Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

İyi akşamlar kızlar ben bantları dayanamadım çıkardım, sıcakta burnum ve cildim çok yağlanmıştı. güzelce köpürterek yıkamaya hasret kalmıştım.
Atel 7 gün, bantlarda 4. gün çıkardım..Şimdi bayramdan sonra Dr. um görecek. Şuan hiç dokunmak istemiyorum. Kaşımın arasında hafif bir şişlik kaldı ama dokununca sızlıyor. Birde burun ucu baya şiş bu şiş indiğinde burnumun şekli değişir diye korkuyorum,burnumu çok sevdim burada okuduğum bazı şeylerden de çok üzülmeye başladım malesef , umarım aylar içinde şekli fazla değişmez.Ucundaki şişin inmesi ne kadar sürer merak ediyorum sabırsızımdır zaten..
Açıldığındaki heyecanımdan ve mutluluğumdan sormayı unuttum

Fikri olanlar benimle paylaşabilir mi...
Umarım masaja ihtiyacı olmaz , Necdet bey belirli bir bölge de şişlik yoğunlaşmazsa masaja gerek kalmaz dedi.
Masaj beni korkutuyor biraz, yanlış bişey yapıp yamultursam diye...Ameliyat öncesi çok yamuktu da:18:
canım resimlerini yüklersen öncesi ve sonrası hali olarak bize çok yardımcı olursun bende necdet beyi düşünüyorum

doktorun dedıklerı dısında hıcbişe yapma bence aman ha:50:
arkadaşlar yenı fotolarımı ıstemıştı az once çektım yuklucem şimdı yorumlarınızı beklıyorum olumlu olumsuz

Canım arkadaşlık yolladım kabul edermisin albümüne bakayım bende burun amelyatı düşünüyorum,birde sen ne kadara oldun ameliyatı hem memnunsunda Necdet beyden fiyatları nasıl acaba ? teşekkürler

Merhaba Özel msj sayım 100 olmadığından cevap dönmeme izin verilmedi buradan yazıyorum umarım okursun.
Öncelikle bir albümüm yok fotoğraf falan da eklemeyi düşünmüyorum Ben kendi adıma çok memnunum daha çok yeni henüz 9 gün oldu umarım bundan sonrada bir sorun yaşamamam:nazar:

Daha burnum bandajlı ..Şimdi özelden yazamadığım için direkt fiyat yazmam mümkün görünmüyor ama piyasa için çok uygun diyebilirim biliyosun ben iki ameliyat geçirdim aynı anda üst göz kapağı ve burun, daha iyileşmem tamamlanmadı.
kendisi tok gözlü bir dr zaten ve kesinlikle reklam peşinde değil karşılıklı görüşürsen anlayacaksın.

Ben kendi adıma çok memnunun fakat sana tavsiyem doktorlarla yüzyüze görüşmen olabilir ancak,kendin karar vermelisin görüştükten sonra..

İstanbul da mı yaşıyorsun. umarım gönlünce olur herşey...

evet canım istanbuldayım,teşekkürler cevabın için,benim bir erkek arkadaşım burun ameliyatı olmuştu beşiktaşta biyer demişti bugün konuştum tam olarak neresi dedim boğaziçi dedim doktorun adını sordum necdet gibi bişeydi dedi yaa dedim allah kahretmesin ben o doktora ameliyat alanlara soruyorum kaç gündür forumlarda, 1,5 ay oluyo arkadaş olalı eskisinden çok iyi şu an ama ilk 10 günlükken görmüştüm çok şişti,benide o heves ettirmişti ama özellikle nefes alma problemi için olmuştu esetetik arka planda diye önemsememiştim gittiği yeri açıkçası,burdanda bi kaç arkadaşın fotolarını gördüm iyice heves ettim artık bende necdet beye gidicem,benimde burun ucu ve onun dışında sol tarafta kıkırdak batması gibi bişey var ve hafifi nefes problemi önce kbb ye muayene olurum büyük ihtimal genizdede akıntı var benim hepsinden bi seferde kurtulurum umarım,sanada çok geçmiş olsun canım iyi tesadüf oldu ama bana:27:

canım resimlerini yüklersen öncesi ve sonrası hali olarak bize çok yardımcı olursun bende necdet beyi düşünüyorum

malesef canım ya fotoğraf yükleyemiyorum eşim istemiyor laf aramızda..

Benim daha çok yeni şuana kadar bir problem yok onu söyleyebilirim.Necdet Bey yamuk burnumu düzeltti işte daha ne olsun, şekli de yüzümle uyumlu, eşim çok doğal oldu diyor.

