- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.841
evet, hatta tamamen oturmus görünüyor, masallah, güle güle kullan, harika duruyor güzel yüzünde
)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pessimist meraba sanırım seninde gözüne uyku girmiyor bende bugün nejdet beyle görüşmeye gittim çok moralim bozuldu 4 buçuk milyara yakın bi ücret talep etti.oysaki fiyatlarımız sabit diyorlardı benim ikinci ameliyatım olacaktı revizyon olacaktım yani daha önceki doktorum farklıydı neden o doktora olmuyorsun o daha iyi bilir ne yaptığını onun düzeltmesi daha iyi dedi nejdet bey bende psikolojim bozuldu ikinci defa o doktora kendimi emanet edemem dedim oda ozaman seni psikolağa yönlendirelim önce ona git dedi.iyice moralim bozuldu görüşme sırasında söledikleri beni pek tatmin etmedi kıkırdakları şekillendirirken dikiş tekniği kullanmıyorum elimle şekillendiriyorum sonra onlar kendiliğinden kaynıyor dedi heralde o kaynama esnasında kıkırdaklarda şekil bozukluğu oluyo bilmiyorum ama bugün benim için çok kötü bir gündü.
mrb. nasıl randevu alabiliriz necdet beyden?
kızlar cuma ameliyatım var burnum nasıl olcak çok merak ediyorum![]()
umarim cok güzel olur, ben bile merak ettim simdi)))
operasyonun insallah bir komplikasyon olmadan olur biter, simdiden gecmis olsun.
Hadi hayirlisi..insallah cok guzel olur canim.. bizimle fotolarini paylasirsan cok memnun oluruz tabii:))))
acaba nejdet beyin 4buçuk milyar istediği bende başka hastası varmı? benim burnumda okadar çok sorun yoktuki sadece daha önce ki ameliyatta burun ucu biraz düşük bırakılmış hafif kaldırılacaktı onun dışında hiç bi problem yoktu.ama ben şuna taktım nejdet beye bu son ameliyatım olacak sizin yaptığınız burunla hayatımın geri kalanını devam ettirecem yani bi ömürlük olsun sonradan tekrar düşme veya kıkırdak çıkıntısı olmasın dedim oda bunun garantisini veremediği için belkide fiyatı yüksek tuttu.Yani yapmak istemedi sonradan problem olabileceğini düşündü zaten burda örnekleri çok ameliyattan birkaç ay sonra burnunda çıkıntılar olan hastaları var.zaten kıkırdakları dikmiyormuş sadece elleriyle şekil veriyormuş belli bi süre sonrada onlar yerinden kayıyo sonrada çıkıntı oluyo galiba İlk zamanlar herkes veli beyi tercih ediyordu ameliyatlar bitip üzerinden zaman geçtikçe problemler çıktı şimdi sıra nejdet beyde.Boğaziçi tıp merkezi fiyatlarımız sabit diyor ama görüşmeye gidince fiyat değişiyor. başarılı bi doktor bence hastasına güven gerir ilk etapta maddiyatı düşünmez.sadece burun ucunu normal estetik fiyatının yarı fiyatına kaldıran doktorlar varken iki katını istemek maddiyattan başka bişey değil yada başarısızlık düşüncesi bence
kızlar nerelerdesiniz sorularım var ya![]()
acaba nejdet beyin 4buçuk milyar istediği bende başka hastası varmı? benim burnumda okadar çok sorun yoktuki sadece daha önce ki ameliyatta burun ucu biraz düşük bırakılmış hafif kaldırılacaktı onun dışında hiç bi problem yoktu.ama ben şuna taktım nejdet beye bu son ameliyatım olacak sizin yaptığınız burunla hayatımın geri kalanını devam ettirecem yani bi ömürlük olsun sonradan tekrar düşme veya kıkırdak çıkıntısı olmasın dedim oda bunun garantisini veremediği için belkide fiyatı yüksek tuttu.Yani yapmak istemedi sonradan problem olabileceğini düşündü zaten burda örnekleri çok ameliyattan birkaç ay sonra burnunda çıkıntılar olan hastaları var.zaten kıkırdakları dikmiyormuş sadece elleriyle şekil veriyormuş belli bi süre sonrada onlar yerinden kayıyo sonrada çıkıntı oluyo galiba İlk zamanlar herkes veli beyi tercih ediyordu ameliyatlar bitip üzerinden zaman geçtikçe problemler çıktı şimdi sıra nejdet beyde.Boğaziçi tıp merkezi fiyatlarımız sabit diyor ama görüşmeye gidince fiyat değişiyor. başarılı bi doktor bence hastasına güven gerir ilk etapta maddiyatı düşünmez.sadece burun ucunu normal estetik fiyatının yarı fiyatına kaldıran doktorlar varken iki katını istemek maddiyattan başka bişey değil yada başarısızlık düşüncesi bence
cuma sabah ameliyat oldum çok kanamam var geçmiyo hastanede kapalı sizlerde de 3.güne kadar çok kanama olmuş muydu