Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Gercekten duz yatmak cok onemli, ben kollarimi geri attim donmeyeyeim gece diye. Sicakti da gayet oda da sislikler var yzumde. Daha cok sisicekmis, sisince daha cabuk iyilesirmis. yavuz bey muayene etti, tampon yok saniyorudm ben, var taktik hossetmiyormsun dedi. ilac ve krem yazdi. Burnuna hic dokunma, icindeki kabuklara elleme dedi. Bepanten surdugunde dokulecekmis. Haftaya gelip tamponlari aldiracagim. Baska bir doktora ama maalesef. Yavuz bey kemik ve etlerimi almis. Oyuzden rahat nefes aliyormusuM. Simdi necdet beyi bekliyorum. Buradaki gorevliler beklemene gerek yok dedi ama annem bekleyelim icimiz rahatlar dedi. Bekliyoruz bakalim, tamponu hangi dr a aldiracagimi soracagim.

Hepinize cok tesekkur ediyorum. Alcim cikinca fotolarla bilgilendirecegim sizi. Sormak istediklerinizi de cekinmeden sorabilirsiniz.

canim tamponlar ameliyattan bir gün sonra cikmiyormuydu. benim bildigim alci bir hafta sonra ama tampon ertesi gün. yoksa tamponda mi bir hafta icinde kaliyor?

canim tamponlar ameliyattan bir gün sonra cikmiyormuydu. benim bildigim alci bir hafta sonra ama tampon ertesi gün. yoksa tamponda mi bir hafta icinde kaliyor?
ya bende senin gibi ertesi gün biliyordum. ama 1 hafta kaldı bende. sanırım o yazla alakalı bir durum. yazın sıcaktan kanama riski artıyor sanırım. o yüzden yaz aylarında 1 hafta kalıyor garanti olsun diye. yani ben öyle tahmin ediyorum.

tesekkür ederim buci cevabin icin. ben cünki iki hafta istanbulda kalicam ameliyat icin. umarim bu zaman hem tampon hemde alci almak icin yeterlidir

yeterli yeterli canım. zaten tampon ve alçı aynı anda çıkıyor yani 1 hafta sonra. alçı çıktıktan sonra burnuna yarabandı gibi birşey yapıştırıyor. 1 hafta kadarda öyle kalıyor.

kızlar ben burnumdan emin oldum. kesinlikle necdet bey burun ucuma, kanatlarıma ve burun deliklerime dokunmamış!! orası kendi doğal yeri. sadece kemerimi almış ve kenarlardan inceltmiş sadece bu kadar. düne göre şişlerim indi braz daha. belli oldu yani. insan kendi burnunu tanır. zaten eklediğim eski fotolarımdan tekindede burnum aynen öyle. kendisi bana burun deliklerine dokunmucam ufak zaten onlar demişti. keşke kanatlarımdanda alsaymış iyiymiş. ama en azından kendi burun ucum olduğu için doğal durucak. demek o yüzden bana değişiklik yok gibi geliyordu. boyuda kısalsa çok mutlu olucam. tek derdi boyu yani. yada şişler inince biraz havaya kalksın o zamanda küçülür.

5 gün içinde tatile gidicem bikaç haftalığına. ben duramam denize girerim muhtemelen güneşlenirim. bunlar zararlı mı kızlar? güneşin zararlı olduğunu biliyorum da denize girmekte mi zararlı? ben güneşlenirsem ne gibi zararı olur?

5 gün içinde tatile gidicem bikaç haftalığına. ben duramam denize girerim muhtemelen güneşlenirim. bunlar zararlı mı kızlar? güneşin zararlı olduğunu biliyorum da denize girmekte mi zararlı? ben güneşlenirsem ne gibi zararı olur?

bence denize girmekte zararli olabilir. gerci nasil yüzdügüne bagli. sadece suyun icinde oturusan kiyida bisey olmaz. güneslenirkende yüzünün üstüne bi ince tülbent gibi bisey atarsin.

Gercekten duz yatmak cok onemli, ben kollarimi geri attim donmeyeyeim gece diye. Sicakti da gayet oda da sislikler var yzumde. Daha cok sisicekmis, sisince daha cabuk iyilesirmis. yavuz bey muayene etti, tampon yok saniyorudm ben, var taktik hossetmiyormsun dedi. ilac ve krem yazdi. Burnuna hic dokunma, icindeki kabuklara elleme dedi. Bepanten surdugunde dokulecekmis. Haftaya gelip tamponlari aldiracagim. Baska bir doktora ama maalesef. Yavuz bey kemik ve etlerimi almis. Oyuzden rahat nefes aliyormusuM. Simdi necdet beyi bekliyorum. Buradaki gorevliler beklemene gerek yok dedi ama annem bekleyelim icimiz rahatlar dedi. Bekliyoruz bakalim, tamponu hangi dr a aldiracagimi soracagim.

