- Konu Sahibi EstetikEditor
araşdırdığım doktorlar nuri soysal ve emre ilhan ama ben kararsızım bi fikri olan varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nejdet ucara burun yaptıran arkadaşlar buraya lütfen[/QUO
harikaevre ve sadelina necdet uçara ameliyat oldu onları ekleyip burunlarına bakabiirsin emre ilhanı düşünüyosan eğer onun topiğine bakabilirsin memnun olan biçok arkadaş var
canım başka bi hastanede demişlerdi kadıköydeymiş hatta o yüzden sordum sağol cvbın için
nejdet ucara burun yaptıran arkadaşlar buraya lütfen
geçmiş olsun canım resimlerini ekler misin?bakalımbennde necdet uçara ameliyat oldumm
geçmiş olsun canım resimlerini ekler misin?bakalım
eklemiştim kaldırdım cnm daha 17 günlük biraz otursun eklicemm:)[/QUOT
burnunu bende merak ediyorum sadelinayı ve harikaevreyi gördüm sadece seninki nasıl oldu memnun musun ilk haftalarda baya şiş oluyomuş gerçi nasıl bi burun istediğini söylemiştin
ALLIK sen necdet uçara ameliyat oldun galiba resimlerini eklermisin albümünee. şu anda nezle gribim iyileşemedim muayene olcam necdet beye bende inşallah![]()
eklemiştim kaldırdım cnm daha 17 günlük biraz otursun eklicemm:)[/QUOT
burnunu bende merak ediyorum sadelinayı ve harikaevreyi gördüm sadece seninki nasıl oldu memnun musun ilk haftalarda baya şiş oluyomuş gerçi nasıl bi burun istediğini söylemiştin
ben kaklkık olsun dedim ama çok kalkık değil doğal bi burun oldu![]()
doktor fazla doğal burunlar yapıyo galiba ama güzelde yapıyo sadelinanın burnuna bayıldım seninkinide merakla bekliyorum ama burun ucunu nasıl yapıyo işte benim için en önemli konu o hastalarının ameliyat fotolarını gördün mü
görmedim cnm bende sadelina ve harikaevreyi gördüm görüşmek için gittiğimde doktoru çok sevdim şeker biri ve güven veriyo dedim işte ucundan şikayetçiyim bide biraz kavisli olsun dedim sonuç olarak kavis var ama kalkıklık çok değil işte aslında baya kalkıktı ama düştü gibi ya ucu biraz
canım fotolarını ne zaman koycaksın meraktan çatlıycam:)görmedim cnm bende sadelina ve harikaevreyi gördüm görüşmek için gittiğimde doktoru çok sevdim şeker biri ve güven veriyo dedim işte ucundan şikayetçiyim bide biraz kavisli olsun dedim sonuç olarak kavis var ama kalkıklık çok değil işte aslında baya kalkıktı ama düştü gibi ya ucu biraz
canım senin nasıl düştü burun ucun ?
canım fotolarını ne zaman koycaksın meraktan çatlıycam:)
foto koycam canım ama makineyi bulamıyorum telle çektiklerimde net değil belli olmuyo tam bulur bulmaz eklicem söz:)
fotoo ekledimmm kızlarrrr
necdet bey burun estetiğinde kesinlikle çok başarılı sadelinanın burnunu çok beğenmiştim seninki de onunki kadar güzel olmuş