanın hem yandan hem de karşıdan çekilmiş resimlerini içeren bir link gönderebilirim. Daha önce 6 kez - 7 kez burun ameliyatı olmuş kişilerde yapılmış çok başarılı ameliyatların öncesi sonrası resimlerini gönderebilirim.
Not: Öncesi sonrası resimleri incelerken mutlaka karşıdan çekilmiş resimleri görmek gerekir. Çünkü burun ameliyatlarında hatalar özellikle karşıdan çekilen resimler üzerinde belirgin olmaktadır (eğrilik var mı? burun delikleri ve kanatlarının duruşu, büyüklüğü eşit mi? vb) Yapılan bütün ameliyatların karşıdan çekilmiş resimlerini Nazım hocamız gururla göstermektedir.
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim. TÜRKİYE'NİN YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİLİM İNSANLARINDAN BİRİ... VE ÜLKEMİZİ ULUSLARARASI BİLİMSEL ARENADA MÜTHİŞ BİR BAŞARIYLA TEMSİL EDEN ÇOK İYİ BİR CERRAH HAKKINDA BURADA BU YAZILARI YAZIYOR OLMAK GERÇEKTEN ÜZÜCÜ...
Bunu nasıl tanımlamak gerekir bilemiyorum. Dilimizde meyve veren ağaç taşlanır diye bir söz vardır, durumun izahı bu mudur gerçekten bilemiyorum.
Sorularınız olursan bana yazmaktan yada aramaktan çekinmeyin.
Aynil Onur Yüksel
0532 474 7806
www.cosmed-clinic.com/burun-estetigi-rinoplasti.htm
Ben kendisine nerdeyse sekiz sene once ameliyat oldum vede herhangi bir sikayetim yok cok mutluyum ayrica Nazim bey hastalarina karsi cok kibardir yazilan olumsuz yazilara takilmayin lutfenKizlar nazim cerkesin sitesindeki revizyon basarilari harika ama ben revizyonlu burunlar omurluk oluyor mu onu merak ediyorum
merhaba , resim rica edebilir miyim, bende ameliyat olmayı düşünüyorum ?Ben kendisine nerdeyse sekiz sene once ameliyat oldum vede herhangi bir sikayetim yok cok mutluyum ayrica Nazim bey hastalarina karsi cok kibardir yazilan olumsuz yazilara takilmayin lutfen
Sevgiler
Eğer estetik operasyon düşünüyorsanız lütfen Nazım Çerkeş ten uzak durun. Hem çok kaba biri hem de ilgisiz. Ayrıca hastanın isteği onun için hiç önemli değil. Kendi kafasındakini uygular siz naparsanız yapın. Operasyon sonrasında da memnuniyetiniz hiç önemli değil. Haa eğer benim adıma o karar versin bana da hiç konuşma Hakkı tanımasın diyorsanız siz nazım beyin yaptığından Mutlu olursunuz ama benim tavsiyem çok daha iyi plastik cerrahlar var