- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.401
Sevindim canım ya en azından boşuna gelmiş sayılmadın istanbula.üzüldüm gerçekten bu ciddiyetsizliğe.medipolde hangi doktora oldun fiyatları hangi aralıkta?Şu an memnunmusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sol altta bi çıkıntı vardı doktorum daha önce iğne yapmıştı ama tam geçmedi sizede geçmiş olsun bu arada burnunuz gayet güzel ve doğal olmuş:)
kızla merhabaaa çook uzun bir aradan sonra geldimm burnum 7 aylık oldu eskisine göre iyi ama hoşuma gitmeyen seyler var bakalım siz ne yorum yapacaksınız resimlerime bekliyorum yorumlarınızı..
slm arkadaslar.yazamadim uzun zamandir.arasira girip bakiyordum yeni olanlara.ins hersey yolunda gider
bende maalesef sorun var.gecen ay kontrolde odem ignesi yapti necdet bey sislikler insin diye ve 1ay sonra gel bakayim dedi.ama igne yapilan yer coktu bu sefer.kontrolde bana cildin cok hassasmis igne cok etkilemis o bolgedeki doku azalmis dedi ve ayni yere bu sefer kollajen ignesi yapti.evet cukur bolge doldu ama simdi de igne yaptigi yer top gibi sis diger yerler degil.yani sanki ilac orda kaldi dagilmadi gibi.ve agri var hafif hafif zonkluyor.yarin tekrar gidicem kontrole bakalim ne dicek.uzun zamandir takip ediyorum burayi ve odem ignesi olanlari okudum ama kimseye boyle bir etkisi oldugunu gormedim![]()
[/QUOTE]slm pessimist .benim 9 ay oldu .ve benim de burun ucumda sag taraf digerine gore farkli.kontrolde bunu necdet beye soyledim ve bana da lokalle halederiz ufak bi islem dedinasil birsey acaba bu ufak bi islem dedigi
UOTE=pessimist;26423594]kızlar nihayet necdet beyle görüşebildim içim rahatladı çıkıntı baya azalmış dedi ben altından sorunum olduğunu söyledim bayramdan sonra gel halledelim şu ara çok yoğunuz dedi nasıl olcak dedim lokalle parça çıkartırız ufak bi işlem dedi
slm arkadaslar.yazamadim uzun zamandir.arasira girip bakiyordum yeni olanlara.ins hersey yolunda gider
bende maalesef sorun var.gecen ay kontrolde odem ignesi yapti necdet bey sislikler insin diye ve 1ay sonra gel bakayim dedi.ama igne yapilan yer coktu bu sefer.kontrolde bana cildin cok hassasmis igne cok etkilemis o bolgedeki doku azalmis dedi ve ayni yere bu sefer kollajen ignesi yapti.evet cukur bolge doldu ama simdi de igne yaptigi yer top gibi sis diger yerler degil.yani sanki ilac orda kaldi dagilmadi gibi.ve agri var hafif hafif zonkluyor.yarin tekrar gidicem kontrole bakalim ne dicek.uzun zamandir takip ediyorum burayi ve odem ignesi olanlari okudum ama kimseye boyle bir etkisi oldugunu gormedim![]()
Selam resimlerinizi gorebilir miyim bnde necdet ucara ameliyat olmak istiyorum da tesekkurlerCanım bu dolgu ile alakalı bilgi neredeyse bi doktor yanında çalışan kadar var maşallah ,düşündürücü, doğrusu necdet beyin işine yapılan övgüyü memnuniyeti eleştirirken uyarırken öte yandan bunları paylaşması sizde benim düşündüğümümü düşünüyorsunuz yoksa
Baya baya bir bilgi birikimi kesinlikle canım ya![]()
doktorlardan hatta şu dolgu markasını getiren ithalatçı firmadan falan bilgi almaya gerek kalmadı..
necdet Bey in yaptığı işi tabi ki övücez, 30 senedir gözümün üzerindeki izi ameliyatımın üzerinden 10 gün geçmeden %80 oranında iyileştirdiyse, ben daha ne isteyebilirim..Bakalım ilerleyen aylarda daha da iyileşecek bekliyorum..![]()
fotograflarimi yükledim, merak edenlerden güzel yorumlarini bekliyorum, artik is isten gectiginden dolayi kötü yorumlari hic almayayim
))) ... necdet beye 19 gün önce ameliyat olmustum, rehavetim daha yeni gecti.
herkese gecmis olsun tekrardan... darisi sizin de basiniza!
resimlerini gorebılır mıyım benı ekler mıısn bede amelıyat olucam tesekkurlerbugün bandajladı doktor resim yükledim albüme![]()
fotograflarimi yükledim, merak edenlerden güzel yorumlarini bekliyorum, artik is isten gectiginden dolayi kötü yorumlari hic almayayim
))) ... necdet beye 19 gün önce ameliyat olmustum, rehavetim daha yeni gecti.
herkese gecmis olsun tekrardan... darisi sizin de basiniza!