Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canim bu gün büyük gün. allahin izniyle oluyosun ameliyati ve kurtuluyosun. ayyyy ben senden daha da heyecanliyim galiba. bol sans diliyorum sana ve umarim istedigin sekilde bir buruna sahip olursun. bizi habersiz birakma bu arada.

Tesekkur ederim deriincim, Rabbim kolaylik saglasin, aksilik cikarmasin. Dualarimi ettim, namazlarimi kildim, gerisini Allaha birakiyorum. Sanirim herkes benden daha heyecanli, ben sakin olmaya calsiyorum ama ailem cok tedirgin. Yoldayim suanda erken gtmek istemedim heyecanlanicam diye, tam vaktinde orada olacagim, 3 saat sonra da ameliyat var. Anlamadigim neden yemek ve su yok, kusma problemi mi oluyor acaba?

Tesekkur ederim deriincim, Rabbim kolaylik saglasin, aksilik cikarmasin. Dualarimi ettim, namazlarimi kildim, gerisini Allaha birakiyorum. Sanirim herkes benden daha heyecanli, ben sakin olmaya calsiyorum ama ailem cok tedirgin. Yoldayim suanda erken gtmek istemedim heyecanlanicam diye, tam vaktinde orada olacagim, 3 saat sonra da ameliyat var. Anlamadigim neden yemek ve su yok, kusma problemi mi oluyor acaba?

vallahi canim genelde nedense ameliyatlar ac karnina yapiliyor. ama bak su icmeninde yasak oldugunu bilmiyordum. bir de bu sicak havalarda. ama olsun insan heyecandan nasilsa su bile icmeyi unutuyordur.
acaba hani insan narkozun etkisinden uyandiktan sonra midesi bulanip istifar edebilir diyedir.
amaaan bosver fazla böyle seyleri takma kafani. ameliyatini olup cik bir an önce veee sana tavsiyem sakin saga sola dönüp yatma, hep düz olsun kafa. cünkü burun yamulabilir. ben ilk ameliyatta mesela sola dogru yattim iki gece falan ve hafif bi sola dogrukayma oldu.

HIm sevindim bunları duyunca. Yarın1 de hastanede olcağım. Sabah 8.30dan itibaren hiçbirşey yememem söylendi. kahvaltı 8 de olacak ve sonrasında su da dahil hiçbirşey almayacağım. Oruçlu gibi yani. 4 gibi de ameliyatım olacakmış. Çok heyecanlıyım ve korkuyroum. Hatta keşke olmasaydım bile diyebilirim. Hala da uyuyamadım. Sonrasında sıcaklardan dolayı çok korkutmuşlardı beni, şimdi bir nebze rahatladım. Buz tedavisi yapmak gerekecek sanırım sık sık. Onun dışında ilaçlar ve sürekli yatma uyuma sanırsam. Bir de Derinn arkadaşımıza fazlasıyla katılıyorum arkadaşlar. Bir nebzeye kadar doktor tabiki çok öenmli, ama şans faktörü de çok fazla maalesef. Umarım şansımız yaver gider bende güzel güzel eklerim fotograflarımı.

Korkma cnm sonucunu düsün cok gzel bi burnun olucak insallah :)) sevindim senin adina amelyat günün gelmis catmis artik insallah hayirlisi :)) bende augstosun baslarinda görüsmeye gidicem necdet beyle icime sinerse hemen olucam bende :) seninde bi amelyat sonrasi yorumlarini okumak isterim nasil gectigine dair :)

canim yazdiklarini okudm. ben emre ilhani duydum. ben kendisine e mail yolladim ve bana revizyon icin 9000 tl dedi. ilk ameliyati bilmiyorum nekadar ama herhalde 6000 tl falandir. yani bana cok geldi fiyati. necdet beyin yaptigi burunlar bence güzel. bu burun isi birazda sans. cok paralar veripte güzel burunlari olmayanlar da var.
ha bide bu sonucta estetik yani kul yapisi yani. tabiki kusursuz bi burun beklemek gercekci olmaz. her iste risk oldugu gibi burun estetigide riskli (görüntü acisindan).
ama sana tavsiyem her iki doktorlada görüs ve hangisi icine sinerse ona olursum ameliyatini.
sislikler on bes gün sonra iner ama yinede burunda cok hafif sislik olabilir. dedigim gibi sonucta bi ameliyat geciriyor insan. ve doktorlarda diyor burun 1 sene sonra normal haline dönüyor.