Hepinize cok tesekkur ediyorum. Alcim cikinca fotolarla bilgilendirecegim sizi. Sormak istediklerinizi de cekinmeden sorabilirsiniz.

beni ekler misin çok merak ediyoruum bir de kaldığın oda klimalı değil miydi sıcak mıydı kötüymüş o

sağol günaycım. senin de morlukların kalmamış gibi.... hızla iyileşiyoruz ne güzel.

tekrar yazıyorum, benim gibi yeni ameliyat olup da burun şekli kötü olan var ise şu yazımı okuyunca biraz olsun rahatlar diye.

11.günümde burnum çok yamuktu. 18.günüm burnumda eğrilik çok çok az kimse anlayamaz benden başka. masaj falan da yapılmadı. ödemler indikçe düzeldi.

yüzüme alışamamıştım. aynalara küsmüştüm. şu an anlıyorum ki tamamen psikoljik. hala eskisi gibi gülemiyorum. mimiklerimi tam kullanamıyorum. 333 yapamıorum, ruj sürünce yediremiyorum dudaklarımla, pipetle bir şey içemiyorum.... ama bu da normalmiş 1-2 aya anca mimikler otururmuş.

burnnuzun şekli ile ilgili iyi ya da kötü diye ilk 20gün karar vemeyin. canınızı sıkmayın. benim 15.günden sonra birden hızla düzelmeye başladı. kişiden kişiye değişiyor demekki.

hepimize geçmiş olsun. doktorumuz sağolsun :)

beni ekler misin fotoğrafın varsa çok cesaret verdin gerçekten

kızlar 2 derdim vardı biliyorsunuz biri kemer diğeri burnumun boyu. kemerim gitmiş valla. baktım da şimdi inmiş birazcık, azıcık daha inse dümdüz olcak. birde burnumun boyu küçülse tam olucak. zaten bikaç arkadaşım beğenmedi eski burnun daha iyiydi bu ne böyle dedi. ağlıyorum 2 gündür. boyu küçülse tam sevinicem. kızlar estetikten sonra burun boyu küçülen var mı? yani benim şuan 16.günüm. şişlerim indikçe burun boyum kısalır mı?? :(

kızlar 2 derdim vardı biliyorsunuz biri kemer diğeri burnumun boyu. kemerim gitmiş valla. baktım da şimdi inmiş birazcık, azıcık daha inse dümdüz olcak. birde burnumun boyu küçülse tam olucak. zaten bikaç arkadaşım beğenmedi eski burnun daha iyiydi bu ne böyle dedi. ağlıyorum 2 gündür. boyu küçülse tam sevinicem. kızlar estetikten sonra burun boyu küçülen var mı? yani benim şuan 16.günüm. şişlerim indikçe burun boyum kısalır mı?? :(

Canım benim benim de eski burnumun kemerinin üzerinde bi çıkıntı var gibiydi ama şu an 29. günüm ve yok oldu.Zamanla daha da oturuyor ve ödemler indikçe belli olacak her şey daha konuşmak için çok erken emin ol buna benim ilk bandaj çıktığı günler gibi kalsaydı insan içine çıkamazdım :D Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç canını sıkma şu an :)

Kizlar merhaba. Bugun 3. Gunum. Yuzum orta derecede sis, maydonoz suyu iciyorum. Odemleri azaltiyormus. Burnum eskisine oranla cok cok kucuk ve duzenli. Ama ucu biraz kalkik. Sanirim daha cok degisecek. Moralimi yuksek tutuyirum. Olumsuz yorum yapabileceklerle gorusmuyorum :D Bu benim sagligim bundan onemlisi yok diye dusunuyorum. Ve daha cok degisecek, belki yamuk gozukecek, belki kotu gozukecek biliyorum. Su forumdan anladigim kadariyla da sonradan genelde duzeliyor. Duzelmese de sansa baglayacagim. Her konuda aksilikler cikabiliyor su hayatta. Benim arkadaslarin eve geldikleri gece cok sismis yuzleri. Aciya dayanamayip hastaneye gitmisler, tabi sadece igne yapmislar. Bende korktum azicik, ama hic bisey olmadi. Evde gayet sicak. Pervaneyle yzumu serinletiyorum.

