Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba kızlar... Tüm yorumlarınızı gün ve gün takip ediyorum:46:. Kim ne yapmış burnu ne durumda.. Ben de ameliyat için tüm engelleri aştım. En önemlisi annemi ikna ettim:54: (o da burnumdaki eti aldırıp rahat nefes alacağımı ve birazcıkta törpületeceğimi söylerek), şu an bi işim var çalışıyorum ve para konusunda da sıkıntım kalmadı. Yalnız işe başlayalı henüz 2 ay oldu. Kurumsal bi şirketteyim ve cok ta rahat değilim. İzin konusunda sıkıntı yasamak istemediğim için ameliyatımı sürekli erteliyorum. 1 hafta izin alabilirm ancak ve o 7 gün bana yeter mi? Bir haftanın sonunda iş yerine gittiğimde burnumda bant bile olmasın istiyorum. Nedeni de şu : isyerinden izin alırken anneme söylediğim gibi burnumdaki eti aldırmam gerektiğini söyleyeceğim. Şubat sonunda ameliyat olmak istiyorum artık. Ve size önemli bir soru kızlar!!! Aranız da hiç sigara içen yokmu? Ben ilk defa narkoz alıcam . Sigarayla ilgili bi kısıtlama getirdi mi necdet bey? Sağolun şimdiden sizi seviyorummm"

merhaba Catlover
ben Necdet beyi buradaki yorumlari okurken tesedufen buldum.estetik olmayi dusunuyordum ama kime ve nereye yaptiracaigimi bilmiyordum ve aten ucretler de cok yuksekti.netti arastirirken Dr Veli aslan la ilgili yorumlari buldum once .onu bi sure takip ettim sonra ayni merkezde baska kimler var acaba diye bakinirken Necdet Bey ile ilgili yorummlari takip etmeye basladim ve onda karar verdim.burnum nasil oldu bende cok merak ediyorum.bende dogal olmasini istiyorum ve bunu Dr a da soylemistim.bakalim ne cikacak.cts gunu alci cikacak biraz beli olur heralde:)) pesin 2250 12 taksitli olursa 2500TL ucreti canim

Ücretler hakikaten çok yüksek.hastanede yatmasan bile çok anormal rakamlar dönüyor...tamam küçümsemiyorum burun ameliyatı da özellikli bir ameliyat ama sonuçta beyin yada kalp amelitaı da değil...Bazı dr.lar kafasına göre fiyatları yukarı çekiyor:(

Senin adina sevindim canim .1 hafta izin alabilirim demissin ama bildigim kadariyla 1 hafta sonra alci ve tamponlar cikiyor ve burun uzerinde 1 hafta daha bant kaliyor.yani ise basladiginda burununun uzerinde bant olacak.sigara icmedigim icin o konuda birsey diyemiyorum canim.
simdiden hayirlisi olsun :))

Merhaba kızlar... Tüm yorumlarınızı gün ve gün takip ediyorum:46:. Kim ne yapmış burnu ne durumda.. Ben de ameliyat için tüm engelleri aştım. En önemlisi annemi ikna ettim:54: (o da burnumdaki eti aldırıp rahat nefes alacağımı ve birazcıkta törpületeceğimi söylerek), şu an bi işim var çalışıyorum ve para konusunda da sıkıntım kalmadı. Yalnız işe başlayalı henüz 2 ay oldu. Kurumsal bi şirketteyim ve cok ta rahat değilim. İzin konusunda sıkıntı yasamak istemediğim için ameliyatımı sürekli erteliyorum. 1 hafta izin alabilirm ancak ve o 7 gün bana yeter mi? Bir haftanın sonunda iş yerine gittiğimde burnumda bant bile olmasın istiyorum. Nedeni de şu : isyerinden izin alırken anneme söylediğim gibi burnumdaki eti aldırmam gerektiğini söyleyeceğim. Şubat sonunda ameliyat olmak istiyorum artık. Ve size önemli bir soru kızlar!!! Aranız da hiç sigara içen yokmu? Ben ilk defa narkoz alıcam . Sigarayla ilgili bi kısıtlama getirdi mi necdet bey? Sağolun şimdiden sizi seviyorummm"

arastirma yaparken 10.000TL isteyenler oldugunu gordum .gercekten cok yuksek bir rakam bu.

E=catlover;22729305]Ücretler hakikaten çok yüksek.hastanede yatmasan bile çok anormal rakamlar dönüyor...tamam küçümsemiyorum burun ameliyatı da özellikli bir ameliyat ama sonuçta beyin yada kalp amelitaı da değil...Bazı dr.lar kafasına göre fiyatları yukarı çekiyor:([/QUOTE]

canım şimdiden hayırlı olsun. bende önümüzdeki hafta ameliyat için randevu alıcam sonunda. ben muayeneye gittiğimde necdet bey sigara ile ilgili birşey demedi bende sigara içiyorum.

Son düzenleme:
canim ben de 1 den sonra olucam.ins cok iyi gecer ikimizin de cok guzel burunlari olur:))

benin ameliyt oldu 1 hafta geçti yarın tanponları alacaklar. gayet iidi ameliyatım 1 saat sürmüş. nejdet beyle çok konuşaadım ameliyattan sonra. yarın kouşucm neler yapmuş diye. ama şu an kenime aşmaya çalışıorum.şişlik var yüzümde burnumda . umarım böyle kalmaz. yani 2 ay sonra nasıl bir değişim olcak merakla bekliorum. umarımsenin ameliyatında ii geçmiştir.

