Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben ocak ayında ameliyat oldum..amelıyat sıkıntısız gectı..ama burnumda yamukluk var.masaj verdı yaptım fakat hala burnun sag alt tarafı şiş..iğne vurucam dedı 1 ay sonra bakıcam artık..umarım hep boyle kalmaz burnum cok moralım bozuk..iğneden sonra umarım duzelır..benm gıbı sorun yasayan varmı acaba???????

ben ocak ayında ameliyat oldum..amelıyat sıkıntısız gectı..ama burnumda yamukluk var.masaj verdı yaptım fakat hala burnun sag alt tarafı şiş..iğne vurucam dedı 1 ay sonra bakıcam artık..umarım hep boyle kalmaz burnum cok moralım bozuk..iğneden sonra umarım duzelır..benm gıbı sorun yasayan varmı acaba???????

geçmiş olsun canım burnu yamulan bi tek sen degilsin forumda bi cok arkadaş o şekilde nefes alabilio musn peki ??? bu nasıl doktor ya resmen sinir oldumm :@ bi de ona amelyt olcaktım ya

hmm anladım inş. tasarladıgın gibi burnun olur cok guzel cunku :D ne zaman olmayı dusunuyorsunuz

sagol canım bu forum cok iyi oldu örnekleri gördükçe kafamda belirecek kime amelyt olcagım kapalı teknk istiorm ama görüntüm önden problemsiz yan profil kötü insallah ön mahfolmaz

cnm resim ekleyebilirmisin merak ettim burnunu

en çok korktuğum şey bu bi tarafın diğer taraftan farklı olması

Back
X