Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar merhaba, ben de bu hafta ameliyat olmayı planlıyorum. Hemen gün verebiliyor mu necdet bey aynı hafta ıcınde? ve benim burnumda et var nefes almamı engelleyen ona da kbb doktoru giriyormus herhalde . peki o ücret talep ediyor mu? Birde burnundan memnun olmayan varmı kızlar? Sonradan pişman olmak istemiyorum:( ama cok arastırıp kafamıda karıstrmak ıstemıyorum

Arkadaslar merhaba, ben de bu hafta ameliyat olmayı planlıyorum. Hemen gün verebiliyor mu necdet bey aynı hafta ıcınde? ve benim burnumda et var nefes almamı engelleyen ona da kbb doktoru giriyormus herhalde . peki o ücret talep ediyor mu? Birde burnundan memnun olmayan varmı kızlar? Sonradan pişman olmak istemiyorum:( ama cok arastırıp kafamıda karıstrmak ıstemıyorum

ben muayenenin ertesi güne ameliyat randevusu alabildim. yoğunluğa göre değişir. 1ay sonraya da olabilir. benim de et ve deviasyon vardı kbb doktoru da girdi. ona ayrı ücret ödemedim. herşey dahil (kbb doktoru+estetik doktoru+ameliyat öncesi testler+muayene+ameliyat+ sonrası 1gece kalma+ ameliyat sonrası muayeneler) 2250tl ödedim.

Arkadaşlar ben perşembe günü ameliyat olacağm necdet beye.. Okuduğum kadarıyla kötü yorum yok :)

Ameliyat çok zorluyor mu? Yani ameliyat sonrasında şişikler morlukla vs. ne zaman geçecek, Ağrım çok olacak mı? Bilgi verir misiniz bana :)

Arkadaşlar ben perşembe günü ameliyat olacağm necdet beye.. Okuduğum kadarıyla kötü yorum yok :)

Ameliyat çok zorluyor mu? Yani ameliyat sonrasında şişikler morlukla vs. ne zaman geçecek, Ağrım çok olacak mı? Bilgi verir misiniz bana :)

şimdien geçmiş olsun. ameliyat kolay. sonrası narkoz atma aşaması 1 saat bir zorluk var. ondan sonra da 15günlük bir psiklojik zorluk var.ağrı değil. burun çok şiş oluyor, içler yara oluyor nefes alınamıyor, yan yatılamıyor... yüzüne alışamıyorsun. dudakların tam oynamıyor... ama sabırla aşılıyor.

morluk şişlik kişiye göre değişir. 15gün de olabilir 1ay da 1 hafta da... en az 1 hafta ama.

darbe almadıkça ağrı falan olmaz. yaşayacağın rahatsızlık ağrı acı değil. psikolojik ve nefes alamama. ama herkes yaşıyor ve geçiyor.

çekeceğin 15-20 gün maksiumum. şeklin tam oturması 6ay-1sene ....

şimdien geçmiş olsun. ameliyat kolay. sonrası narkoz atma aşaması 1 saat bir zorluk var. ondan sonra da 15günlük bir psiklojik zorluk var.ağrı değil. burun çok şiş oluyor, içler yara oluyor nefes alınamıyor, yan yatılamıyor... yüzüne alışamıyorsun. dudakların tam oynamıyor... ama sabırla aşılıyor.

morluk şişlik kişiye göre değişir. 15gün de olabilir 1ay da 1 hafta da... en az 1 hafta ama.

darbe almadıkça ağrı falan olmaz. yaşayacağın rahatsızlık ağrı acı değil. psikolojik ve nefes alamama. ama herkes yaşıyor ve geçiyor.

çekeceğin 15-20 gün maksiumum. şeklin tam oturması 6ay-1sene ....

