Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba
ben daha bugün üye oldum
bende ameliyat olamm gerekiyor fakat korktuğumdan erteliyorum hep :18:
bu konu hakkında bana detaylı bilgi verir misiniz
nerededir bu doktor? özel mi ssk mı? resimlerinizi görebilir miyim?

canım konuyu başından itibaren oku,tüm bilgiler var.boğaziçi tıp merkezinde necdet beye olduk çok memnunuz,hastanenin fiyatları standart 2250 lira,çok makul yani,doktorumuzdan da çoook memnunuz :)

evet memnunuz hergun ovgu alıyorum,10 yaş gençleştın yuzunude mı gerdırdın dıyorlar sanırım başka estetıkte yaptırdım sanılıyor

cnm ist-beşiktaşta boğaziçi tıp merkezi estetik işin içine girdimi ssk gecmiyor
doktorun ismi necdet uçar burda ona olan harikaevre ve sadelina var ve ikisininde burnun birbirinden güzelll harika olmuş açıkcası özellıkle sadelınanın burnuna bayıldım

görüştün mü zence?ben doktorun yanından geldim şimdi,cuma günü de ordaymış ama yine de ara sen gelmeden dedi,hastane daha sakin görünüyodu bugün

burnum 8 hazıranda 2 ay olucak amelıyat oldugu sadece ucu şiş,bıde sabah şiş oluyor oglen gecıyor işyerımdekıler farkedılmedıgını soyluyorlar..
henuz burnumda bı çökme yada bozulma yok ne olur olmasınnn yaaa doktorumdan gene ıftıharla bahsedıcem o kocaman burnnumu bu hale getırdıgı ıcın

maşallah canım çok güzel oldu valla burnun yaa, bakıp bakıp maşallah diyorum:):) bu satten sonra çökme filan olucak hali yok canım, çökücek olan burun kendini baştan belli ediyo bence

canım sende öğretmendin değil mi? peki rapor mu aldın izin işini nasıl hallettin

canım sende öğretmendin değil mi? peki rapor mu aldın izin işini nasıl hallettin

evet canım öğretmenım,hastane bana ılk bır hafta açık rapor yazdı,sonra 3 gun uzadı çunku burnum çok şişti açık amelıyat olmştum...kalan 2 gunude ıdareden mazaret ıznı aldım..toplam 2 hafta okula gıtmedım..2 haftaya da zaten burnum şişi ındı yuzumde de morluk kalmadı..2 hafta sonra işe başladım
ben eylulde dusunuyordum okul başlamadan semıner donemınde,ama artık nefes alamaz hale gelmiştim yol yuuryemıyordum necdet bey bana sen uyurkende nefes alamazsın tamamen kapanmş dedı o nedenle okul ortasında amelıyat oldum

aslında benım amelıyat olma amacım ılk tamamen nefes sorunuydu,burnum çirkın oldugu halde estetık hıc dusunmedım...burnum cok sorunluymuş ve bıcok yerı zaten duzeltılmek zorundaymş ondan estetıkte olayım dedım..zaten Necdet bey yuzun çok guzel ama burnun kapatıyor demişti,çok daha guzel olacaksın bana bırak dedı bende hemen gun aldım amelıyata ıyıkıde oldum keşke once olsaydım gercekten daha da guzelleştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…