Merhaba,
Ben, Prof Dr Nazım Çerkeş'in Asistanıyım. İsmim Aynil Onur Yüksel.
Kliniğimize gelen hastalarımızdan sıkça aldığımız bir soru var:
"Nazım Hoca, başarılı ameliyatları ile uluslararası alanda bile bu denli kabul görüyorken; nasıl oluyor da Kadınlar Kulübünde bu kadar olumsuz yorum yer alabiliyor? "
Buraya yazmaktaki amacım reklam yapmak değil. Bu olumsuz yorumları okuyarak kafası karışan arkadaşlara cevaben yazıyorum.
Öncelikle hocamızın gerçekleştirdiği burun estetiği ameliyatları ile ilgili öncesi sonrası resimleri aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
http://www.nazimcerkes.com/burun-estetigi-fotograflari/
Prof Dr Nazım Çerkeş
Uluslararası Estetik Plastik Cerrahlar Birliği (ISAPS) Başkan Yardımcısı'dır. (Tüm dünya genelinde 3000'in üzerinde üyesi bulunan; merkezi ABD'de olan estetik cerrahi konusundaki en büyük organizasyondur ISAPS)
Avrupa Rinoplasti Derneği Başkanı'dır.
*** Böylesine büyük global organizasyonlarda, gerçekten konusunda çok başarılı olmayan bir cerrah, başkanlık seviyesinde görevlerde bulunabilir mi sizce?
*** Hocamız her yıl 20'nin üzerinde kongreye davet ediliyor. Kimi organizasyonlarda 3000 kadar plastik cerraha yönelik kendi geliştirdiği teknikler konusunda konferanslar veriyor, eğitim amaçlı ameliyatlar gerçekleştiriyor.
Sizce konusunda çok bilgili, deneyimli olmayan bir cerrah, bu organizasyonlarda yer alabilir mi?
*** Kliniğimize yer yıl onlarca yabancı hasta geliyor. Bu kişilerin çoğu daha önce başarısız burun estetiği ameliyatları geçirmiş ve artık tamamen ümitsiz derecede deformiteleri olan kişiler... 6-7 kez burun ameliyatı olmuş kişiler örneğin. Çoğunu yaşadıkları ülkedeki plastik cerrahlar yönlendiriyor. "...
Sizin ameliyatınızı biz yapamayız. Türkiye'de bir plastik cerrah var Dr. Cerkes... kendisiyle iletişim kurun. Yaparsa bir tek o yapar sizin ameliyatınızı..." şeklinde, doktorlarının referans mektuplarıyla geliyorlar.
Sizce bu, Dr. Çerkeş'in konusundaki başarının göstergesi değil midir? İnsanlar Kanada'dan, İngiltere'den, ABD'den, Almanya'dan, İtalya'dan, Fransa'dan kalkıp İstanbul'a neden geliyor?
Bu linkte yaptığı ameliyatların da öncesi sonrasını görebilirsiniz.
http://www.nazimcerkes.com/burun-estetigi-fotograflari/
Burada reklam gibi algılanabilecek ifadelerde bulunmak istemiyorum. Zaten Nazım Hocamız da sağlıkta reklam olmaması gerektiğine inanan bir hekimdir. Çok fazla gerçek dışı yorum hatta hakarete varan ifadeler olduğu için söz hakkı doğuyor bu nedenle yazmak istedim.
Sorularınız olursa beni aramaktan çekinmeyin.
Saygılarımızla,
Aynil Onur Yüksel
Halkla İlişkiler Koordinatörü
0532 474 7806
ayuksel@cosmed-clinic.com
www.nazimcerkes.com