Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende Boğaziçi tıp merkezinden fiyat almıştım diğer doktorlara göre fiyat farkını görünce acaba dedim daha sonra iki bayan gördm burunlarını buraya yaptırmışlar memnunlardı ..... araştırayım dedim necdet bey hakkın da çook şey yazılmış bende kararsızlar arasındaym ne yapcağımı şaşırmış durumdaym açıkcası :S

Bende Boğaziçi tıp merkezinden fiyat almıştım diğer doktorlara göre fiyat farkını görünce acaba dedim daha sonra iki bayan gördm burunlarını buraya yaptırmışlar memnunlardı ..... araştırayım dedim necdet bey hakkın da çook şey yazılmış bende kararsızlar arasındaym ne yapcağımı şaşırmış durumdaym açıkcası :S[/QUOT

necdet beyi şiddetle öneriyorum canım ,memnun kalacaksın :31:

Evet arkadaslar bayadir yoktum iki haftalik olaxak burnum pzrtesi gunu alcim amelitattan bur hafta sonra cikti ilk iki gun sisti sonra bigun sabah uyandim hicbir sislik yok hala da sekli ayni kebdi nazarim degmesin aman
Mukemmel bir is cikarmis necdet bet kavisli kalkik ve esit bir burun o kadar mutluyum ki yarin kontroluk var necdet beye ne hediye gotursem diye dusunuyorum ve yarin foto aticam yorumlarinizi bekliyorum.

Evet arkadaslar bayadir yoktum iki haftalik olaxak burnum pzrtesi gunu alcim amelitattan bur hafta sonra cikti ilk iki gun sisti sonra bigun sabah uyandim hicbir sislik yok hala da sekli ayni kebdi nazarim degmesin aman
Mukemmel bir is cikarmis necdet bet kavisli kalkik ve esit bir burun o kadar mutluyum ki yarin kontroluk var necdet beye ne hediye gotursem diye dusunuyorum ve yarin foto aticam yorumlarinizi bekliyorum.

Nasil fotograf yukleniyor iki gundur ugrasiyorum yukleyemedim bugun internet kafeden yuklemeye calistim yine olmadi hata veriyor sistem

ameliyat olanlara bi sorum olacaktı ameliyat tarihini doktoru görmeden önce sekretere mi söylüyosunuz önce doktorla konuşup sonra mı gün alıyosunuz?

off kızlar ya yıllardır bu ameliyatı olmak istiyorum tam olucam diyorum hep aksilik hep aksilik bende personele kızdım sinirden necdet bey çok yoğunmuş ya okula bütlere gidicem 15 gün sonraya kaldı ameliyatım bu seferde doktor tatile çıkar yada başka bi aksilik olur bıktım ya ne kadersiz insanım ben böyle

kızlarr nasılsınızz. cok uzun zamandır giremiyordum burnum 4 aylık olucak :)) şikayetlerim azaldı çok şükür bilenler vardır bilmeyenler için açıklayım ameliyatım gayet başarılı oldu ama yaklaşık 2 ay sonra burnumun üstünde bir şişlik oluşmaya başladı. bastırdığım zaman kayboluyordu ayrıca burun deliklerimde eşitsizlik ,sol burun deliği üzerindede ödem vardı. ödem gittikçe azalıyor hala masaja devam ediyorum burun deliklerimde o ödeme bağlı olarak eşitlenmeğe başladı. ama ben şimdi kontrole gidicem belki iğne yapar ödem için. o bahsettiğim şişliğe bastırdıkça iniyor ama bastırdığım yer aşadan çıkıyo ver burnumun üstü soyulup kabuk tuttu:)) siz düşünün artık nasıl bir şişlik(bence kemik veya kıkırda ama)hala masaj yaparken çıt çıt diye ses geliyor çok şükür nefes sorunum yok hala çok afedersiniz burnumu temizlerken kabuk tarzında bişeyler çıkıyor.eskiden tıkanırdım nefes alamadığım için artık öyle bir sorunum yok çok şükür. yeni ameliyat olmuş olanlar geçmiş olsun olacaklarada hayırlısı olur umarım diyorum.

