- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.701
Baktiiiim burnuna cok iyi olmus valla gayet basarili cok begendim :)resımlerı kaldırmıstım bıkaç tane tekrar yukledım son halımde var bakabılırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktiiiim burnuna cok iyi olmus valla gayet basarili cok begendim :)resımlerı kaldırmıstım bıkaç tane tekrar yukledım son halımde var bakabılırsın
Baktiiiim burnuna cok iyi olmus valla gayet basarili cok begendim :)
tesekkur ederım necdet bey sağolsun![]()
Cok icime sindi valla. Yazin olmayi dusunuyorum ben cok sıkıntı olur mu sence? Bahar alerjim var da![]()
arkadaşlar boğaziçine şubatta gittim necdet bey için 3500 fiyat verdiler öyle çok sorunlu 1 burnumda yok sadece ucu hafif aşağı bakıyor ucunu kaldırtıcaktım hastahanenin fiyatları öyleymiş halbuki burda hep 2250 2500 gibi rakamlar konuşuluyordu
ben mart ayında ameliyat oldum 3.100 dediler 3.000'e bıraktılar 2013'te biraz zam gelmiş o kadar,boğaziçi en uygun hastane piyasaya göre,burda yazan fiyatlar geçen senenin
Evet öyle en uygunu bende o düşünceyle gitmiştim ama anlamadım neden o fiyatı verdiler öyle zengin bi tipimde yok yani birşeyler yapamazmısınız dedim yapamayız dediler çok istekli göründüm zaar verir bu parayı dediler, sonra 2 kere aradılar muayeneden memnun kaldınızmı diye ikinciye kızdım muayenenin nesinden memnun olucam anlamadım dedim önce de aradınız dedimşimdi bu kalamış tıp merkezinde de amlyt yapıyormuş necdet bey ama orda ne kadar bilmiyorum bakıcam banada 3000 deseler kabul ederdim ama işte abartılı geldi yani, senin burnun sorunlumuydu canım peki şu an nasılsın
canım bana da 3500 ama nakitte 3000 dediler ben biraz ısrar ettim 2500 indiler öyle oldum ameliyat .
eveet canım iğne yaptı ki benim burun ucum normal şiş gibi değildi çok daha şiş ve kötü duruyordu Necdet bey şişlik rahat inmesi için iğne yaptı şimdi güzel iniyor şişliği ama sağ tarafım hala şiş sağdan ve soldan burnum farklı duruyor ama eskisi gibi takmıyorum zaman diyorum geçiyorum ki 1 yıldan önce zaten müdahale şanslları yok öyle bekliyorum
bu aralara boğaz içi tıp merkezine gidip gitmemekte çok tereddüt ediyorum,insanı cezbeden yanı fiyatı tabi ki de 2500-3000 bin lira gayet makul taksit imkanı da var fakat sonrası insanı düşünüdürüyor ya kötü olursa
Necdet Uçar suan boğaziçi tıp merkezinde mi?
canım bana da 3500 ama nakitte 3000 dediler ben biraz ısrar ettim 2500 indiler öyle oldum ameliyat .
eveet canım iğne yaptı ki benim burun ucum normal şiş gibi değildi çok daha şiş ve kötü duruyordu Necdet bey şişlik rahat inmesi için iğne yaptı şimdi güzel iniyor şişliği ama sağ tarafım hala şiş sağdan ve soldan burnum farklı duruyor ama eskisi gibi takmıyorum zaman diyorum geçiyorum ki 1 yıldan önce zaten müdahale şanslları yok öyle bekliyorum