Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hayırlısı olsun ttlımm ben cokkorkuyorum canım cok kıymetlı bnm ayrıca panık atagım kime olucan sen tatlımm[/QUOTE

benim canım da çok kıymetli, sinek ısırsa dünyayı yıkıyordum şimdi napıcam bilmiyorum..bi cesaret gideyim dediim doktora hemen gün aldım..zaten doktora gittmek işin %50 sini bitirmek demek..ben buğra çöllüye olucam..bakalım inşallah sorun çıkmaz cunku cok karamsar bi insanım Allah korusun kötü fln geçerse yandımm :( ama iyi düşünmek lazımm inşallah istediğim gibi olur

arkadaşlar bende daha önce boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum tip plasti ikiside fiyaskoydu şimdi necdet bey 3. revizyon ameliyatımı yarın yapacak bunun da kötü olmasından korkuyorum ama doktor çok güven verdi bana:97:

Canım sen revizyon oldun mu ? Ben olsam biraz daha araştırma yapardım.Neticede forumda sadece iki kişi ameliyat olmuş.Ben bir tanesinin burnunu gördüm .Üstelik 3. revizyon diyorsun , burnunda ne vardı ki 3. revizyonu düşündün.Bu çok riskli , sadece forumdan yola çıkarak umarım karar vermemişsindir.Muayenehanesinde yaptığı operasyonları gördün mü ? En önemlisi revizyon çok farklıdır.Mesajının üzerinden bayağı süre geçmiş.Dilerim herşey gönlünce olmuştur.

merhaba kızlar ben forumda yeniyim resimleri göremiyorum bende burunestetiği yaptırcam ama karar veremiyorum necdet beyi öneriyormusunz. bide ben reimleri nasıl görebilirimmm :92:

earth arkadas olarak eklemen gerekır. merak ettıgın doktora amelıyat olan kışılerı tespıt et ve arkadas olarak ekle, hem soru sorar hem albümü olanalrın fotografını ıgorebılırsın o sekılde.

benım 4 ay oldu burnumdan cok memnunum resmen kendıme guvenım geldı.tek sorunum burun içi şişliklerım bıraz nefes almamı zorlaştırıyor..en son necdet beye hazıran sonu muayene oldum durumun ıyı gayet dedı..bı daha 4 ay sonra gıdıcem..necdet beye amelıyat oldugum için çok şanslı oldugumu dusunuyorum

benım 4 ay oldu burnumdan cok memnunum resmen kendıme guvenım geldı.tek sorunum burun içi şişliklerım bıraz nefes almamı zorlaştırıyor..en son necdet beye hazıran sonu muayene oldum durumun ıyı gayet dedı..bı daha 4 ay sonra gıdıcem..necdet beye amelıyat oldugum için çok şanslı oldugumu dusunuyorum

sadelina gerçekten burnun muhteşem olmuş, çok yakışmış yüzüne. doktora karar vermek ameliyatı kesinleştirmek o kadar zor bir süreç ki . . . bu kadar güzel doğal bir sonuç elde edeceğimi bilsem hiç korkmam hemen olurum ameliyatımı.

sadelina gerçekten burnun muhteşem olmuş, çok yakışmış yüzüne. doktora karar vermek ameliyatı kesinleştirmek o kadar zor bir süreç ki . . . bu kadar güzel doğal bir sonuç elde edeceğimi bilsem hiç korkmam hemen olurum ameliyatımı.

teşekkur ederım hem güzel hem doğal duruyor burnum çevrem zaten çok begendı her goren doktorun adresını alıyor:61: o eskı burnumun bu hale gelıcegını bılseydım yılar once amelıyat olurdum hep korkup ertelıyordum,zaten nefes alma problemınden amelıyat oldum ıyıkı de estetık olmuşum:34: bence doktorun guven veren bırı ıse hıc korkma,bende arkadaşımla gıtmıştım hadı gostereyım dedım doktorum oyle guven verdıkı 1 hafta sonra amelıyat oldum hemen gün aldım:34:

o kadar çok doktor var ki forumda hangsini tercih edeceğini şaşırıyor insan :/

teşekkur ederım hem güzel hem doğal duruyor burnum çevrem zaten çok begendı her goren doktorun adresını alıyor:61: o eskı burnumun bu hale gelıcegını bılseydım yılar once amelıyat olurdum hep korkup ertelıyordum,zaten nefes alma problemınden amelıyat oldum ıyıkı de estetık olmuşum:34: bence doktorun guven veren bırı ıse hıc korkma,bende arkadaşımla gıtmıştım hadı gostereyım dedım doktorum oyle guven verdıkı 1 hafta sonra amelıyat oldum hemen gün aldım:34:

forumda denk gelmiştim hatırladığım kadarıyla necdet beyin ankarada da ameliyat yaptığını söylemişlerdi. bilgin var mı bu konuda? boğaziçi tıp m. de oldun ameliyatını değilmi? çok güzel gerçekten geç olsun güç olmasın demişler,:) yıllarca bekleyip kötü sonuç elde edenlerde var.

aslında benım amelıyat olma amacım ılk tamamen nefes sorunuydu,burnum çirkın oldugu halde estetık hıc dusunmedım...burnum cok sorunluymuş ve bıcok yerı zaten duzeltılmek zorundaymş ondan estetıkte olayım dedım..zaten Necdet bey yuzun çok guzel ama burnun kapatıyor demişti,çok daha guzel olacaksın bana bırak dedı bende hemen gun aldım amelıyata :52: ıyıkıde oldum keşke once olsaydım gercekten daha da guzelleştım

sadelena ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama karar veremedim doktor konusunda.Benim bburnumum iç tarafında kemik var üstelik.Sende de bu tarz bir sorun mu vardı.Hem KBB ci olup hem de estetik operasyonlar yapan başka bir doktora gtmemi önerir misin yoksa necdet bey halldeder mi sorunumu

sadelena ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama karar veremedim doktor konusunda.Benim bburnumum iç tarafında kemik var üstelik.Sende de bu tarz bir sorun mu vardı.Hem KBB ci olup hem de estetik operasyonlar yapan başka bir doktora gtmemi önerir misin yoksa necdet bey halldeder mi sorunumu

valla burnumda cok faazla sorun vardı açık amelıyat oldum ben..burnum tamamen kapanmştı da..ben memnunum tabı yıne de senın kararın..amelıyata kbb uzmanıda gırıyor

forumda denk gelmiştim hatırladığım kadarıyla necdet beyin ankarada da ameliyat yaptığını söylemişlerdi. bilgin var mı bu konuda? boğaziçi tıp m. de oldun ameliyatını değilmi? çok güzel gerçekten geç olsun güç olmasın demişler,:) yıllarca bekleyip kötü sonuç elde edenlerde var.
evet kendısı de soyledı Ankarada da çalışıyor orda da amelıyat yapıyor..ben bogazıcınde oldum

Back
X