kızlarr nasılsınızz. cok uzun zamandır giremiyordum burnum 4 aylık olucak :)) şikayetlerim azaldı çok şükür bilenler vardır bilmeyenler için açıklayım ameliyatım gayet başarılı oldu ama yaklaşık 2 ay sonra burnumun üstünde bir şişlik oluşmaya başladı. bastırdığım zaman kayboluyordu ayrıca burun deliklerimde eşitsizlik ,sol burun deliği üzerindede ödem vardı. ödem gittikçe azalıyor hala masaja devam ediyorum burun deliklerimde o ödeme bağlı olarak eşitlenmeğe başladı. ama ben şimdi kontrole gidicem belki iğne yapar ödem için. o bahsettiğim şişliğe bastırdıkça iniyor ama bastırdığım yer aşadan çıkıyo ver burnumun üstü soyulup kabuk tuttu:)) siz düşünün artık nasıl bir şişlik(bence kemik veya kıkırda ama)hala masaj yaparken çıt çıt diye ses geliyor çok şükür nefes sorunum yok hala çok afedersiniz burnumu temizlerken kabuk tarzında bişeyler çıkıyor.eskiden tıkanırdım nefes alamadığım için artık öyle bir sorunum yok çok şükür. yeni ameliyat olmuş olanlar geçmiş olsun olacaklarada hayırlısı olur umarım diyorum.

canim hos geldin..bende sizleri merak ediyordum..iyi olmana cok sevindim.. insallah dahada iyi olacaksin..bizimle paylasabilecegin fotolarin varmi ?:)))))birde dr a gidersen kontrole soylediklerini de bizimle paylasirmisin.. o burnun ustundeki sisligi merak ettim bakalim ne diycek...

canim hos geldin..bende sizleri merak ediyordum..iyi olmana cok sevindim.. insallah dahada iyi olacaksin..bizimle paylasabilecegin fotolarin varmi ?:)))))birde dr a gidersen kontrole soylediklerini de bizimle paylasirmisin.. o burnun ustundeki sisligi merak ettim bakalim ne diycek...

canım en kısa zamanda yüklerim çekilip annemdeyim o yüzden burdaki pcde yok resim.. pazartesi veya salı gidicem dr a anlatırım hepsini.

elayaamber o şişlik iniyor. Kıkırdakmış gerçekten. Çarşamba gittim iğne yapıp bir güzel burnumu yoğurdu:)) Bİr aya düzelir dedi. Hayırlısı.

iyi muayeneler:)

ayyy gerçekten harika bir haber bu canım çooook geçmişolsun. umarım bende mutlu olmuş bi şekilde yazarım size. salı gidicem inşallahh..iğne çok acıttımı canını tatlım:( korkuyorumda benbide ücret aldımı ayriyetten

ayyy gerçekten harika bir haber bu canım çooook geçmişolsun. umarım bende mutlu olmuş bi şekilde yazarım size. salı gidicem inşallahh..iğne çok acıttımı canını tatlım:( korkuyorumda benbide ücret aldımı ayriyetten

saol canım:) ücret almıyor. biraz acıdı ama sesim çıkmadı.:) 3-4 tane yaptı. sekil vermeye calışınca agrıdı ama yamuk duran burun düz duruyor:)

ayyy çok sevindim tatlım senin adına. umarım benimkide düzelir ve birdaha bir şikayetimiz olmaz..
sikayetlerinizin geçmesine sevindim benim 5.ay olacak dışı bıraz daha düzeldi ama o cıkıntı az da olsa belli dışını artık önemsemiyorum ama içi sorun benim için nefes alamıyorum rahat hep tıkanıyorne kadar bu böyle devam edecek bilemiyorum 1 aya anacak istanbula gelebilecegim umarım düzelir.

kızlarr bu gün kontrole gittimm. necdet bey yoktu yavuz bey bakti içini çok iyi yapmışım çok geniş kanllar diyo:))) dedim burun deliklerim kocamandı benim ondandır :)))çok tatlı bir adam ya çoook şükür nefes almada bir sıkıntım kalmadı artık ellerine sağlık. perşembe günü tekarar gidicem necdet beye kontrol olucam bakalım ne diyecek şı sol burun deliği üzerindeki şişlik ve kemik için. yinede eski haline göre çok iyi ya bakıp bakıp resimlere moralim yerine geliyor:)) herkezin allah gönlüne göre versin inallahhh

Back
X