Tek problemim kuruyan kan pihtilari. Tampon olmasina ragmen kaniyor burnum ve kurumus bu sabah itibari ile. Canim aciyor birazcik. Sabah cikardim dudagimin ustundeki banti. Kulak copiyla-burnumun icine kesinlikle degdirmedim- bepanten surdum uclarina. Yeni bant taktim. Simdi biraz daha rahatim. Ilaclar yuzunden surekli dudaklarim sisiyor gulemiyorum :D Ve herseye ragmen cok cok iyiyim. Eski burnumdan kurtuldugum icin sukrediyorum Allah'a. Ogrendim ki fazlasiyla sabir gerektiyormus. Aacaba kac gun sonra rahatlayacagim. Cok merak ediyorum :)

Kizlar merhaba. Bugun 3. Gunum. Yuzum orta derecede sis, maydonoz suyu iciyorum. Odemleri azaltiyormus. Burnum eskisine oranla cok cok kucuk ve duzenli. Ama ucu biraz kalkik. Sanirim daha cok degisecek. Moralimi yuksek tutuyirum. Olumsuz yorum yapabileceklerle gorusmuyorum :D Bu benim sagligim bundan onemlisi yok diye dusunuyorum. Ve daha cok degisecek, belki yamuk gozukecek, belki kotu gozukecek biliyorum. Su forumdan anladigim kadariyla da sonradan genelde duzeliyor. Duzelmese de sansa baglayacagim. Her konuda aksilikler cikabiliyor su hayatta. Benim arkadaslarin eve geldikleri gece cok sismis yuzleri. Aciya dayanamayip hastaneye gitmisler, tabi sadece igne yapmislar. Bende korktum azicik, ama hic bisey olmadi. Evde gayet sicak. Pervaneyle yzumu serinletiyorum.

Tek problemim kuruyan kan pihtilari. Tampon olmasina ragmen kaniyor burnum ve kurumus bu sabah itibari ile. Canim aciyor birazcik. Sabah cikardim dudagimin ustundeki banti. Kulak copiyla-burnumun icine kesinlikle degdirmedim- bepanten surdum uclarina. Yeni bant taktim. Simdi biraz daha rahatim. Ilaclar yuzunden surekli dudaklarim sisiyor gulemiyorum :D Ve herseye ragmen cok cok iyiyim. Eski burnumdan kurtuldugum icin sukrediyorum Allah'a. Ogrendim ki fazlasiyla sabir gerektiyormus. Aacaba kac gun sonra rahatlayacagim. Cok merak ediyorum :)

selam toistcim. hic merak etme, söylediklerini okuyunca dedim tamam turp gibi bu kiz. gittikce düzelecek o sislikler falan. ama lütfen biraz sabirli ol. normaldir, bir ameliyat gecirdin sonucta ve iyilesme süreci zaman istiyor. iyikide burnun kalkik canim. cünkü bir zaman sonra cok hafif o kalkiklik iniyor o zaman tam kivamina geliyor burun. burdan gecen bir arkadas yazmist, kendisi doktora demis iste sakin kalkik yapmayin falan. simdi ucu inik diye sikayetci .

selam toistcim. hic merak etme, söylediklerini okuyunca dedim tamam turp gibi bu kiz. gittikce düzelecek o sislikler falan. ama lütfen biraz sabirli ol. normaldir, bir ameliyat gecirdin sonucta ve iyilesme süreci zaman istiyor. iyikide burnun kalkik canim. cünkü bir zaman sonra cok hafif o kalkiklik iniyor o zaman tam kivamina geliyor burun. burdan gecen bir arkadas yazmist, kendisi doktora demis iste sakin kalkik yapmayin falan. simdi ucu inik diye sikayetci .

Sagol canim, gercekten sabretmek gerekiyor. Ama sonucu iyi olacak diye sabirla bekliyorum. Burnum konisunda icim cok rahat. Vesvese de yapmak istemiyorum. Dedigin gibi derincim bende okumustum duz olsun istiyorum inecektir alci ciktiktan sonra zaten.

ya onlar halt etmis bence, kisa gorunuyor burnun. gayet de düzgün. bizim insanimiz bazen böyle kiskanclik gösteriyor iste...

masallah, tez zamanda iyilesir insallah. sorunsuz gecmis bir ameliyatin sonucu da istedigin gibi olur elbet. darisi benim basima :-))))

canım burnun minicik olmuş, kim beğenmiyo anlamadım ki..ne garip insanlar var yaaa..bi kere yeni ameliyat olmuş, üstelik de yüzü gibi çok çok önemli bi uzvunda değişiklik olmuş birine "eskisi gibi kalsa daha iyiydi" denir mi??? yuh valla..sen hiç kafana takma, bi kere 15. gününde bile minicik bi burun..çok daha güzelleşicek görüceksin..çok geçmiş olsun..

Back
X