Sağol canım dediğin gibi biraz da şans işi benim burnum zaten eğri, ayrıca kemikte var üstüne bir de büyük yani fazla bir riske girmiyorum zaten daha ne kadar kötü olabilir ki :))) Ama bir yandan da bu kadar sorunlu bir burun daha büyük bir riskmiş gibi geliyor bazende :(( Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :S

Sağol canım dediğin gibi biraz da şans işi benim burnum zaten eğri, ayrıca kemikte var üstüne bir de büyük yani fazla bir riske girmiyorum zaten daha ne kadar kötü olabilir ki :))) Ama bir yandan da bu kadar sorunlu bir burun daha büyük bir riskmiş gibi geliyor bazende :(( Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :S

vallahi ben daha öncede yazdim, genelde büyük ve sorunlu burunlar daha iyi oluyor sonradan. ama iste insan yinede kararsiz ve tedirgin oluyor. bakalim bugün TOIST arkadasimiz necdet beye ameliyat oldu. insallah güzel bir sonuc alir kendisi.
sen ne zaman ameliyat olmayi düsünüyorsun canim?

canim bence büyük burunlar sonradan daha iyi oluyorlar nedense. ama insan i$te yinede kararsiz ve tedirgin oluyor. herkes iyi bir sonuc ister. bakalim bu gün toist de ameliyat oldu necdet beye. insallah iyi gecmistir.
Sen ne zaman ve kime ameliyat olmayi düsünüyorsun?

canım benim yarın 15.günüm. şuan suratımda şişlik yok. hafif var aslında ama az yani. yanaklarda tombulluk var o kadar. burnumda zaten bant var. yarın bantı çıkarıcak sanırım. tam anlamıyla hayatıma dönücem inşallah.
şuan burnum kemerli gibi görünüyor. bantı dayanamayıp ucundan çıkardım da :33: acaba şişten mi duruyor bilmiyorum. tam kaşımın altındaki kısım şiş, altı düz ondan kemerli görünüyor. umarım iner. birde burun ucum düştü. gerçi adama ameliyat masası dahil 1000 defa dedim kalkık olmasın diye. ondan kaldırmadı bu seferde ucu düştü pff.

Geçmiş olsun canım; inşallah toparlanır dilediğin gibi olur. Ameliyat olan diğer arkadaşların yorumlarına göre 2-3 ay geçtikten sonra tam olarak oturuyormuş. Senin burnunda bir eğrilik veya deformasyon var mıydı? Benim burnum eğri ve kemikte olduğundan herhalde iyileşme süreci biraz daha uzun olur :( Masajlarda çok önemliymiş sık sık yap aşağıda örnek bir video var.

Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Burun Masajı - Prof.Dr. Ahmet Karacalar - YouTube

ben geldim hastaneden. bantım çıktı burnumu gördüm. şuan ne söylesem bilemiyorum. suratım şiş burnum felaket şiş. üstelik 15 gündür bantlı olduğu için yağlanmış sivilce basmış kızarık dolu. ya şuan suratıma uyduramadım burnumun onun nedeni de burnumun derisi öyle bir hal almış ki batıyo gözüme. yanaklarım tertemiz burnum çok tuhaf. ve en önemlisi burnum kemerli duruyor. kaşımın altında bişey var ondan kemerli görünüyor. umarı iner ama inceğini sanmıyorum çünkü kemik galiba o.

bu arada yeni fotolarımıda koyuyorum şimdi kızlar 5 dk sonra bakın.

@edit: resimler eklendiiii

Son düzenleme:
ben geldim hastaneden. bantım çıktı burnumu gördüm. şuan ne söylesem bilemiyorum. suratım şiş burnum felaket şiş. üstelik 15 gündür bantlı olduğu için yağlanmış sivilce basmış kızarık dolu. ya şuan suratıma uyduramadım burnumun onun nedeni de burnumun derisi öyle bir hal almış ki batıyo gözüme. yanaklarım tertemiz burnum çok tuhaf. ve en önemlisi burnum kemerli duruyor. kaşımın altında bişey var ondan kemerli görünüyor. umarı iner ama inceğini sanmıyorum çünkü kemik galiba o.

bu arada yeni fotolarımıda koyuyorum şimdi kızlar 5 dk sonra bakın.

