Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canim, eger cok rahatsiz ediyorsa, kulak cöpüyle cok hafif dokundurarak temizle. yada iki gün daha disini sIkman lazim. tamponlar ici n sorun olacagini sanmiyorum, onlar temizler öyle cikarirlar

Sagol canim cevap icin, yok ben gayet iyiyim. Nefesi zaten agzimdan aliyorum. Ama oyle kanli kanlimi gitti herkes merak ettim :) Hayir yani utaniyorum birazcik sanirim.

Hayirli olur insallah gulmelek:)

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Burun deliklerim kurumus kan dolu ve ben hic dokunmadim simdiye kadar. Uclar neredeyse kapandi kurumus kanlardan. Onlari temizlemem gerekmiyor degil mi? Boyle gitsem tamponlari cikarmaya problem olurmu? Siz ne yaptiniz o kanlara?.

canım ben onları elimle soyuyodum :D ama sen dokunma çünkü o kurumuş kanlar senin akıntını engelliyor. kurumuş kanlar deliği kapattığı için kan akıntısının gelmesini engelliyor. soyar yada temizler yine akıntı olur yine kurur ondan hiç dokunma. yok bu arada tampon çıkarken sorun olmuyor :)

Sagol canim cevap icin, yok ben gayet iyiyim. Nefesi zaten agzimdan aliyorum. Ama oyle kanli kanlimi gitti herkes merak ettim :) Hayir yani utaniyorum birazcik sanirim.

canim utanmana hic gerek yok (seni bu hale getiren utansin :))))))) saka) yok dedigim gibi tabiki kanli olabilir burnun, normaldir. hem zaten bandaj var hani insanlar o kani tuhaf bulmazlar yani

Canim beni 1de muayeneye cagirdilar. Once yavuz beye muayene oldum. 4de de ameliyat saati verdiler, yani yatis. 2de odaya aldilar canim. Odada cocugunla durabilirsiniz esinde var. 4 de odaya geliyorlar sedyeyle, damar yolunu aciyorlar. Ailen o sirada hep odanda. 6 bucuk gibi de ciktim sonra hep uyudum zaten. Ailen gezer dolanir. Rahat oda ortami. Cok sorun olmaz bence. Stres yapmani anliyorum cocukla cok zor, ama gececek zamanla uzulme. Moralini yuksek tut canim, inan pozitif olmak cok onemli.

Necdet beye gorunmedinmi hic?
Yoksa necdet beyi sadece ilk muayenendemi gordun?
Peki saat kacta ordaydin yavuz bey birde gelmis. Sen bir saat oncedenmi ordaydin?
Cok iyimis ikide odaya almalari yani saatlerce bekleme salonunda beklemiyorsun. Benim korkularim sadece cocuk yuzunden
İnsallah hayirlisiyla atlatsam. Benim kiz cok aktif korkuyorum burnuma degecek diye cunki cok anneci bensiz yapamaz. Buyuzden stressliyim

Necdet beye gorunmedinmi hic?
Yoksa necdet beyi sadece ilk muayenendemi gordun?
Peki saat kacta ordaydin yavuz bey birde gelmis. Sen bir saat oncedenmi ordaydin?
Cok iyimis ikide odaya almalari yani saatlerce bekleme salonunda beklemiyorsun. Benim korkularim sadece cocuk yuzunden
İnsallah hayirlisiyla atlatsam. Benim kiz cok aktif korkuyorum burnuma degecek diye cunki cok anneci bensiz yapamaz. Buyuzden stressliyim

Ben sadece ilk muayenede konustum necdet beyle. Ameliyat gunu gittgimde gorunmedim, 1 de ordaydim 2de yavuz beye muayene oldum ve hemen odama ciktim. Yani ben rahattim biraz, guvendim kendisine. Benim cabuk guvenen bi yapim olmadigi icin, rahattim acikcasi. Mesela carsamba veli bey alacak tamponumu ve alcimi, tirsiyorum acikcasi. Nedense guvenemedim kendisine. Halbuki cok da guzel basarilari var. Frekans meselesi.

Bu arada buciye de katiliyorum arkadaslar. Ben anlatirlen pek anlatamadim istedigim sekli diye dusunmustim. Erkek arkadasim hatta keske biraz daha ayrintili anlatsaydin demisti. Ama ameliyattan cikinca ilk gordugumde ohh dedim, kendisi de odama gelip, cok basarili ve minik bir burnun oldu dedi. Umarim frekansiniz uyusur necdet beyle. Ben kendisinin profesyonelligine sahit oldum. Umarim aksilikleri bizlere denk gelmez :)

canım ben onları elimle soyuyodum :D ama sen dokunma çünkü o kurumuş kanlar senin akıntını engelliyor. kurumuş kanlar deliği kapattığı için kan akıntısının gelmesini engelliyor. soyar yada temizler yine akıntı olur yine kurur ondan hiç dokunma. yok bu arada tampon çıkarken sorun olmuyor :)

