- Konu Sahibi EstetikEditor
baktım resimlerine çok güzel olmuş güle güle kullan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım resimlerine çok güzel olmuş güle güle kullan:)
Ameliyat olalı 15 gün oldu fakat bazı sorunlarım var birincisi burun deliklerim küçültürken cıkan deri ve et leri doktorum burnumun içinde burun deliğimin en üst kısmına doğru birleştirmiş ve dışardan gözüküyor doktorum yapışacak dedi ama hala yapışmış olsada gözüküyor.ikincisi kemer aldırmıştım simdi burun ucuna kadar yine hafif ama sert bir kemer var üçüncüsü burnumun yan tarafında sert ve az bir cıkıntı var bu sorunlar gecer mi bilmiyorum 5 gün önce doktor sorun yok dedi bunları gösterince ama bu sorunlar gidecek gibi değil endişelenmekte haklı mıyım sizce? bende öğretmenim rapor alıcam zaten bu halde nasıl işe başlayacağm bilmiyorum.
canım geçmişolsun doktorun kim acaba? Necdet beymi?
Ameliyat olalı 15 gün oldu fakat bazı sorunlarım var birincisi burun deliklerim küçültürken cıkan deri ve et leri doktorum burnumun içinde burun deliğimin en üst kısmına doğru birleştirmiş ve dışardan gözüküyor doktorum yapışacak dedi ama hala yapışmış olsada gözüküyor.ikincisi kemer aldırmıştım simdi burun ucuna kadar yine hafif ama sert bir kemer var üçüncüsü burnumun yan tarafında sert ve az bir cıkıntı var bu sorunlar gecer mi bilmiyorum 5 gün önce doktor sorun yok dedi bunları gösterince ama bu sorunlar gidecek gibi değil endişelenmekte haklı mıyım sizce? bende öğretmenim rapor alıcam zaten bu halde nasıl işe başlayacağm bilmiyorum.
canım geçmiş olsun. deri ve etleri... açıkçası o nasıl bir şey anlamadım. ama ben sormadım içeride burnuma neler yaptı diye necdet beye. belki olan bişr şeydir.burun ucunda kemer sandığın şey kıkırdaktır. masajla kıkırdak kısa sürede oturuyor. benim 20küsür günde burnumun sağ tarafunda kemik vardı. kıkırdakmış bastırdım zamanla geçti.
önce sakin ol. 15gün çok ama çok erken anlamak için. burun ucun şiş, burnun şiş, kıkırdaklar oturmamış.... genel hatları belli olsa da ayrıntılarda kusurlu olması çok normal. sabırlı ol. aynaya bakıp gözünde büyütme. kozmetik kullan. moralini yüksek tut. büyük ihtimalle zamanla geçecektir.
turamıt güzellıgıne guzellık katılmş bunu gayet içten soyluyorum emin ol,harikaaa![]()
canım geçmiş olsun. deri ve etleri... açıkçası o nasıl bir şey anlamadım. ama ben sormadım içeride burnuma neler yaptı diye necdet beye. belki olan bişr şeydir.burun ucunda kemer sandığın şey kıkırdaktır. masajla kıkırdak kısa sürede oturuyor. benim 20küsür günde burnumun sağ tarafunda kemik vardı. kıkırdakmış bastırdım zamanla geçti.
önce sakin ol. 15gün çok ama çok erken anlamak için. burun ucun şiş, burnun şiş, kıkırdaklar oturmamış.... genel hatları belli olsa da ayrıntılarda kusurlu olması çok normal. sabırlı ol. aynaya bakıp gözünde büyütme. kozmetik kullan. moralini yüksek tut. büyük ihtimalle zamanla geçecektir.
senin ki de dışardan dikkatlı bakınca belli oluyor muydu canım?bende de vardı zamanla ufaldı hala elıme gelıyor,ama ben onun alınan derıler oldugunu bılmıyodum korktum annecimmm![]()
sağol canım morale ihitiyaçım var bende çok beklenti ile gitmedim bana su sekilde yapın diye söylemedim sadece kemer alınsın bıraz küçülsün istedim ama bu ameliyat sonrası gözüken o etlet ve kemerin hala orda olması moralımı bozdu düz bi burun olmuş sizinkileri beğenmiştim benim ki de umarım düzelir. Daha erken inş zamanla şekli düzelir.
canım bak belki bilmiyorsundur tekrar yazayım, benim buraya üye oluş sebebim ameliyatımdan 1 hafta sonra sargım çıktığında burnum yamuktu... eğriydi resmen. foto koymuştum berbattı. 15.günde kendiliğinden geçti. 16.gün fotolarım var. yani kimde ne etki gözükeceği belli olmaz. ilk 15gün yamuk ama öyle böyle değil bariz yandan yumruk yemiş gibi bir burunla yaşadım.... kendiliğinden geçti. kıkırdak çıkıktı 40.günde falan geçti. kavis kısmında mercimek kadar bişey vardı daha yeni geçti.... 3.5 ay oldu. yani kimde ne zaman iyileşecek bunun bir formülü yok.
sıkma canını. laf olsun diye demiyorum canım tecrübe konuşuyor.... şimdi diyelim ki Allah korusun kötü oldu... şu an yapabileceğin bir şey yok. bilinmezlik bekleme kötü ama bu ameliayt sonrası herkes yaşıyor bu süreci. takmayacaksın, kurcalamayacaksın. ben makyaj yapmaya 12.gün falan başladım moralim düzelsin diye... ama ben inanıyorum ki senin 1-2 haftaya baya bir düzelme olacak...
senin ki de dışardan dikkatlı bakınca belli oluyor muydu canım?
sağol canım suan çok güzel burnun var.Bende masaj yapıyorum o sert kemere hadı egrilikleri geçtim o etlere sinir oluyorum içinden gözüken, her gün doktorun dediğini yapıp burun duvarıma yapışsın diye itiyorum.haklısın bıraz makyaj yaparak moralımı düzeltmeliyim fotoları yükledim fakat 3 .fotodan sonrasını yükleyemedim
serap833, canım fotolarına baktım şimdi. sen abartıyorsun yaaa... bunlar geçmeyecek şeyler değil. canım resme göre soldaki, senin sağ tarafındaki şiş kıkırdak. doktorun masaj verecek masajla oturuyor. benim 2ayı geçmişti belki 3 aydı oturduğunda...burun ucun benim 15.günümden daha bile az şiş.... burun ucu en geç iner. hala şiş benim. 6aya anca iner. et dediğin şey de minicik belli bile olmuyo du daha... 15.günde içeride pıhtı mıhtı oluyo. dikişin bile vardır hala... anca yapışacak.
bu burun güzel olacak. belli. gir benim albüme bak 16. günlük resmime kenardı seninki gibi kıkırdak duruyo. son resmime bak yok... sıkma canını.
albümüm 1 tane o da arkadaş liseteme açık. ilk resmim kapak resmi hatta o 16.gün çekildi. senin de 15günlük daha. sana kötü geliyor ama dışarıdan öyle değil. sen bu halinle görev başı yapabilirsin. morluğun için biraz makyaj yap tamamdır. kim burnunun içine girip eti görecek... sen inceliyorsun da öyle. emin ol herkesin 15.günü aşağı yukarı seninki gibiydi. anca güzelim... düzelmeyecek bir sorun değil.[/QUO
düzelecek inş o zaman ama sizin fotolarda bende pek sorun görmedim sizde o zamanlar benim gibi abartmışsınz demekki teşekkürler yorumlar için