@edit: resimler eklendiiii

Canimm simdi bakdim resimlerine burnun bence cokk tatli cok guzel olmuss :)) hic kafana takma o sisligi bence gecer bicok arkadasda yazmis zaten masajla gecer diye :) dedigim gibi takma kafana yeni burnunun tadini cikar :) ayrica yuzune gercekden cok yakismis :)

kizlarrrr 6 bucukta ciktim amleuyattan smdi ayaklandim bile, cok rahat gecti, necdet bey de burnun cok kolay ve guzel oldu dedi. Ghastane de cok rahat ozellikler odalarda kaldiginizda 2 tane abla var gorevli cok iyiler. Bana dua edin bol bol, burnumu da begendim cok rahat nefes aliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Canimm simdi bakdim resimlerine burnun bence cokk tatli cok guzel olmuss :)) hic kafana takma o sisligi bence gecer bicok arkadasda yazmis zaten masajla gecer diye :) dedigim gibi takma kafana yeni burnunun tadini cikar :) ayrica yuzune gercekden cok yakismis :)

canım çok teşekkür ederim ya felaket moral veriyorsunuz. içime neden sinmediğini de buldum ben küçük istemiştim. necdet bey yandan almış inceltmiş ama boyu hala aynı. incelttiği kadar boyunuda küçültseymiş keşke. boyu hala aynı o yüzden hala büyük. şişlikler inince küçülmez sanırım, şişliklerle boyunun bi alakası yok.

@önden resim isteyenler için öndende ekledim şuan.

:kkk:
merhaba,boğaziçi tıp merkezi,beşiktaş ta.0212 227 00 00

kizlarrrr 6 bucukta ciktim amleuyattan smdi ayaklandim bile, cok rahat gecti, necdet bey de burnun cok kolay ve guzel oldu dedi. Ghastane de cok rahat ozellikler odalarda kaldiginizda 2 tane abla var gorevli cok iyiler. Bana dua edin bol bol, burnumu da begendim cok rahat nefes aliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Canimm cok sevdindim :)) ne guzel herseey istedigin gibi gitmis :) darisi bizim basimiza insallah :)

canm cok sevindim ameliyatinin iyi gectigine, darisi bizim basimiza artik. ne cabuk ayaklandin sen gercektende.
neyse hastaneden bir cik da bize güzel fotograflar ekle:) cok merak ediyorum burnunu

canım çok teşekkür ederim ya felaket moral veriyorsunuz. içime neden sinmediğini de buldum ben küçük istemiştim. necdet bey yandan almış inceltmiş ama boyu hala aynı. incelttiği kadar boyunuda küçültseymiş keşke. boyu hala aynı o yüzden hala büyük. şişlikler inince küçülmez sanırım, şişliklerle boyunun bi alakası yok.

@önden resim isteyenler için öndende ekledim şuan.

buci gercekten delisin sen yaaa. daha iki haftalik buruna haksizlik yapiyorsun. eminim burnun fotolardan dahada kücük görünüyordur. aslinda bence boyununda sislikle alakasi var biraz. bak gör bir kac ay gecsin o zaman gözüne daha kücük görünecek canim. biraz pozitif olalim kizlar ki burunda kendini iyi hissetsin dimi ama :=)

buci gercekten delisin sen yaaa. daha iki haftalik buruna haksizlik yapiyorsun. eminim burnun fotolardan dahada kücük görünüyordur. aslinda bence boyununda sislikle alakasi var biraz. bak gör bir kac ay gecsin o zaman gözüne daha kücük görünecek canim. biraz pozitif olalim kizlar ki burunda kendini iyi hissetsin dimi ama :=)

ya canım psikolojik birşey belki de yeni burun falan şuan daha iyi hissediyorum. siz söyleyince farkettim ucunu bende beğendim çok şirin olmuş. ayrıca çok canım boyu fotoya göre daha uzun aslında. fotolarda daha kısa görünüyo. bende fotodaki hali beğeniyorum gerçekte beğenmedim. aslında göz alışması belkide. banyo yaptım yüzümü yıkadım bol bol. burnumun derisinin rengi dönmeye başladı şimdi daha iyi görünüyo. :))

bu arada toist ben tam 5de hastaneydim bantımı çıkardı necdet bey. benden sonra senin yanına indi sanırsam :))

ya canım psikolojik birşey belki de yeni burun falan şuan daha iyi hissediyorum. siz söyleyince farkettim ucunu bende beğendim çok şirin olmuş. ayrıca çok canım boyu fotoya göre daha uzun aslında. fotolarda daha kısa görünüyo. bende fotodaki hali beğeniyorum gerçekte beğenmedim. aslında göz alışması belkide. banyo yaptım yüzümü yıkadım bol bol. burnumun derisinin rengi dönmeye başladı şimdi daha iyi görünüyo. :))

bu arada toist ben tam 5de hastaneydim bantımı çıkardı necdet bey. benden sonra senin yanına indi sanırsam :))

