Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar necdet beyle veli bey arasında kaldım bana bi yardım acil:7:

bence ıkısı ıle gorus sonra karar ver ama bence necdet bey...velı beyın eskıden yapdıgı burunlar guzel olmus ama su an yapdıgı kısıler cok sıkayetcı..benı yazdıgım yorumları okursan bende once velı beyde yapmak ıstıodum kararlıydımda bıraz arasdırdım sonra necdet beyı gordum ve super bır doktor..benım resımlerımede bakabılırsın...

bence ıkısı ıle gorus sonra karar ver ama bence necdet bey...velı beyın eskıden yapdıgı burunlar guzel olmus ama su an yapdıgı kısıler cok sıkayetcı..benı yazdıgım yorumları okursan bende once velı beyde yapmak ıstıodum kararlıydımda bıraz arasdırdım sonra necdet beyı gordum ve super bır doktor..benım resımlerımede bakabılırsın...

çok tşk ederim haftaya perşembeye ameliyat günü aldım veli beyden ama söledikleri pek içime sinmedi açıkcası yarın necdet beye randevu aldım ona gidicem bide evet bende son zamanlarda yaptıranların çok şikayetçi oldugunu gördüğüğm için birde necdet beye muayene olmaya karar verdim resimlerine bakamıyorum şeker ya:17: sanırım msj sayım dolmadı

benım tam 1 sene oldu zaman gectıkçe nefes sorunumda düzeldi,burnumu cok sevıyorum :52: necdet beyı özledım ya,bu ay kontrolum var,insan özluyor ne şirin bi insan ya

cok yakısmış ,suan fazla kalkık duruyor ama bu iyi çunku zaten inicek 2 aya

benım tam 1 sene oldu zaman gectıkçe nefes sorunumda düzeldi,burnumu cok sevıyorum :52: necdet beyı özledım ya,bu ay kontrolum var,insan özluyor ne şirin bi insan ya

Merhaba sadelina.. sizlerin memnun olmasina gercekten seviniyorum..cunku bende necdet beyi cok kuvvetli bir sekilde dusunuyorum..:))) son halindan bizimle paylasabilecegin resimlerin varsa cok memnun olurum... simdiden tesekkurler...

Necdet beye yaptiranlardan son zamanlarda sikayetci olanlar var mimacaba bide acik tekniklemi yapiyo ameliayti

kaldırdım canım ya ama iğne bence burnuma daha aşağı çekti keşke yaptırmasaydım çıkıntıda gitmedi tamamen

ayy canım banada iğne demişti ufff ne yapıcam şimdi ben bende şişlik var biraz acaba hiç yaptırmasammı kendisinin geçmesinimi beklese?? ilk güne kıyasla baya fark etti geçiyo ama bende iğileşsin diye hemen iğne yaptırıyım diyodum ne önerirsin?

ayy canım banada iğne demişti ufff ne yapıcam şimdi ben bende şişlik var biraz acaba hiç yaptırmasammı kendisinin geçmesinimi beklese?? ilk güne kıyasla baya fark etti geçiyo ama bende iğileşsin diye hemen iğne yaptırıyım diyodum ne önerirsin?

canım bende bariz bi çıkıntı olduğu için hafif indirdi belki sende işe yarar iyi düşün ama

Back
X