Ben de burnumu aynada ilk gördüğüm andan itibaren değişitiği halde sanki burnum hep böyleymiş gibi hissettim. Tuhaf dimi hiç garipsemedim. İnşallah ilerleyen zamanlarda da bir sıkıntı yaşamam.:nazar:

evet canım istanbuldayım,teşekkürler cevabın için,benim bir erkek arkadaşım burun ameliyatı olmuştu beşiktaşta biyer demişti bugün konuştum tam olarak neresi dedim boğaziçi dedim doktorun adını sordum necdet gibi bişeydi dedi yaa dedim allah kahretmesin ben o doktora ameliyat alanlara soruyorum kaç gündür forumlarda, 1,5 ay oluyo arkadaş olalı eskisinden çok iyi şu an ama ilk 10 günlükken görmüştüm çok şişti,benide o heves ettirmişti ama özellikle nefes alma problemi için olmuştu esetetik arka planda diye önemsememiştim gittiği yeri açıkçası,burdanda bi kaç arkadaşın fotolarını gördüm iyice heves ettim artık bende necdet beye gidicem,benimde burun ucu ve onun dışında sol tarafta kıkırdak batması gibi bişey var ve hafifi nefes problemi önce kbb ye muayene olurum büyük ihtimal genizdede akıntı var benim hepsinden bi seferde kurtulurum umarım,sanada çok geçmiş olsun canım iyi tesadüf oldu ama bana:27:

öncelikle çok geçmiş olsun, ameliyattan sonra inşallah rahatlarsın en önemlisi sağlık sorunları tabi ki.
evet canım ben Necdet Bey e sormuştum erkek hastalarınızda var mı diye , çok olduğunu söylemişti.
Çok nazik, uyumlu ve empati kurabilen bir insan bilnmiyorum ben dr. umu çok sevdim ve güvendim.
Umarım senin de herşey gönlüne göre olur yine haberleşiriz...

doktorun dedıklerı dısında hıcbişe yapma bence aman ha:50:
arkadaşlar yenı fotolarımı ıstemıştı az once çektım yuklucem şimdı yorumlarınızı beklıyorum olumlu olumsuz

Teşekkürler canım yok dr. umun söylediğinin dışında bişeycik yapmam, dokunmaya bile korkuyorum ne olur ne olmaz diye 20:

Ne güzel 6 ay olduysa neredeyse son şeklidir artık. Maşallah..

İlk haftalardaki halinden çok değiştimi şekli.
Ben de 6 ay sonraki halimi çok merak ediyorum da, yarın 14. günüm oluyor yavaş yavaş iniyor sanki.
Senin fotoğraflarını nasıl görebilirim, ben yükleyemiyorum eşim istemedi:50:

Teşekkürler canım yok dr. umun söylediğinin dışında bişeycik yapmam, dokunmaya bile korkuyorum ne olur ne olmaz diye 20:

Ne güzel 6 ay olduysa neredeyse son şeklidir artık. Maşallah..

İlk haftalardaki halinden çok değiştimi şekli.
Ben de 6 ay sonraki halimi çok merak ediyorum da, yarın 14. günüm oluyor yavaş yavaş iniyor sanki.
Senin fotoğraflarını nasıl görebilirim, ben yükleyemiyorum eşim istemedi:50:

valla benım ılk alçı cıktıgında patates gıbı yamru yumru bıseydı sonra 3 haftadan sonra şekıllendı,1 ayda şeklı cok guzel oldu sonrada aynı kaldı pek değişmedı,şişler ındı bayagı sadece burun ucum kaldı..1 aydan sonrası aynı,ama oncesınde şişken bişeye benzemıyodu,sabır gerekıyor tabı

valla benım ılk alçı cıktıgında patates gıbı yamru yumru bıseydı sonra 3 haftadan sonra şekıllendı,1 ayda şeklı cok guzel oldu sonrada aynı kaldı pek değişmedı,şişler ındı bayagı sadece burun ucum kaldı..1 aydan sonrası aynı,ama oncesınde şişken bişeye benzemıyodu,sabır gerekıyor tabı

maşallah çok güzel:nazar:

Merhabalar, ben de burun ameliyatı olmak istiyorum. Birkaç doktor araştırdım ama Necdet beyde karar kılıcam sanırım. Beni de ekler misiniz burnunuzu çok merak ediyorum. Geçmiş olsun buarada, güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim canım 100 msj kotası dolmadığı için özel yazamıyorum ,
aqualift için kendisi bana yüzde altmış gibi bir oranda doldurur demişti, şimdi sonucuna baktım gerçekten müthiş görünüyor.

Bir sorun yaşamamış olman da çok güzel , alerji falan..Maşallah diyelim:) Kontrolünü de ihmal etme tabi.

Yapılırken acıyor mu , enjektörün ucu inceydi değil mi,
Ben de birkaçay sonra yaptırmayı düşünüyorum, biraz toparlanmak istiyorum işte, burun ameliyatım henüz çok yeni iki haftam doldu...
görüşmek üzere...
:25:

ALLIK sen necdet uçara ameliyat oldun galiba resimlerini eklermisin albümünee. şu anda nezle gribim iyileşemedim muayene olcam necdet beye bende inşallah :(

Back
X