Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hey allahim. Ne alem tatli birisin :)) Ama ne yalan soyliyeyim cok rahatladim bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum tampon cikarmanin. Ozaman carsambayi iple cekiyorum :)

Senin burnun ne alemde, kanatlara bendede dokunmamis sanirim. Son asaman iyi mi ?[/QUO
kızlar ,öncelikle geçmiş olsun.ameliyat için ne kadar ödediniz.tahliller vs için ayrı bişey istemiyorlar deilmi?

pazarlık yapabiliyormuyuz

Evet benimkide derin, ve hala morluklar var. Ben normalde saglam bunyeliyimdir ama benimde gecmiyor morluklarim. Ben necdet beye guveniyorum, sabretmek cok onemli. Tabiki bizleein de isi zor, hemen gormek sevinmek istiyoruz, gel gor ki soyle bir yorum yapayim sana. 3 ay burnu mis gibi olan arkadaslarda sonradan problem cikti, belki sende basta cikip sonradan hallolacaktir. Belki bana da olacak. Onemli olan sonucun guzel olmasi ve bence bizim sonuca ulasmamiza daha cok var. Malum hersey yeni basladi :)

korkuyorum çok zor bir süreç

Canim merhaba :) evet bugun alcim, ipliklerim ve burnumun ustundeki tel alindi. Burnumu cok cok begendim kizlar ama bendede sislik var ve kemer gibi duruyor. Ona ragmen cok memnunum, sislikler inince cok guzel olacagini dusunuyorum. Oyle de polyannayim. :))

Necdet beye bugun her istedigimi sordum. Hic de beklemedim. Hepsini cevapladi tek tek. Sismeden dolayi cokuk var gibi dedim. Inecek dedi :) Benim de derim kalin, belirteyim. Burun ucum cok sis, onu soyledi. Ameliyat asamasini bilenler cok guzel olmus diyorlar. Bilmeyenler o sislik hep oyle mi kalacak diyor :)) ailem cok begendi, yuzum cok degisti kizlar. Fotografida yarin gece yukleyebilirim anca. Annemin evinde telden giriyorum cunku. Inanmayacaksiniz belki ama boyle sis ve yamukken bile begendim, masallah diyelim. Rabbim herkesin gonlune gore versin.

Sunu da belirteyim, benimki de problemli evet. Bende beklemeliyim evet, kemerim var evet. Burun ucum cok sis evet. Yamuk bir goruntu var evet. Ama bunlarin hepsini bilerek girdim ben ameliyat odasina. 20 gunde mukemmel bir burun beklemek bunyeye zarar. Burun yapisini az cok okuyan arastiran, her gun burnunun degisecegini bilir. He bazisinin icten siser, bazisinizn disi da yamulur. Lutfen uzmeyim kendinizi, stres yapmayin. Kendinize iyi bakin :)[/QUOTbeni eklermisiniz lütfen

selam canlarımmm...
aylardan sonra ben geldim. tanıyanlar hatırlar tanımayanlar için kısaca anlatıyım. ben haziranda necdet beye ameliyat oldum. şuan 6.5 aylık burnum. çarşamba günü kontrole gidicem. ameliyattan sonra burnumda sol profilimde kemer vardı o kemer hala duruyor ama eskisi gibi takıntılı değilim. önceleri sevmesemde sonradan alıştım ve sevdim. 6.ayımda yani aralıkta çok sevmeye başladım burnumu sanırım şişlerin büyük kısmı gittiği için. resimlerimi silmişim şimdi baktım. en kısa zamanda yeni resimler eklemeye çalışıcam. yalnız kızlar bugün burnumu deldirdim. hızma merakım başladı. necdet beyede sormadım. sizce bi sıkıntı olur mu? estetikten sonra yani bu konuda bilginiz var mı?

selam canlarımmm...
aylardan sonra ben geldim. tanıyanlar hatırlar tanımayanlar için kısaca anlatıyım. ben haziranda necdet beye ameliyat oldum. şuan 6.5 aylık burnum. çarşamba günü kontrole gidicem. ameliyattan sonra burnumda sol profilimde kemer vardı o kemer hala duruyor ama eskisi gibi takıntılı değilim. önceleri sevmesemde sonradan alıştım ve sevdim. 6.ayımda yani aralıkta çok sevmeye başladım burnumu sanırım şişlerin büyük kısmı gittiği için. resimlerimi silmişim şimdi baktım. en kısa zamanda yeni resimler eklemeye çalışıcam. yalnız kızlar bugün burnumu deldirdim. hızma merakım başladı. necdet beyede sormadım. sizce bi sıkıntı olur mu? estetikten sonra yani bu konuda bilginiz var mı?

resimlerine bakabilirmiyim arkadaşım eklersen sevinirim

Back
X