- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.021
kızlar 2 derdim vardı biliyorsunuz biri kemer diğeri burnumun boyu. kemerim gitmiş valla. baktım da şimdi inmiş birazcık, azıcık daha inse dümdüz olcak. birde burnumun boyu küçülse tam olucak. zaten bikaç arkadaşım beğenmedi eski burnun daha iyiydi bu ne böyle dedi. ağlıyorum 2 gündür. boyu küçülse tam sevinicem. kızlar estetikten sonra burun boyu küçülen var mı? yani benim şuan 16.günüm. şişlerim indikçe burun boyum kısalır mı??
Kizlar burnumdaki kanlar hep kurudu, ne yaptiniz siz. Nasil temizlediniz? Can acitiyor cunku
canim birsey olmaz bence. birak kalsin öyle zarari yoksa. doktora gittiginde onlar temizlesin. vallahi ben bilmiyorum nasil temizlenir (belki kulak cöpüyle falan). ben korkarim dokunmaya, sanki formu bozulur :)))) ne bileyim fazla ellememek lazim yeni yapilmis burunu
Haklisin deriinn ama cok sinir bozucu bir duyguymus. Aci desen degil, tikaniklik desen degil. Tuhaf bir his su tamponlar. Kanlarda akiyor, kuruyor masallah. Biran once zaman gecsin istiyorum. Bi de dudaklarim cok sisti kizlar sizin de sismis miydi?
Arkadaslar yardima ihtiyacim var
@toist sendemi
Necdet ucara oldun?
kızlar valla tecrübe bir başka oluyormuş ya. o kadar söylediniz, boşa konuşmamışsınız yani. bantım çıkalı bugün 3 gün oldu. 3 günde bile belli olucak derecede şişler indi. bende alışmaya başladım güzel görünüyo. küçüldü yani burnum 3 günde. dahada inicek yani. bu seferde burnum küçük burun ucum tombul :) gerçi çok şert dokunamıyosun bile acaba ucuda iniyor mu :) düşmesin ama :) gerçi bu kalkmış ucu yine çok beğendim. 10 gün sonra nasıl olcak kim bilir. :))
evet? ben yardımcı olabilirim
Selam kızlar
Bana yardımcı olur musunuz Muhammed Bey ve Necdet Bey arasında kaldım.
Kemerli bir burnum ayrıca nefes alma problemim var.
Necdet Bey'den memnun musunuz ?
Ben olabildiğince doğal bir burun istiyorum.
Ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görebilme ihtimalim var mı?
benim maddi yönden sıkıntım olduğu için doktor seçme şansım pek yoktu. ama sana şunu söyliyim eğer paran varsa m.dilbere git, fazla yoksa necdet beye git. bugün 18.günüm benim. albümümde fotoğraflar var ordan bakabilirsiniz
Selam kızlar
Bana yardımcı olur musunuz Muhammed Bey ve Necdet Bey arasında kaldım.
Kemerli bir burnum ayrıca nefes alma problemim var.
Necdet Bey'den memnun musunuz ?
Ben olabildiğince doğal bir burun istiyorum.
Ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görebilme ihtimalim var mı?
Merhaba gulmelek. Benimde kemerli burnum varDI :) tabi ayrica ucu da cok buyuktu, nefes problemide vardi. Var allah var yani. Bende necdet beye oldum. Muhammet beyi arastirmadim fazlaca. Sadeve burun tipi olarak daha uzun burunlari sectigini ve cok iyi bir doktor oldugunu okudum bolcana. Hangi dr u isteyecegine resimlerden karar verebilirsin bence. Ben oyle yaptim en azindan. Yakinda bende ekleyecegim. Tabi suanlik hicbirsey belli degil benim icin. Daha cok degisecek eminim. Ama ameliyat sonrasi rahatim denilebilir. Oncekine gore kisa bir burun ucum, suanlik gorunun duz bir ust zemin ve orta kalinlikta bir burnum var.
Ben doktor secerken hem dogalligina hem de ucretine baktim. Dogallik olarak da necdet beyden umutluyum acikcasi.
Geçmiş olsun toist :)
Benim içinde çok önemli doğal olması.Acaba ne kadara olduğunuda sorabilir miyim?Muhammet beye göre daha düşük sanırım ama tam bilmiyorum Necdet beyinkini.
Birde kafamı karıştıran şu: bazı doktorların fiyatı 6000 civarı mesela muhammet bey,bazılarınınki ise daha düşük.
Hani bu demektir mi diğerleri daha tecrübesiz ya da daha kötü yapıyor?yoksa bu tamamen isim yapmaya mı bağlı?
6000 tl şu an bana biraz fazla geliyor.
Geçmiş olsun toist :)
Benim içinde çok önemli doğal olması.Acaba ne kadara olduğunuda sorabilir miyim?Muhammet beye göre daha düşük sanırım ama tam bilmiyorum Necdet beyinkini.
Birde kafamı karıştıran şu: bazı doktorların fiyatı 6000 civarı mesela muhammet bey,bazılarınınki ise daha düşük.
Hani bu demektir mi diğerleri daha tecrübesiz ya da daha kötü yapıyor?yoksa bu tamamen isim yapmaya mı bağlı?
6000 tl şu an bana biraz fazla geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?