Cok gecmis olsu buci, allaha skur oturuyor yavas yavas, ben yatagimdain mesaj atiyorum size, ablada cay getordi iste. Erkek arkadasimla annem cok korktu, herhalde hastaneden cikinca zorlanicam. Hastane cok rahat arkadalar hic sikinti yapmayin. Bir de doktorlar cok guleryuzlu, yarin 9da cikisim yapilacakmis. Oda gayt normal tv var. Diger hastalar hep ayakta bana gore. Gercekten tesekkur ediyorum kizlar destkleriniz sorulariniz icin. Eve gittiidimde ozel tavsiyelerini dinleyecegim, burnuma hic dokunmamam gerekiyormus. Bir de sabah su bile icersen cigerlerde problem olabliyormis ameliyatta. Kendinize stress yapmayn ben cok rahattim annemle sozlumu gordukce stress oldum birqzcik. Hajli olarak cok korktu onlar. Ozellikle amleiyatganedeki personel cok iyiydi. Simdi goz altlaim moraramya basladi. Baska sorular varsa alabilirim. Bu arada keske gorebilseydim seni ama o sirada ameliyattaydim, yavuz bey beyvardi icerde.

Cok gecmis olsu buci, allaha skur oturuyor yavas yavas, ben yatagimdain mesaj atiyorum size, ablada cay getordi iste. Erkek arkadasimla annem cok korktu, herhalde hastaneden cikinca zorlanicam. Hastane cok rahat arkadalar hic sikinti yapmayin. Bir de doktorlar cok guleryuzlu, yarin 9da cikisim yapilacakmis. Oda gayt normal tv var. Diger hastalar hep ayakta bana gore. Gercekten tesekkur ediyorum kizlar destkleriniz sorulariniz icin. Eve gittiidimde ozel tavsiyelerini dinleyecegim, burnuma hic dokunmamam gerekiyormus. Bir de sabah su bile icersen cigerlerde problem olabliyormis ameliyatta. Kendinize stress yapmayn ben cok rahattim annemle sozlumu gordukce stress oldum birqzcik. Hajli olarak cok korktu onlar. Ozellikle amleiyatganedeki personel cok iyiydi. Simdi goz altlaim moraramya basladi. Baska sorular varsa alabilirim. Bu arada keske gorebilseydim seni ama o sirada ameliyattaydim, yavuz bey beyvardi icerde.

canim ailenin korkmasi normal. ama bak gecti gitti. cok tuhaf ya daha dün yazdin buraya heyecanlisin diye, bak simdi ameliyat gecti bile. aynen burnuna dokunma ve düz yat hep. yazdiklarini okudukca benimde cesaretim artiyo galiba. bende bir an önce olup kurtulsam diyorum. bu arada haftaya alci alindiktan sonra mutkaka foto bekliyoruz cnm

ohh hanfendiye bak çay keyfide yapıyormuş :)) ben o zamanlarda yatağımdan kalkamıyordum benim çok zor geçmişti senin iyi olmana sevindim canım :) 48 saat dayan sadece. ondan sonra çok rahatlarsın. evet sakın sağına soluna yatma çok kötü şişer valla. ben hep yattım necdet bey gelip kaldırdı beni 2 kere. o yatma dedikçe ben yattım sonrasında gözüm şişlerden görünmüyordu :)) dokunma demelerinin nedenide burnunun içi açıldı sonuçta bu durumda enfeksiyona çok yakın o yüzden diyolar. benim annemde öyleydi valla en son ben ameliyata girerken ağlıyodu seninkiler iyi dayanmış :D

Son düzenleme:
Gercekten duz yatmak cok onemli, ben kollarimi geri attim donmeyeyeim gece diye. Sicakti da gayet oda da sislikler var yzumde. Daha cok sisicekmis, sisince daha cabuk iyilesirmis. yavuz bey muayene etti, tampon yok saniyorudm ben, var taktik hossetmiyormsun dedi. ilac ve krem yazdi. Burnuna hic dokunma, icindeki kabuklara elleme dedi. Bepanten surdugunde dokulecekmis. Haftaya gelip tamponlari aldiracagim. Baska bir doktora ama maalesef. Yavuz bey kemik ve etlerimi almis. Oyuzden rahat nefes aliyormusuM. Simdi necdet beyi bekliyorum. Buradaki gorevliler beklemene gerek yok dedi ama annem bekleyelim icimiz rahatlar dedi. Bekliyoruz bakalim, tamponu hangi dr a aldiracagimi soracagim.

Hepinize cok tesekkur ediyorum. Alcim cikinca fotolarla bilgilendirecegim sizi. Sormak istediklerinizi de cekinmeden sorabilirsiniz.

Back
X