Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

en iyi doktor kriterini aldıkları egitimler ve girdikleri amelyat sayısı başarı sayısı belirliyo bu sana komik geldiyse onu bilemem tabi...

senin yerinde olsam cok gecmeden elimde fırsat varken amelyat olmazdım iptal ettirirdm ben de necdet uçara olcaktm ama yamuk burunlar nefes almayan burnlar kendini ne diye riskee atıosun deger miiii burun bu güzelleştircem diye iyce berbat oolrsaa nolcak mantıklı dusunun bence yüzde en cok dikkat çeken yer yani.... ve her şeyin başı saglıkkk

senin yerinde olsam cok gecmeden elimde fırsat varken amelyat olmazdım iptal ettirirdm ben de necdet uçara olcaktm ama yamuk burunlar nefes almayan burnlar kendini ne diye riskee atıosun deger miiii burun bu güzelleştircem diye iyce berbat oolrsaa nolcak mantıklı dusunun bence yüzde en cok dikkat çeken yer yani.... ve her şeyin başı saglıkkk

vallah ben tam 2 sene dir arasdiriyorum ..tr de tam 18 doktorla gorusdum (emre ilhan,baris cakir, ibrahim oskui,ibrahim askar,onur erol vs) ve kararimi verdim bunalrim hepsi iyi..ama necdet bey hakkidna okuduklarim gordugum resimlerde super...ben almanyada yasiyorum burda sanki doktormu yok burdada super doktorlar var ama burunlari hic dogal yapmiolar..ve istedigi seyleri yapiolar..senin dusuncen onemli deil..ama necdet beyde en sevdigim sey butun burunlar dogal..ve ben bunu istiorum..bana bakipda 10 metre uzaklikdan hemen aah burnu estetik demesinler..hic sevmem oyle seyleri...

en iyi doktor kriterini aldıkları egitimler ve girdikleri amelyat sayısı başarı sayısı belirliyo bu sana komik geldiyse onu bilemem tabi...

basari sayisi nasil belirlenior...ameliyat oldukdan sonra cogu aah super memnunum diyor..ama 1 sene snra yok memnun deilim dese..brisey degisecekmi....onun icin bnce basari sayisi yanlis bir ifade....hem nerden bilecksin bir burun basarilmi deilmi...sana goer iyi dir baskasina gore kotu...benc bu isler sans meselesi..bir doktor 10000 burunu iyi yapdi diye..seninkide super olacak diye bir garanti varmi..oyle bir doktor varsa..garanti veriorsa..soyle bende gideyim :)

yok bitanem malesf estetik olmadım henüz :( o burnu kendim tasarladım doktor arayışı içersindeyim canım

muhammet dilberi dusunuyormusun...oda benim listemdeydi..oda cok ucuza yapiyor..ama dedigim gibi yapdigi burunlari ben pek sevmedim..senin tasarimdaki burun ucu yuvarlak..ama hic bakdikmi...onun yapdiklari biraz sivri uclu oluyor

ama cok ıyı burunlar varya hangi doktora yaptıracagımı sasırdım valla :D:D:D

sans sans sans ..diyorum baska birsey demiyorum...bizim bir tanidik almanyada 2 kere oldu..burun maf oldu..sonra tr de oldu ve tam 1000tl ye(biraz sigorta karsiladi) ..dusunun acayip ucuz insan bu isde birsey var diyecek sekilde ...ve burun super oldu..hemde ucuncu ameliyatiydi

sans sans sans ..diyorum baska birsey demiyorum...bizim bir tanidik almanyada 2 kere oldu..burun maf oldu..sonra tr de oldu ve tam 1000tl ye(biraz sigorta karsiladi) ..dusunun acayip ucuz insan bu isde birsey var diyecek sekilde ...ve burun super oldu..hemde ucuncu ameliyatiydi

oluyor oyle aynen dedıgınız gıbı sans bilmiyorum ya benım bıde bu hazıranda yaptırmam lazım daha doktor bulamadım :(:(

Back
X