- Konu Sahibi EstetikEditor
merhaba tekrar Kaiti, canım sanırım yanlış anlaşılmalar oluyor kendi adıma düzeltmek istedim.
öncelikle benim genel durumumla ilgili bir memnuniyetsizliğim yok. Aynaya baktığımda mutluyum hem de çok, nasıl yamuk bir burnum vardı amel. öncesi, şimdi hem güzel hem doğal hem şirin.Küçük bir sorun oldu, oda çözülür diye düşünüyorum..
Necdet bey e ameliyat olmuş , bilgi veren kişiler henüz bir elin parmaklarını geçmiyor bu sitede , hemen herkes de memnun gibi geldi bana...
Ama yönlendirme yapılmaz böyle bir durumda, zamanı geldiğinde sen konuşur araştırır ameliyatını da içine en sinen dr. a olursun, umarım istediğin gibi olur
kusura bakmayın ben anlatmak istediklerimi yanlış ifade ettim sizi yanlış anlamadım memnun olmadığınızı düşünmedim ufak problemleminiz var hafif bi çıkıntı bunu belirttiniz burnunuzdan memnun olduğunuzu hep söylüyodunuz ama bu çıkıntıdan bikaç kişide olduğu için ben doktora ameliyat olmaya karar versemde içimde hep bi kuşku olucak acaba bende de olur mu diye yoksa yaptığı burunların hepsi doğal ve güzel kimsede memnun değilim diye yazmamış tekrar teşekkür ederim cevabınız için