Zaten cesaret edemedim bucii, mikrop kaparim diye. Haklisin simdi kurudulr tamamen ama kucuck yerden yine akiyor kanim, su icerken bile basinc yapiyor icerde. Tamponlar alindiktan sonra kanamam olur mu peki sence?

canim utanmana hic gerek yok (seni bu hale getiren utansin :))))))) saka) yok dedigim gibi tabiki kanli olabilir burnun, normaldir. hem zaten bandaj var hani insanlar o kani tuhaf bulmazlar yani

Sagol derinn valla icim rahatladi sayenizde, benim cok rahat bir ameliyat ertesi donemim oldu. Ya takmadigim icin ya da sansim yaver gitti. Insallar gerisi de boyle devam eder :))

Sagol derinn valla icim rahatladi sayenizde, benim cok rahat bir ameliyat ertesi donemim oldu. Ya takmadigim icin ya da sansim yaver gitti. Insallar gerisi de boyle devam eder :))

insallah canim. bizde senin tecrübelirini okuyarak dahada cesaretleniyoruz ;) insallah güzel bir sonuc alacaksin. vallahi carsamba bi an önce gelsede foto eklesen :))

Zaten cesaret edemedim bucii, mikrop kaparim diye. Haklisin simdi kurudulr tamamen ama kucuck yerden yine akiyor kanim, su icerken bile basinc yapiyor icerde. Tamponlar alindiktan sonra kanamam olur mu peki sence?

ben enfeksiyon kaptırdığım için kanamam oldu ve tekrar tampon takmak zorunda kaldılar. fakat normal şartlarda olmuyor canım. tampon çıkınca pembemsi kan ve irin karışımı birşey geliyor burnundan. damla damla akıntın oluyor korkma sadece 2 saat sürüyor. ilk dakikar yoğun geliyor ama sonra yavaşlıyor akıntın. 2 saat sonrada tamamen duruyor bol bol nefes alıyosun :)

ben enfeksiyon kaptırdığım için kanamam oldu ve tekrar tampon takmak zorunda kaldılar. fakat normal şartlarda olmuyor canım. tampon çıkınca pembemsi kan ve irin karışımı birşey geliyor burnundan. damla damla akıntın oluyor korkma sadece 2 saat sürüyor. ilk dakikar yoğun geliyor ama sonra yavaşlıyor akıntın. 2 saat sonrada tamamen duruyor bol bol nefes alıyosun :)

Tesekkur ederim buci, veli bey alacak tamponlarimi. Kendi dr degil ya korkuyorum ozenmez diye :(

Tesekkur ederim buci, veli bey alacak tamponlarimi. Kendi dr degil ya korkuyorum ozenmez diye :(

kız tampnların özenilcek bir yanı yok ki. makasla ucundan tutup çekiyo o kadar yani. 100 doktor gelse 100ü de aynı şekilde çıkarıcak. alçıda zaten 2 yandan tutup çıkıyo o kalıp yani. üstünede bi bant yapıştırıyo şekli kaymasın diye o kadar. doktora güvenmezsen gel bana ben yapıyım .p valla birşey yok onda özenilmesi gereken.

bu arada dayinin önerdigi doktorlari yazabilirmisin buraya (bi sakincasi yoksa) merak ettim belki tanidik isimlerdir

Yok canim tanidik bi doktor degil yani hic duymadim.. Dayimin tanidigiymis bikac kisinin burnunu yapdirmis bu doktora.. Daha fazla bilgim yok doktorun adi murat enöz sanirim cok fazla estetik burun yapmamiski hic bilgi yok bilmiyorum turkiyeye gidince bi dayimla konuscam telefondan olmuyo.. Olmadi necdet ucar varr :D bilmiyorum necdet ucara simdiden isindim henuz gorusmediim halde yorumlar yetiyo gibi bisey :)) ama yinede gorusucen tabiki

kız tampnların özenilcek bir yanı yok ki. makasla ucundan tutup çekiyo o kadar yani. 100 doktor gelse 100ü de aynı şekilde çıkarıcak. alçıda zaten 2 yandan tutup çıkıyo o kalıp yani. üstünede bi bant yapıştırıyo şekli kaymasın diye o kadar. doktora güvenmezsen gel bana ben yapıyım .p valla birşey yok onda özenilmesi gereken.

Hey allahim. Ne alem tatli birisin :)) Ama ne yalan soyliyeyim cok rahatladim bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum tampon cikarmanin. Ozaman carsambayi iple cekiyorum :)

Senin burnun ne alemde, kanatlara bendede dokunmamis sanirim. Son asaman iyi mi ?

Hey allahim. Ne alem tatli birisin :)) Ama ne yalan soyliyeyim cok rahatladim bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum tampon cikarmanin. Ozaman carsambayi iple cekiyorum :)

Senin burnun ne alemde, kanatlara bendede dokunmamis sanirim. Son asaman iyi mi ?[/QUO
kızlar ,öncelikle geçmiş olsun.ameliyat için ne kadar ödediniz.tahliller vs için ayrı bişey istemiyorlar deilmi?

