Canim merhaba :) evet bugun alcim, ipliklerim ve burnumun ustundeki tel alindi. Burnumu cok cok begendim kizlar ama bendede sislik var ve kemer gibi duruyor. Ona ragmen cok memnunum, sislikler inince cok guzel olacagini dusunuyorum. Oyle de polyannayim. :))
Necdet beye bugun her istedigimi sordum. Hic de beklemedim. Hepsini cevapladi tek tek. Sismeden dolayi cokuk var gibi dedim. Inecek dedi :) Benim de derim kalin, belirteyim. Burun ucum cok sis, onu soyledi. Ameliyat asamasini bilenler cok guzel olmus diyorlar. Bilmeyenler o sislik hep oyle mi kalacak diyor :)) ailem cok begendi, yuzum cok degisti kizlar. Fotografida yarin gece yukleyebilirim anca. Annemin evinde telden giriyorum cunku. Inanmayacaksiniz belki ama boyle sis ve yamukken bile begendim, masallah diyelim. Rabbim herkesin gonlune gore versin.
Sunu da belirteyim, benimki de problemli evet. Bende beklemeliyim evet, kemerim var evet. Burun ucum cok sis evet. Yamuk bir goruntu var evet. Ama bunlarin hepsini bilerek girdim ben ameliyat odasina. 20 gunde mukemmel bir burun beklemek bunyeye zarar. Burun yapisini az cok okuyan arastiran, her gun burnunun degisecegini bilir. He bazisinin icten siser, bazisinizn disi da yamulur. Lutfen uzmeyim kendinizi, stres yapmayin. Kendinize iyi bakin :)[/QUOTbeni eklermisiniz lütfen