Çok çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.. Mecbur onuda yeneceğiz yapacak birşey yok :)

kızlar ben burnumun içindeki kabuklardan nasıl kurtulucam deli olucam artık okyanus suyu ve bepanthene kullanıyorum kabuk kabuk hala bunları daha kolay temizleme şekli yokmu? temizliyim derken kanattım bide :43:

kızlar ben burnumun içindeki kabuklardan nasıl kurtulucam deli olucam artık okyanus suyu ve bepanthene kullanıyorum kabuk kabuk hala bunları daha kolay temizleme şekli yokmu? temizliyim derken kanattım bide :43:

tatlım senin kaçıncı günündü? benim 20.günde çok azdı kabuklar. senin de 3.haftan sanırım. doktora bir sor dilersen. ama kbbci kendi almak isteyebilir ben aldırdım çok acımıştı. bildiğim tek yöntem bepanten ama kanatma canım yazık sana. o kadar zorlama. hafif sür bepanteni kendi aksın bekle.

tatlım senin kaçıncı günündü? benim 20.günde çok azdı kabuklar. senin de 3.haftan sanırım. doktora bir sor dilersen. ama kbbci kendi almak isteyebilir ben aldırdım çok acımıştı. bildiğim tek yöntem bepanten ama kanatma canım yazık sana. o kadar zorlama. hafif sür bepanteni kendi aksın bekle.

canım yarın 1 ay olacak baya bir çıktı nasıl bişey anlamadım ama bitmiyo bitmiyo

boğaziçi tıp merkezine giden arkadaşlar, orada necdet beyin hastalarını görmüşsünüzdür memnun olmayan,sağlık sorunu yaşayan vb. biriyle karşılaştınızmı? yani forumda gördüğüm kadarıyla revizyon olmayı düşünen çok hasta var ve burunları 1-2 sene sonra bozulmuş. böyle bir durumla karşılaşan var mı necdet beyde? ama öyle birşey olsa buraya yazarlardı heralde sonuçta necdet bey tecrübeli bir doktor değil mi çok hastası vardır sanırım...

peki canım bunun için necdet beyi arayıp sorıyımmı yoksa ben istanbulda yaşamıyorum sırf temizletmek için istanbula gelemem burda bir kbb ye gitmem sorun olurmu acaba?

canım sen istanbulda değilsen gelme tabi bunun için. sen tel aç sor necdet bey önerirse bir kbbciye görün. ama bak temizletme işlemi biraz acıtıyor. iyi düşün. ben bir kez temizlettim. çok hoş değildi.

aradım kaç kere ulaşamadım. uff böylede rahatsız ediyor..:(

canım benımde oyleydı açık amelıyat oldugum ıcın 4 -5 ay surdu kabuklar..gıttgımde yavuz bey temızlıyordu..bana bepanten sur gunde bı kaç kere dedı,ıcıne kulak çöpu ıle nazıkçe bepanten sür bolcana..sonra bekle onlar yumuşuyor,burnuna su çekıp sumkuruyosun hepsı cıkıyor..kanamıyorda..ben aylarca bepanten kullandım,şimdı kabuk olayı bıttı..ıcındekı yaralar kabuk baglıyormuş..ama en etkılısı bepanten merhem,krem olanı degıl merhem olanı..dene bak faydasını goreceksın..cumartesı yavuz bey ıcıne baktı maşallah tamamen ıyıleşmş dedı..gıttıgımde yavuz beyde bı makına ıle temızlıyodu,sık sık tembıh edıyodu bepanten sur dıye,okyanus suyu vs onermıyor
ayy bılırım ben o kabuklardan neler çektım:53:

kızlar merhaba,
ben ameliyat olalı neredeyse 1 sene olacak. burnumdan genel olarak memnumun ancak burunun bir tarafında şişlik kaldı. masaj yapmama rağmen inmiyor.
acaba iğne işe yarar mı?

ben veli beyin hastasıyım ama kendisi pek oralı olmadığı için necdet beyle görüşmem uygun olur mu acaba?
bu şişlik inmeyecekmiş gibi görünüyor.
acaba necdet bey ilgilenir mi?

Back
X