Senin burnun ne alemde, kanatlara bendede dokunmamis sanirim. Son asaman iyi mi ?[/QUO
kızlar ,öncelikle geçmiş olsun.ameliyat için ne kadar ödediniz.tahliller vs için ayrı bişey istemiyorlar deilmi?

Tesekkurler. Standart fiyat hersey dahil pesin. 2000-2250 kredi karti: 2500

Senin burnun ne alemde, kanatlara bendede dokunmamis sanirim. Son asaman iyi mi ?

valla bilmiyrum ya kadar büyük ki inmiyor bir türlü. elliyorum şişlik falanda yk. ödem olduğu nasıl anlaşılır onuda bilmiyorum. elime kemikten başka birşey gelmiyor. kemerimde inmedi hala duruyor. arkadaşım gördü diyo sen ameliyat mı oldun eski burnun daha küçüktü bu büyümüş falan dedi. 21.günümdeyim ama hiçbir gelişme yok. 26sında necdet beye gidicem bakalım o ne dicek

valla hergün ağlamaktan sinirden kendimi yemekten bıktım. burnm küçülmüyo. eskisinden de büyük! kemerim inmiyo ya küçücük suratımın ortasında kocaman burun var inmiyor işte. 21.günüm inmemesi hiç küçülmemesi olduğu yerde sayması normal mi sizce??? hayır değill!! kemerim büyüklüğü herşeyi olduğu yerde duruyor. milim ilerleme olmadı. elliyorum ödem de yok. elime kemikten başka birşey gelmiyo. ödem olduğunu nasıl anlarız? ödem kemikte mi olur yoksa deride mi? kemikler inmez kiiiiiiiiiiiii. off allahım nedir bu çektiğim yaa :2:

valla hergün ağlamaktan sinirden kendimi yemekten bıktım. burnm küçülmüyo. eskisinden de büyük! kemerim inmiyo ya küçücük suratımın ortasında kocaman burun var inmiyor işte. 21.günüm inmemesi hiç küçülmemesi olduğu yerde sayması normal mi sizce??? hayır değill!! kemerim büyüklüğü herşeyi olduğu yerde duruyor. milim ilerleme olmadı. elliyorum ödem de yok. elime kemikten başka birşey gelmiyo. ödem olduğunu nasıl anlarız? ödem kemikte mi olur yoksa deride mi? kemikler inmez kiiiiiiiiiiiii. off allahım nedir bu çektiğim yaa :2:

Eger kemiklerin buyuk olsaydi ilk yapildiginda da buyuk olurdu, basta kucucuktu burnun demekki asil sekli o, su anki tamamen sislik canim. Mantik yurttuugmuzde boyle oluyor. Stress yapma, olumsuz yorum yapanlarda anlamiyorki, bizimkiler de cok sis oldugu icin buyuk oldugunu dusunuyorlar. Diyorum ki kemikler yer deghistirecek degil. Ya da kendi kendine buyuyecek degil. Icindeki sisler 6 ay boyunca sismeyen arkadaslarimiz var.

Bu arada 26 sinda bende necdet beyle gorusecegim.

Eger kemiklerin buyuk olsaydi ilk yapildiginda da buyuk olurdu, basta kucucuktu burnun demekki asil sekli o, su anki tamamen sislik canim. Mantik yurttuugmuzde boyle oluyor. Stress yapma, olumsuz yorum yapanlarda anlamiyorki, bizimkiler de cok sis oldugu icin buyuk oldugunu dusunuyorlar. Diyorum ki kemikler yer deghistirecek degil. Ya da kendi kendine buyuyecek degil. Icindeki sisler 6 ay boyunca sismeyen arkadaslarimiz var.

Bu arada 26 sinda bende necdet beyle gorusecegim.

ilk yazdıklarından birşey anlamadım ama ben kendimi avutmaktan bıktım. valla pişman oldum necdet beye olduğuma. ne biliyim en basitinden bi kemerimi törpüleseydi ya çok mu şey istedim ben. ama yok arkadaş olduğu yerde duruyor dokununca sadece kemik geliyor. o kadar sinirli ve mutsuzum ki alıp çekiçle ben kırıcam o olucak sonunda. zaten o kadar yoğun ki herkes ona ameliyat oluyor. her hastasıyla istesede ilgilenemez. bi ameliyattan çıkıp diğerine giriyor haliyle yorulup, özenemiyor. alçı tampon çıkarmaya gittiğimde bile saatlerce sıra bekliyorum. ona da hak veriyorum 1 insan sonuçta o da yoruluyor robot değil yani. gelen hastalarla mı ilgilensin ameliyata mı girsin. insan hep kendini düşündüğü için tatmin olamıyor. birinde daha kemer vardı, 20.günden sonra gitmiş. ama bende hala aynı hala aynı. burnumun küçülceğine hiç ümidim kalmadı. yoruldum da zaten. bütün hayallerim umutlarım gitti yani.

Back
X