Bende yarin tamponlari aldirmaya gidecegim belki orda karsilasiriz .1-3 arasi gel dediler:)
benimde gozlerimde ve gozaltinda morluk var hala ve yuzum sis.ama hizla morluklar geciyor.ben Arnica krem kullaniyorum.sanirim bu nedenle daha hizli geciyor morluklar.amelyat sonrasi rahat gecti sukur.su tamponlar da bi ciksa .sanirim o kismi daha zor:(
aslinda bende neler yapti tam konusamadim Nejdet Bey le.yarin ben de soracagim.

benin ameliyt oldu 1 hafta geçti yarın tanponları alacaklar. gayet iidi ameliyatım 1 saat sürmüş. nejdet beyle çok konuşaadım ameliyattan sonra. yarın kouşucm neler yapmuş diye. ama şu an kenime aşmaya çalışıorum.şişlik var yüzümde burnumda . umarım böyle kalmaz. yani 2 ay sonra nasıl bir değişim olcak merakla bekliorum. umarımsenin ameliyatında ii geçmiştir.

Benimde düşündüğüm doktorlar arasında necdet bey de var,ameliyat olan arkadaşlardan ricam fotolarını nasıl görebilirim önerirmisiniz necdet beyi ama benim ikinci ameliyatım olacak..

pessimist,ben de bundan 1 ay önce o iğneden vuruldum.aynen dediğin gibi inanılmaz acımıştı,gözümden pıtır pıtır yaşlar dökülmüştü.tampon cıkarken bile böyle acımamıstı:( ama iğne işe yaradı,ameliyatımın 4.ayındayım ve ödemlerimi çok güzel dağıttı.sanırım 2ay sonra yine vurulcam,çok hoşuma gitti:) bu arada benim doktorum necdet bey değil ama iğne olayını görünce yorum yapamadan edemedim:P

slm arkadaslar
bugun alci ve tamponlar alindi.tamponlr cikarken cok acimadi ama burun ucundaki dikisi alirken ve oraya pansuman yaparken kotuydu:))
neyse ki cok kisa surdu.sekli su anda guzel bantalrdan anlayabildigim kadariyla:)) ucu cok sis ama .DR odem var gececek dedi.ins gecer.eski ve yeni halimi ekledim.yorumlarinizi bekliyoruummm:))

slm arkadaslar
bugun alci ve tamponlar alindi.tamponlr cikarken cok acimadi ama burun ucundaki dikisi alirken ve oraya pansuman yaparken kotuydu:))
neyse ki cok kisa surdu.sekli su anda guzel bantalrdan anlayabildigim kadariyla:)) ucu cok sis ama .DR odem var gececek dedi.ins gecer.eski ve yeni halimi ekledim.yorumlarinizi bekliyoruummm:))

canımm ben resimlerini göremiyorum:( teklif gönderdim kabuledersen sevinirim. çok merakediyorum..

lesya 82 ne durumdasin.bugun alindi mi alcin ve tamponlar.acidimi senin de o sirada burun ucun ?nasil burnun begendin mi.senin de burun ucunda odem var mi ? benim bantlar sali alinacak ins.seninkiler ne zaman cikacak.

slm arkadaslar

Canım ben de görebilir miyim? p.tesi büyük ihtimalle ben de tamponları ve dikişleri aldırıcam, herhalde alçıyı falan da çıkartacak.Umarım alçıyı alırken fazla acımaz canım. Şu an burnum alçılı bantlı ve tamponlu olarak ucu baya kalkık duruyor benim. tabi 4-5 günüm daha ameliyat olalı.Umarım bu kadar kalkık kalmaz ,biraz tuhaf hissediyorum:)

pessimist,ben de bundan 1 ay önce o iğneden vuruldum.aynen dediğin gibi inanılmaz acımıştı,gözümden pıtır pıtır yaşlar dökülmüştü.tampon cıkarken bile böyle acımamıstı:( ama iğne işe yaradı,ameliyatımın 4.ayındayım ve ödemlerimi çok güzel dağıttı.sanırım 2ay sonra yine vurulcam,çok hoşuma gitti:) bu arada benim doktorum necdet bey değil ama iğne olayını görünce yorum yapamadan edemedim:P

aynen benimde gözümden yaşlar aktı canım doktor sildi hatta o nasıl bi acı ben 5.ayımdayım burnumun altında et gibibişe vr sol tarafta onun için vurdu inş işe yararr

ekledim seni canim
alci cikarken acimiyor canim .yani benim cok acimadi .tamponlardan da cok korkma .cok yavas yavas cekti sagolsun Necdet Bey.ama benim burun ucum cok acidi.belki sende o bile acimaz.benimkide kalkik canim.ama galiba sis oldugundan oyle gorunuyor.sen de resimlerini ekle ltf.oncesi ve sonrasini :))
pzt icin simdiden gecmis olsun

Canım ben de görebilir miyim? p.tesi büyük ihtimalle ben de tamponları ve dikişleri aldırıcam, herhalde alçıyı falan da çıkartacak.Umarım alçıyı alırken fazla acımaz canım. Şu an burnum alçılı bantlı ve tamponlu olarak ucu baya kalkık duruyor benim. tabi 4-5 günüm daha ameliyat olalı.Umarım bu kadar kalkık kalmaz ,biraz tuhaf hissediyorum:)

Back
X