- Konu Sahibi EstetikEditor
-
anladım canım.. sen de iyi cesaret etmişsin tek bir kişinin tavsiyesi ile bir anda gidip ameliyat olmak iyi cesaret ister tebrik ederimben açıkçası iyice kafası karışanlardanım.. sanırım çok fazla araştırdığım için böyle oldu necdet uçarı senden duydum ben de.. gerçekten senin burnunu çok beğendim,, inanılmaz başarılı bir burun olmuş ve yzüne çok yakışmış.. o yüzden ben de açıkçası necdet beyle ilgili başka yorumu,fikri olan var mı diye merak ediyorum.. sende hiçbir problem çıkmadı sanırım,, halen memnun musun? bazı arkadaşlar 2-3 ay sonra kayma, düşme vb sorunlardan bahsediyolar da sende de var mı öyle bir durum?
arkadaşım cok araştırdı ama,onun burnunu da begenmıştım ben ondan 2 hafta sonra oldum..zaten onu gorunce cesaretlendım..arkadaşım cok tanınmş kişilere de gıttı..necdet beyın samımı ve guven veren havası var ondan cok ısındım ona oldum dedı..yoksa mesele ucret de degıl,amelıyat bu cok daha fazlasınıda verırdım..arkadaşımdan dolayı cesaret aldım ve doktorum cok şeker
ha iyi sevindim senin adına canım.. ben de açıkçası başka doktorlar da düşünüyorum.. artık parayı çok fazla dert etmiyorum,, doktora güvenmek önemli dediğin gibi.. ama bazı doktorlar tek tip burunlar yapıyor ondan çok korkuyorum.. necdet bey anladığım kadarıyla yüze yakışanı da iyi biliyor,, gerçi iki örnek görebildim sadecehadi bakalım necdet beyi de listeye aldık,, listem çoğalıyor,, işin içinden çıkamicam bu gidişle
biz bu gidişle yaptıramıcaz galıba :))
cnm aradım ben onu pazartesı günü ama saat 1den 6 ya kadar calışıyorum ve necdet beyde o saatlerde hastanede oluooyormuşş ayrıca bana dedıkı carsambada kongreye gıdıyorum cuma günü tekrar arıcam cmrtesı hastanede olursa gıdıcem inş. ne zormuş yaa necdet beyeeee ulaşmakk mesala ordaaaaaa veli beye ulaşmak kolay ama necdet bey ulaşılmaz oldu bnm içinben ve arkadaşım bıcok yere yorum yazdık zaten daha yazmasakmemnun oldugumu soylemıştım..zence ayrıca ulaşabıldınmı,kendısı suan antalyada kongredeymş pazartesı hastanede olucakmış sanırım,arkadaşım ona dudak dolgusu yaptırıcaktı
deme öylle deme:) yaptırıcaz da karar verebilirsek bi süper olucak:)
aynen tatlımmmmmmmmmmmmmbiz bu gidişle yaptıramıcaz galıba :))
Aslında cok yaptıran vardırda herkes bılmıyorkı bu sıteyı normal günlük hayatına dewam edıyor mıllet
ya cnm aslında baska yerlerde yorum yapanları gördum ben ama kimlerdi hatırlamıyorum bi sadelına ve harıkaevre yi hatırlıyorum baska necdet beye olupta memnun olanları kk de okudum
şu necdet beyi bi yakalayabilsem bende hastanedeeee cok memnun olucam amaaaarkadaşlar başka isimlere bakmayın bile,necdet beyin adının çok geçmeme sebebi fazla hareketli olmasından kaynaklıbirkaç aydır boğaziçinde o da haftada bikaç gün,yani kendine ait bir odası bile yoktu son gittiğimde veli beyin fakülteden arkadaşı olduğu için onun odasını kullanıyordu,boğaziçi çok iş yapan bi estetik merkezi olduğu için sanırım veli bey rica etti ondan geçici olarak çalışmasını ve insanlar memnun kalıp ismen necdet beyi isteyince de adam geri çeviremedi ,umarım hep kalır o hastanede,o kadar mutluyum ki iyi ki bana o gün o denk geldi diye ))zaten onunla konuşunca hemen ertesi gün ameliyatımı oldum,o kadar içime sindi yani doktorum :)
insanlar zannediyor ki çok para verince daha güzel burun yapılacak,alakası yok.adı bolca geçen doktorların yaptığı burunların çoğu abartılı ve ben estetikliyim diye bas bas bağırıyor,aynı tipte yapıp geçiyor doktor,ya da doğal olacak diye kaba yapıyor,uzun ya da büyük bırakıyor.oysa başarılı bir burun estetiğinin en önemli faktörü doğal durması ve yüz ile olan uyumu.eğer hem burnum güzel olsun,hem rahat nefes alayım,hem de ameliyat geçirdiğim belli bile olmasın diyosanız necdet beeeeeey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?